Armağan Çağlayan'ın Youtube programında gördüm şok oldum. İçim bir değişik oldu xhnxnxnxjsn
Yüzü çok kötü olmuş 😔😔😔
Yüzü çok kötü olmuş 😔😔😔
O sağına soluna masraf edeceğine babasının mezarını yaptırsın.. bütün resimleri var rezaletinin , hatta bugün paylaşacaktım dedim yarın temiz halini çiçekli halinide çeker atarım belki kendinden utanır.. insan bir gün gitmezmi babasina, hadi gitmeyi geç her ay 50 milyon verse mezarcı tertemiz bakar.. ve bunu ben yapacağım inşallah...
Babası konusunda çok dertli gibi. Derdini anlatıyor videoda
Şimdi sana aslında bir resim yollamak isterdim ama yarın inşallah. görünce insanların ve gösterşini bile ne kadar yalan olduğunu görüceksin.. insan utanır ya.. Öztürk Serengil Sinemasına maal olmus bir sanatçı.. hatta ben direk o program yapıp ağladığı YouTube ressimli yorum yazayımda onun timsaha benzer yüzündeki timsah gözyaşlarını herkes görsün.. rezil olsun...
Seren'i yakinen tanıyanlar da sevmiyor bu kadar mı kötü bu kadın dedim 🤷♀️
Cevap
4Cevap
Kizlar soruyorada dedikoduyu tasiyan ne biliyim yani, nasil bir şeydir. Anlamlandiramiyorum. Aklim ermiyor.
Çok ciddi bir site ya girdiğiniz site aklım almıyor diyebiliyorsun 'te Allahım ya
Cokkkk Haklisinnnn yaaa sabahinn 7sinde seren serengilin nasil oldugunu analiz edicemm xjjx way arkadass tesadufee bakk sendeee miiiii xjjx
Sende sabahın 7'sinde izlememissindir başka bir zaman izleyeceksindir.
Hicbi zaman izlemicem diyelim ona biz
O zaman ilgilenmediğiniz konulara maydanoz olmazsiniz artık hdbsbnsns
Eskiden de kötüydü😀
Doksanlı yıllarda bebek gibiymiş abi öyle deme 😊
Hiç beğenmiyordum
Bilmem görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?