Güzellik & Bakım Çağla Şıkel eskiden çok koyu tenli değil miymiş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskiye göre açılmış ten rengi Güncellemeler+1 yıl 2000li yıllarda çok bronzlaşmak, solaryuma gitmek falan çok modaydı zaten. Şu anki ten rengi daha iyi ama bana eskiden daha güzelmiş gibi geliyor o zamanlar genç olduğu için herhalde😄 Çağla Şıkel eskiden çok koyu tenli değil miymiş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Burçeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Surekli solaryuma giriyordu sonra bıraktı kanser yaptığını ogrenince 0 0 Yorumla
BenSeytanınElcisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Oynadığı diziden midir nedir bu kadın bana çingene gibi geliyor. Makyajı ve zengin bir çingene 0 0 Yorumla
Birdelihikaye Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl O değilde nasıl da güzel dimi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cennet mahallesi sultanken beğeniyordum küçükken dhdjdjdjsjdn Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. O zamanlar kameralar kötüydü 1 0 Yorumla
Xibalba77 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl İğrenç bir Kadın ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂teni şu anda da koyu sayılır ama iyi kadın karakter olarak😄 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Surekli solaryuma giriyordu sonra bıraktı kanser yaptığını ogrenince
Oynadığı diziden midir nedir bu kadın bana çingene gibi geliyor. Makyajı ve zengin bir çingene
O değilde nasıl da güzel dimi
Cennet mahallesi sultanken beğeniyordum küçükken dhdjdjdjsjdn
Surekli solaryuma giriyormus demekki
Bu karı bok gibi ya neresi güzel
Belki de solaryuma giriyordur.
Bildiğimiz zenci kırmasıymış 😀
Evet abartılı esmermiş
Fondoteni yemiş heralde😒👍
O zamanlar kameralar kötüydü
İğrenç bir Kadın ya
😂teni şu anda da koyu sayılır ama iyi kadın karakter olarak😄
Solaryuma yatmıştır belki