Hande Yener Kavga ettiği Seren Serengil'in eskiden çekilen üstsüz pozunu paylaştı. Şok etti. İnstagramın müstehcen bulduğu fotoyla ben kaldırmadım instagram kaldırmış diye dalga geçen Hande, 'özrü kabahatinden büyük dedirtti.' İşte olay foto. Kavga ya karşı tarafın çıplak fotoğrafını karıştırıp belaltı vuran Hande Yener de pek masum değil...
...#bendeakrebim
1 numarayım diyen Hande'ye, inanmayan Seren Serengil, Kendini sosyal medyada çıplak buldu. Sizce de belaltı vuran Hande haksız mı?
İnsanlar neden özgürce düşüncelerini ifade edemesin ki... İnanmayadabilir beğenmeyedebilir... Ben olsam göğüslerimle gurur duyardım bu hikayelerden saldırıdan sonra sarsılmazdım. Seren Serengil'i pek tanımam bilmem ama Hande Yener'i çok itici buluyordum, haklıymışım yanılmamışım.
Sen beni gömemezsin. Onu bir geç. Onlarla aynı cümlede anamazsın bile. Ben okumadım sende böyle bir yorum yazmadın. Sabah sabah cinlet geçircek vaktimde yok halim de...
Bu kadar salak olup hâlâ yaşıyor olabilmeniz cenabı yüce Allah'ın bir mucizesi. Görende gerçekten ciddiyim zannedecek. Biraz espri anlayışınızı geliştirin
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > 1 numarayım diyen Hande'ye, inanmayan Seren Serengil, Kendini sosyal medyada çıplak buldu. Sizce de belaltı vuran Hande haksız mı?
En İyi Cevaplar