Dünyanın en güzel kadınlarından olan Gigi Hadid'in, LOVE Advent takvimi için verdiği 'doğal' pozlar hayranlarını ikiye böldü. Gigi Hadid'in, instagram'da paylaşılan fotoğraflarında koltuk altı tüyleri dikkati çekiyor.
Kimi 22 yaşındaki modele destek verirken, kimi de "Hiç temiz bir görüntü değil" eleştirisini yaptı.
Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gigi Hadid’in pozları olay oldu! Hayranlarını ikiye böldü. Bu pozlar hakkında düşünceniz nedir?
Doğallıktan kastı tüy kıl bırakmaksa dudaklarını şişirmek, yüz hatlarını değiştirmek için çabaya girmesin. Makyajla dahi olsa bu çabaya giriyorsa bıraktığı tüy kadar beyni yok sanırım, üzgünüm.
İki traflı düşünüyorum Bırakın herkes istediğini yapsın Ama bu kıl tüy işlerinin bir de hijyen durumu var kokar be Gigi tamam kadınsın da...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normal bir bayan olsa belki bu ay beden temizliği yapamadı geç kaldı derim. Ama sonuçta ünlü biri hatta manken. Sırf magazin gündeminde olmak için bile böyle resim çekilmek hiç hoş değil
Ne varmis kılda olsun tabi. Temiz olsun yeterli. internete girin bakin böyle bir akim da var kadinlar tamamen kıllı kol bacak ne varsa ve bunu da ozellikle sergiliyorlar
Sorun kadında kılı savunmak değil erkekte kılı savunmamak... yakışmış demedim farkındaysan kadını göz zevkinize göre tasarlamanızdan bahsettim feministte değilim biyolojik farklılıklar sosyal farklılıkları doğurur her zaman.
herzaman kadınların beden güzelliğiyle ilgileneceğiz birtanem. çünkü bu bizim içgüdülerimize hitap ediyor. sizde herzaman erkeklerdeki gücü kuvveti umursayacaksınız. çünki oda sizin güdülerinize hitap ediyor. biz kıl sevmeyiz itici gelir. siz seversiniz erkeksi gelir. öz budur. boş edebiyat yapma:)
En İyi Cevaplar