Hadid kardeşler ile Lipa'nın fotoğraflarına yer verilen ilanda, "Bella, Gigi, Dua; Hamas ikinci Holokost çağrısı yapıyor. Onları derhal kınayın." ifadeleri kullanıldı.

Aynı zamanda gazzeli mazlumlara destek mesajı yayınlayan hilton otellerinin varisi paris hiltona da karalama kampanyası başlatıldı. Zulüm tek millettir diye boşa dememişler. Kendi içlerinde ki merhametli insanları bile fişleyip hedef göstericek kadar karaktersiz bir medeniyet ile karşı karşıyayız
Küfürlerle açıklamak mümkün değil , gayet normal onlar böyle hep , kendine yakışan işleri yapıyorlar , o işin arkasında da bu ülke var Allah bildiği gibi yapsın onca masum insan küçücük çocuklar öldü..
Cevap
18Cevap
Hamas keyfine mi atıyor bombaları?
Savaş açarken düşünseymiş İsrail?
New York Times'ın İsrail'i uyardığı bir halt yokken, bu kızlar en azından savaşı başlatan tarafı uyarmış.
Savaş sonuçlarını da mı görmüyorsunuz?
66 Filistin'li çocuk öldü, öldüüü
Dalgamı geçiyorsunuz? Ölüm bu? Öylece sessiz durup bombaların gelmemesi için dua mı etsinler?
İsrail atınca ses çıkarmayan sürtükler Filistin atınca mı insanlık diye bağırıyor.
İkiyüzlü kaltakların laflarından bir halt beklemiyoruz zaten, iki ucu b. klu değnek gibiler. Aynı yolun yolcusu olduklarından birbirlerini savunmaları normal.
1948 ten beri işgal politikası güden İsrail'e laf yok? Kendini savunan Filistin'e laf etmek?
De ki: Geberin kininizle. Şüphe yok Allah, gönüllerde ne varsa hepsini bilir.
Ali İmran 119
sahibi yahudi asıllıdır.. :) bu kadar.. veya yahudilere hizmet ediyordur.. ki buna şaşırmam.. Amerikadaki pek çok kurum ve firma zaten yahudilere hizmet ediyor..
artı.. o bayıla bayıla yiyip içtiğimiz, hemen her gün aldığımız coca cola - pepsi - ruffles - lays- doritos - cheetos lar var ya.. bu markalarının tümünün 2 sahibi vardır, ikisi de yahudidir.. her yerdeler ve çok kuvvetliler.
New York Times haklı. Hamas'a sessiz kalmak hiç masum bir durum değil. Hamas elinde olsa tüm Israil'i katleder de sadece bir terör örgütü kadar gücü olduğu için Israil bunları parça pinçik edebiliyor. Mesele Israil Filistin meselesi değil Hamas Israil meselesi bence.
@aaeroglu sana fikrini soran oldu mu dangalak beyinli sektir kendi görüşünde belirt fikrini
Niye ses çıkardıkları için mi? Pardon da kim kardashian ermeniler de haksız olduğu halde tarihi bile düzgün bilmediği halde nefretini kustu newyork times müslümanları hedef alan bir gazete. Zaten abd, almanya... vs bir çok ülkede Müslümanlara karşı o kadar kötü davranıyorlar ki... Ama bu değişecek o kesin bu eziyetlerin o zalimlerin yanına kâr kalmayacağı kesin. Ölen çocuklar, aileleri mekanı cennet olsun.
''Ben Amerika da yaşamak istiyorum, Türkiye de düşünce özgürlüğü yok, Türkiye kötü'' diyenlere kapak olduğunu düşünüyorum :D Ve asla şaşırmıyorum. Dahasını da duyacaksınız. :D
Hamas tehlikeli bir terör örgütüdür haksız değil bu çağrı
Gazete haklı. Hamas'ın attığı roketlerden bahseden yok. O kişiler o kadar samimi olsaydı hamasa da tepki gösterirlerdi. Hamas İsrail ve batı şeriadaki yüzlerce sivil yerleşim yerlerine roketler gönderdi.
Bu üçünden de nefret ediyorum.
Gazetelerin hedef göstermesi çok alçakca bir şey. Aynı durum sosyal medyanın kalemşörleri içinde geçerli.
Hem adamlarin memleketini isgal et hem de susmuyorlar direniyorlar diye linclemeye calis oh ne ala memleket
gigi hadid bundan pek etkilenmez sonuçta instagramda vazgeçilmez model ama bella ve dua bunun ağrısını çekicek eminim bundan
Gündem olacak malzeme yok bari buradan pirim kasak demişlerdir. Medya böyle bir şey işte. Sevmeyebilirsin ama kirletemezsin.
Filistin ile Hamas'ı ayrı değerlendirmek gerekli fakat kimse de düşüncelerinden dolayı hedef tahtasına koyulmamalı.
Çok da umurlarında
Güçlü kadınlar, fikirleri de hür
Gazeteye baktım bulamadım öyle bir makale. Bizim medya bunu bir tarafından uyduruyor olmasın sakın?
Çocuk katillerine karşı duruş sergiliyorlar saygı duyuyorum
Üçünü de yerim, hedef gösterenlerin de belalarını s. keri. m.
Zulme alkış tutanlar işte ses çıkaranları hedefliyor
Newyork Times bu hareketiyle milyonları kendine düşman etti. Rahatlık battıysa demek...
Normal değil mi sizce sonuçta o bir Amerikan gazetesi ve İsraili destekliyor fazla takmamak lazım
Dkdhsldhdldhs ben de nedense istemsiz hoşlandım djxdj
Dua'dan beklemezdim kral kızmış zaten seviyordum şimdi sevgim 2 katına çıktı
Bu New York Times'ı hiç sevmiyorum hep İsraillileri ve Ermenileri destekliyor.
Bella zaten filistinli diye biliyorum tepki vermesinde napsin... Bide ailesini tehdit ediyolarmis yazık ya
Bunların dediklerini kale almak bile zaten yanlış. İsrail'in işleri sanki iki manken ve şarkıcıya kalmış. Gitsin kendi işlerini yapsınlar. 😄
standart amerikan senaryosu bu..
çok şaşırmamak lazım..
Hamasla İsrail sağının yaptığı danışıklı dövüş. Suçsuz insanlar da ölüyor bu yüzden. Bu modeller çok safmış :d (Dua Lipa'da modeldir aslında, ona göre)
Özgürlükler ve demokrasi ülkesi. Demokrasiyi halen savunanlar en büyük düşmandır.
Onların önü kapandı artık
Amerika işte coniler namıdiğer çomarlar
Onurlu sanatçı olmak kolay değil.
İnsanların canı sıkılıyor
Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış
Dua Lipa yı boşuna sevmemişim 😘
"özgürlüğün ülkesi, adaletin temsilcisi..."
Garip bence bu durum
Çok iyi yapmışlar.
iyi yapmışlar.
canımsın biliyosun demi
neden kqndkdbsmsj