Siz Victoria's Secret 'ın Gözde Modeli Gigi Hadid Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

Gigi Haid Filistinli girişimci Mohamed Hadid veHollandalı model Yolanda Foster 'ın büyük kızlarıdır. 23 Nisan 1995 yılında ABD Kaliforniya 'da dünyaya gelmiştir. Gerçek ismi Jelena'dır. Okulda iki tane Jelena olduğundan öğretmeni onları ayırmak için bir takma isim sormuş annesi de ben ona zaten Gigi diyorum demiş ve adı öylece kalmış. Babasının ilk evliliğinden de 2 tane kız kardeşi var. Küçük kardeşi Anwar (enver) ise 17 yaşında.
(buradaki üvey babası)
Uzun yıllar voleybolla ve at binme ile uğraşmış. En sevdiği spor boks böylelikle kafasını dağıtabildiğini söylüyor. Gigi Hadid'a başlarda fazla kilolu olduğu söyleyenmiş. O bunlara aldırmamış ve güzelliğinin sırrı sorulduğunda "özgüven" diyor. Kendall Jenner en yakın arkadaşı.

Son zamanlarda Zayn Malik ile çıkması fanların tepkisini çekti ve buna karşılık"3 yılda sadece 3 kere sevgilim oldu" dedi. Zayn Malik'in pillowtalk klibinde oynayarak ilişkilerini onaylamış oldular. Söylentilere göre Zayn ona evlenme teklife etti ama Gigi bunun için çok genç olduklarını söyledi. Eski sevgilisi Cody Simpson , Halsey ve Calvin Harris'in kliplerinde de oynadı.
Sunuculuk yaptığı Amerikan müzik ödüllerindeki Melanie Trump taklidi tepki topladı.

(2.19)
Hipotiroidi hastalığından dolayı metebolizması zayıfladı ve kilo almasına neden oldu bu nedenle 2 yıldır aldığı ilaçların metabolizmasını hızlandırdığını ve zayıf görüntüsünün böylece oluştuğunu söylüyor. Geçen yıl Kendall Jenner ile yürüdüğü Victoria's Secret podyumunda bu sene Bella Hadid de yürüdü ve Victoria's Secret tarihinde ilk kez kardeşler yürüdü.

Aslını da saklamayan Gigi Hadid bu fotoğrafı paylaşmış ve "Soyadıma bakın: Hadid. Yarı Filistinliyim ve bundan da gurur duyuyorum!" demişti. Aynı zamanda Müslüman bayramlarını da kutladığını açıklamış. Büyük dedesi Zahir Ömer Osmanlı'yı uğraştırsa da dedesinin yaptıklarından kimse sorumlu tutulamaz değil mi?