Ne ki bu ki?
#HadsizceSorular

Hayatın gerçekleri soran, zengin bir aileye ya da tanıdığa sahipsen insanların güzellik anlayışını bile satın ala bilirsin işte bu da bunun kanıtı.
Kızın güzellik konusuna gelirsek kendine has bir güzelliğe sahip, yani belli bir kesime hitap edebilir fakat güzellik kavramı göreceli bir kavram olduğu için o şişirilip bize atıf edilen (Dünya) güzellerinden biri denilmesi insanlara o kadınların tüm Dünya kadınlarından (Daha güzel ve değerli) olduğunun yanılgısına düşürüyor. Güzellik kavramını satın aldıklarını idda ediyorlar soran, güzellik kavramını bile sömürüyorlar...
Yaş ilerleyince miyopla hipermetrop ilerler derlerdi de inanmazdım akdffk Aşırı güzel bir kız, hem yüzü hem fiziği. Öylesi böylesi yok cidden.
Yok yahu yaş ilerledikçe kadınlardan daha çok anlıyoruz adminim efenim. Size yanlış aktarmışlar.
Bu kadını gerçek hayatta görseniz dibiniz düşer. Fotojenik bir kadın değil. Fotoğraflarda yüzü kilolu çıkıyor. Videolarda ki haline birde bakın orada çok daha farklı. Fotoğraflarda çirkin genelde dolgun bir yüzü var çünkü dolgun yüzlü insanlar fotoğraflarda kötü çıkar.
Dolgun derken hafif o kadar da dolgun değil. Kadınsı hatları var fotoğraflarda değişik çıkıyor. Videolara bakın anlarsınız
Bunun ablası mesela bella onun yüzü daha zayıf ve resimlerde daha fotojenik çıkıyor.
Karı kunduza benziyor, kim güzel dedi buna..
Cevap
38Cevap
Gayet hoş, bakışı, duruşu.. En güzeli de kusur bulanları çok merak ettim😂😂😂 malum bizim toplumda çok meşhurdur, "takdir, özür, tebrik kelimeleri" yerine: yerme, küçümseme, aşağılama👎 neyseee Maybelline ürünlerine karşı sempatim olunca daha da bir gözüm görür oldu👍
Ya kadin guzel. Ama dedigin su acidan dogru bunlarin hicbirisi abartildigi gbi degil. Unlu olmalari zengin olmalari bunlarin abartilmasina neden oluyo. Oyleki sanki bunlardan birini begenmeme hakkin yokmus gbi davraniyolar. Sanki insan degilde bunlar farkli bir turmus gbi muamele goruyolar halbuki alakasi yok. Siradan bir ailede dogup baska bir meslek yapsaydi yolda donup bakmicakti bile belki milet
Gigi Hadid abartildigi kadar güzel. şu yorumlardakilerin yüzlerini asıl merak ettim ben😂
Bakış açısı ;) ya da abartı. Bazen okadarda güzel/yakışıklı olmayan birini aşırı güzel/yakışıklı görebiliriz, çünküleri çoktur ama bakış açısı leyla ile mecnuna benzer. Leylanın aslında hiç güzel olmadığı söyleniyor. Mecnun: " siz onu gelin birde benim gözümle görün"
Sinirli biber ismini her yerde goruyorum baya guzel sorularin ve bencelerin var bu kadae bilgili entellektuel birinin cismini merak ettim pp ye kendi fotonu koysan 1 gunluk de olsa olmaz mi? Sadece meraktan diyorum yanlis anlasilmasin
Güzel ilginiz için teşekkür ederim. PP'ye kendi fotoğrafımı koyarsam tüm büyü bozulabilir. :):
Sende haklısın ne diyim ısrar ederdim ama koymucağnı biliyorum o yuzden ne kendimi ne de seni yorayim 😄 iyi günler 🙋
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Aaa bu soruyu bayan sorsa kiskandi derim, biber sasirdim hakkat neden begenmedin, bir aurasi var benim kadar olmasada 😃🙈
Ben de haber paylaşımında gördüm. Bilmiyorum bana itici geliyor.
Güzellik görecelidir Rihanna ve Gigi Hadid bana göre en güzel kadınlar yüzlerinin güzellikleri, fiziklerinin kusursuzluğu, farklı auraları var.
Genel bir hava, ve kimsede gormedigim yuz hatlari. Yani yuz hatlari guzel ve manken. Ama kadinsi hatlari olmadigi fikrine katiliyorum, guzel kadin fizigi anlayisim daha kivrimli benim. Ama kizin da fizigi guzel. Guzel yani
Ben de kadınsı bulmuyorum ama kendine göre bir havası var.
Karizması var😅 Dikkat çekici, kendine baktırıyor 👌
148, büyük hesabın içinde giginin üzerine hesap kurdu. bir bütünün içinde hesapla oluşturulan vucutta gigiyi aktif bir organ gibi kullandı 148. sade şimdiki yaşam yılı ve yaşamına yakın yıllar degil yüzlerce yıllar binlerce yıl gigi herdaim şuanki gibi yaşamların gözlerinde hazlarında hislerinde olacak.
Renkli gözlü beyaz ten ve zayıf al sana güzel 👌 güzellik anlayışı bu cunku bende beğenmiyorum
Adriana lima içinde aynı şeyi düşünüyorum o nolcak. D
Gotumle güldüm değil onun kadar guzel olsan yarısı kadar güzel olsan kendini güzellik kralicesi diyip ortalarda dolanacaksin😂😂😂
Ben de kadınsı bulmuyorum 🖐️ göreceli birşey kişiden kişiye göre değişir güzellik kavramı bana da hoş gelmiyor
Neresi çirkin biber bey el insaf matahari kılıklı bir kadın koysadın düşüne bilirdim sadece gözler bile ateş ediyor yani allah var.
Klasik güzellik anlayışına ters insanları beğenirim. Bence gigi farklı ve güzel.
Bence vücudu harika, özellikle karın bölgesi çok güzel.
Abi resmi zoom yapıp baktım. Hiç beğenmedim. Bence güzel bir yanı yok. Ünü olması olabilir abi.
Güzellikle çekicilik farklı şeyler. Mesela Dua Lipa'da çok güzel değil ancak çekici. Şu ikisini birbirine karıştırmaktan vazgeçin. Gigi Hadid'de çekici. Ablasından daha çekici evet. Fiziği de iyi olunca yürüyüp gitti işte.
@mysoulsad Öyle olsun. Beni mi kırıyorsun şimdi?
@mysoulsad Çünkü Bella daha yaşlı gösteriyo bir kere taam mı
Bu kadin guzel sayilmiyor diyorsaniz sundan dolayi guzel degil diyecek nedeniniz olmali. O nedenleri kknusalim 👍
Çok doğru bir konuya parmak basmışsın valla tebrikler👏bence de güzel değil abartıyorlar bunu
Haklısın valla, sahiden neresi çekici neresi güzel bu kadının?
Az önce bir soru vardı bununla alakalı, gerçekten güzel değil, güzel ama sıradan bir güzellik, yüzü kaba kaşlar falan değişik, itici
Yahu ben neden kıskanım 😂 erkeğim ben, kadının memesi bile yamuk biri aşağıda birisi yukarıda, yüzü şapşak gibi iri iri yanaklar falan, bazı insanlar gerçekten şanslı, prim yakaladıkları zaman olay bitiyor işte, tuğba ünsal yıllarca Türkiye de nasıl manken olduysa bunlarda öyle işte kısmet
Kıskanmak değil o, fiziğide güzel değilki yahu bilmiyorum ben anlamıyorum ya da 😅
Güzellik anlayışları farklı olabilir ama bu kıza çirkin diyen taş olur.
Ben kardeşini de güzel bulmuyorum. Ama para var her sektöre girerler güzel değil sadece şanslılar
Bir Adriana Lima kesinlikle olamaz
bence değil. valla bir erkek olarak siz cevap verin. biz beğenmeyince kıskanıyor diyorsunuz. sıradan bir avrat
Güzel kadın ama çok daha güzel kadınlar var, tabii.
yüzünde bir halt yok. totoşu güzelse güzeldir. göğüslwr zaten rektifiyeden çıkmıştır.
Öyle deme onu da Allah yarattı ckajbfbs
Güzel bence
Kusura bakmayın ama uzun boy jilet gibi fizik simetrik bir yüz güzel gözler ve saçlar daha ne olacaktı afedersin :)
Bu tipte biri benden hoslansa onu arkadasim olarak gorurdum
Büyüleyici güzelliği yok. Tabi güzel yani hakkını yemeyelim şimdi.
Kaşlarını o kadar da abartılı kaldırmasa kızlar, güzel oluyorlar. Yüzü, burnu ve yanakları oldukça hoş duruyor.
Ayrıca benim okul yıllarımda da kızlarda kaş aldırma modası vardı, O gün de söyledim, bugün de söylüyorum. Özellikle Türk kızları kaş konusunda sınıfta kalıyorlar. Bu da burada kalsın.
Fizik
Ahenk
Etkileyici bakış
Ve güzel bir yüz
Erkekleri kendine çeken bir çok şey mevcut bence
Ne güzeli anasını avradını algı operasyonu bunlar abicim. Milletin beğenisini ve güzellik anlayışının ırzına geçiyor sistem
Sonunda benim gibi düşünen biri çıktı, bende mi sorun var diyordum sinsi ve küçük gözler, şekilsiz burna sahip güzelliğin g'si yok
Makyajsiz hicbiri bir halta benzemiyor.
Allah Allah. Lafa gelince "Tüm kadınlar güzeldir." oluyor. Gigi gibi güzel bir kadın neden bunun dışında?
Hayvan gibi güzel ve gayet kadınsı çok güçlü bu yüzden aurası etkileyici mıymıy kızlar hiç ilgimi çekmez.
Ben demet ozdemirden baska guzel tanimiyorum demetim gozumu kor etti ayrica hic guzel kadin degil demetim ona bin basar
Gigi Hadid bu dusuncelerini duysa yikilir. 🙄
Yıkılır tabi. Benim fikirlerim çok önem taşıyor.
O yuzden biraz hassasiyet lutfen bibercim.🤗
Şimdi kadının belli bir güzelliği var ama asıl olay bu kadının annesinin ve babasının bulunduğu konumlar annesi eski mankenlerden babası Zengin..
En başta kadınsal karizması var.. Bu bile bi'şey
Kendisiyle aynı statüye sahip kadınlar arasında *Gevşek ve şımarık bile değil..
Hiçbir olayı yok işte çirkin şansı.
o bir Hadid kendinize gelin 😍
Çok sevimli bir güzelliğe sahip bence
Kardesi bella hadid cok guzel
Bazı şeyler görecelidir.
şaka mı bu?
güzel değilmiş..
Kız karizma ya daha ne olsun
Güzel değil ki. Torpil var bence.
Katılıyorum. Aman aman bir güzelliği yok
Ben yanlış bişey dersem Allah çarpar
Kesinlikle ayni fikideyim
Fiziğinden dolayı heralde
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Çirkin değil. Ama güzel de değil. Manken işte
Hiç birşeye güzel değil.
Bence güzel :) kendisi güzel.
Bu mu guzel? Bizim turk unluleri daha guzel
Gigi gayet kendine özgü, sade ve güzel bir kız böyle tabirler kullanman hoş değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar