Dünyanın en güzel kadınlarından biri dedik, genç kızlar onu örnek alıyor dedik ama o ne yaptı? Bağımsızlığı ilan eden koltuk altı tüyleri ile poz verdi. Yeni yıl takvimi için verdiği pozlar olay olanın Gigi takipçilerini ikiye böldü. Kimisi ne var bunda derken? Kimisi "Hiç temiz bir görüntü değil” eleştirisini yaptı. Sizce bu doğru bir görüntü mü?
Yakıştı mı Gigi! Gigi Hadid'in koltuk altı tüyleri ile poz vermesi doğru bir şey mi?
Bakımsız olabilmek bir haktır. Tıpkı onu üremek için seçmemenin bir hak olduğu gibi... Bazı kadınlar sindirilmişliğin verdiği eziklikle bu görüntülerden gurur duyuyor ama kimse kimseyi kılsız olmaya, belirli kalıplarda yaşamaya mahkum etmiyor. Tabii ki ağda yapmayabilirsiniz ve bu durum sonucunda da tercih edilmemek sizi üzmemeli.
Türk kızlarına kolunda tüy var diye "kezban" diyen Türk erkeklerinin Gigi Hadid'in orman gibi kol altına "Bizi ilgilendirmez.", "O kadar da kötü değil." gibi ikiyüzlü yorumlarına ve geri vites yapmalarına şaşırdık mı❔❓⁉️ Tabii ki hayııııııırrrrrr❕❗️‼️ ⭐️Gecen bol olsun.💫 🌟🌙
“Doğamız gereğince oluşan çıkıntıları almak zorunda değiliz ki” bu mantığın kitaplarda taş devrinde kaldı, bu arada insan haklarında eşit ama fiziksel yaratılış açımızdan eşit değiliz, sen makyaj yaparsın ben yapsam yakışır mı?
Hanım kızlarımızın özgürlük , nasıl istiyorsa öyle , kendini rahat hissettiği gibi görüşleri tiksinç. Şuna bakınız erkekler bile temizleniyorken bu kadının hali ne.. Bu rezalete kadın erkek eşitliği diyecek feminist soytarılar da gelmemiş daha. Utandırdı beni şu görüntü
Kesinlikle doğru bir görüntü. Çünkü gerçeği yansıtıyor. Kadınlarda da kıl çıkar ama ne hikmetse erkelerin aksine, kadınların kıllarını sergilemesi ayıp olarak görülür. Ayriyetten, model de olsa eğer kıllarıyla mutluysa kimsenin laf etmeye hakkı yok, beğenmeyen takip etmesin. Bu kadar basit.
"neydim, ne oldum, ne olacağım" şeklinde de sevgili babannelerimiz tarafından söylenen bir söz vardı, "hayat süpriklerle doludur", "bak nerden nereye geldik bizim zamanımızda hooooy hoy" anlamları ile birlikte "bundan sonra ne olcağımızı allah bilir hakkımızda hayırlısı yarabbim" diyerek bitirmek en doğrusu olacak.
Aynı şeyi erkek yapsa normal karşılanırdı ama kadın yapınca ıııyyy oluyor 😏 Hayır bunlar bizi gerçekten pembe sıçan bir piremses sanıyor ona yanıyorum 😂😂
Erkekler almayınca birşey olmaz ama kadınlar almayınca ilginç bir olaymış gibi direk gündeme gelir. Bence hiç de tuhaf bir poz degil. İster alır ister almaz. Madem bu kadar igrenç birşey, erkeklerde alsın o zaman.
Olabilir normal birşey eskidende insanlar kesemezlerdi o zamanda aynı görüntü olurdu ama kimse birşey demezdi sadece insanlar değişmedi zihniyet değişti zihniyet
gercek tuy olduguna ınanmadım bır anda nedense, artık mahalle arasında bıle lazer epılasyon dıye bır gercek varken, bu ınsanların agdayla ugrasması garıp ve sacma gelıyor bana. reklam ya da gundemı sarsmak amaclı bır goruntu bence...
Kendime bakıyorum :/ Kimsenin özgürlüğüne karışmıyoruz ama sence temiz ve hoş bir görüntü mü? Özellikle ünlü ve örnek alınan insanlardan hoş bir davranış değil. Kendilerine saygıları yoksa bizlere olsun. Ben kimsenin koltukaltı tüylerini görmek zorunda değilim.
Kadında da erkekte de çok itici biliyorum bu görüntüyü. Kimisi de demiş ki o üzerine giydiği lacivert ceket tüy bırakmış filan ama öyle olduğunu sanmıyorum.
Yanliş bir goruntu resmen sogudum. Ben bıle daha bakımlıyım kısısl temızlıkte. Yazık makina kullansa 1 dakıka sankı zor bişe goruntu igrenç bayan dedıgın bakımlı olucak.
En İyi Cevaplar