Bu kızın amacı ne.. ya da onu yönlendiren birileri mi var..

Ya bunu yapma amacı gündem olmak gündemden düşmemek
Popyy gibi bilerek iliminati işaretleri kullanirlarki daha hızlı yükselsinler.
Ancak bizim canım dediğimiz taban bir anlam arar ve bir anlam yükler. Buna detaylı bakmayan biri hadi ordan eder detaylı bakınca bu kızı parlatır
İnsanlar kadın vücuduna erkek vücuduna doydular iyice. her türlü pisliği yapa yapa bazı duyguları tükettiler. Şimdi çocuklara yöneldiler. Aleyna tilkiyi yönlendiren kişiler onun bu çocuksu tarafından yararlanarak ceplerini doldurma gayretindeler.
Pedofili satıyor çünkü. İnsanların artık karşı cinste merak ettiği keşfetmek istediği birşey kalmadı. Herşey net ortamında ortaya döküldü. Çocukla ilişkiye girmek nasıl olur merakını gidermek adına, bunu pazarlıyorlar. Yazıklar olsun.
Türkiye’nin Lady Gaga’sı olmaya hazırlanıyor yavrucak. Yakında İlluminati ‘ye de üye olur. Sonra vay efendim Türkiye neden ahlaksız bir toplum yapısına sahip? Prim vermeyeceksin böylelerine. Asfalta çakılacak ki aklı başına gelsin!
Cevap
38Cevap
Aykırı bir biçimde çocuk olmadığını ispatlamaya çalışıyor.. bazıları giderken o çoktan dönmüş 😃
Çocukluğunu çoktan yaşadı. Artık Aleyna’yı nasıl gündemde tutabiliriz hesaplarını yapmaya başladılar. Gerek yok bu tür reklam oyunlarına. Zaten bu işleri de yapmazlarsa kendileri de biliyor ki unutulacak...
Aleyna Tilki adlı embesil spastik özürlü kızımız ilgi cekmek icin gtunu bile paylasir cok da sey etmeyin
Daha önemlisi, menajerinin amacı ne? O hesapları kendisinin yönettiğini hiiç sanmıyorum.
Zaten biri çabuk yukseliyorsa ancak karşılığını veriyordur oda veriyor alıyor...
mastürbassyondan kolları halterciler gibi kas yapan türk kezbanlarının starı da en az onlar kadar sapık olur tabii ya başka ne olacaktı?
@Nanuq acı gerçekler...
Kaale alıp prim veren aptal insanlar oldukça o ergen de böyle yapmaya devam edicek.
Aleynanin sonu Banu Alkan gibi ya da Hülya Koçyiğit gibi ya da Hülya Avşar gibi olabilir
çok aşırı hızlı gidiyor bu kız bir gun kendini bitirecek
Subliminal, bilinç altı mesaj veriyor olabilir. İlluminati'ye çalışıyor bence 😂
Herkes beni istediği gibi hayallerinde süslesin demek istiyor :D
onun zevki onun tercihi ne yapalım yani o da insan ve kendince bişeyler keşfediyor demekki AS:DA:Sd:As:d:
Pıslık ne olcak yaşına başına bak hareketlere bak dejenere olmus bır toplumda hersey olur
Hasta bu kız ya. Emrah karaduman iniyor dur derinliklerine.
Valla ne diyim bilemedim herşey ortada Allah akıl fikir versin
oturmamış bir kızcagız belli bir yaşa gelince yaptıklarının ne kadar banel oldugunu görür..
genç yaşta şöhret ya iyice şımaracak ya da kaybedicez erken yaşta
Vermicem vermicem diyen kadına atıfta bulunup vericem vericem diyor.
or. spu olduğunu belli etme çabasından başka birşey değil.
Hödük müsünüz nesiniz asdf Hala amacı ne diyorsunuz :D Şaka gibi. asdf
reklamın iyisi kotusu olmaz bir sekilde gundemde olmak lazim
Gündemde olma çabaları bence
cool.
bravo kıza.
kırrolar kendilerine yansınlar.
İllimünati
Aynen o şekil
Algıda seçicilik der susarım
Özürlülük yolunda devam ediyor. :p
Gündeme gelme çabası.
Canı bişey istiyor demek
bir amacı olduğunu sanmıyorum penise benzettiğin şeyde muhtemelen bir oyuncak ama senin algın farklı belkide
Gündemde kalma çabaları.
Bence bir yeri kalkmis
ergen dönemi normaldir.. libido tavan
Laf yok bu kıza ayıks
amacı milleti arsızlıga cekmek
bir ruh hasralığı oldugunu biliodum
akıl bedeni terk etmiş yapıcak bişey yok
Daha cocuk uonlendiriluyor
Hayırlı olsun bana ne
Bu kız iyice sapıttı
algıda seçicilik.
Hic sevemiyorum bunu