Aleyna tilki 2 saat önce Instagram'da paylaştığı fotoğrafla olay oldu. 2 saat de 74.960 kalp alan tilki 2.414 yorum aldı. Sizce Aleyna tilki'nin sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafı nasıl? Paylaşımda ki yazısı; klip çekimi bitti, şarkı çok yakında😍 işte şimdi yaz gelicekkk #cornetto
Aleyna Tilki'nin sosyal medyada konuşulan fotoğrafı sizce nasıl?
18 yaşına girince kanı kaynadı sanırım. Ama bence erken olmuş dişilik sergilemek seksi olma çabaları şu an da gerekli miydi bilmiyorum. Bence Aleyna böyle biri değil. Ya başkalarına özeniyor ya da Olmadığı kişiyi sergiliyor. Amaç Reyting midir tepki çekmek midir ilgi midir bilmiyorum. Ama bu ülke bu hallere alışık değil çok yargılanacak yine.
sosyal medyanın zararları işte. eskiden ulaşamayıp göklere çıkarırdık ünlüleri şimdi herkes gömme hakaret peşinde. bence gayet başarılı ve güzel duruyor. kız 19 yaşında yani bunu da hesaba katmak lazım dünyada o yaşta ünlü olanların hallerine bakmak lazım. biz 19 yaşındayken ünlü olsak neler yapmak isterdik neler giyerdik düşünmek lazım.
Senin çekimler bitti ama bizim çekimler başladı. Vallahi ilahi john beni güldürdün. Aleyna tilki çok erken yaşlar da dişiliğini ya da seksiliğini ön plana sergilemeye başladı. Yeni reşit oldu ama sevgili falandan da geri kalmıyor , Amerikalardan da . Ne diyim ilginç bir kız.
Kendi kiyafeti kendi secimi.. Kiyafetin kisaligina laf eden cok olacaktir fakat bu ulkede bir kadin nasil giyinirse giyinsin abazalarin diline dolanir.. Buna takmamak lazim
Aşırı itici. Ve yazık kendilerini cinsel obje olarak göstermekten erkeklerin kendilerine bakıp haz almalarından mutlu olan insanlardan. Çok mide bulandırıcı. Yası daha çok küçük pişman olacağı şeyler yapıyor.
Şu ilk yorumu yapan şerefsizz ve onu artılayan şerefsizleri elime bir verseler de evire çevire dövsem keşke. Çoluğa çocuğa da tecavüz eder bu leş kargaları. Hepsi idam edilmeli bu itlerin.
kız çok seksi ama artık onun çocuk gibi görülüp aynı anda seksi denmesinden aşırı rahatsızlık duyuyorum sanki potansiyel pedofiller aleyna ya bakarak kendini tatmin ediyor gibi
Johny Sins uçan kafa atmış resmen. O yorumun altına yorum falan yazılmaz. Önce 1 dk saygı duruşu yapılır, sonra bir like atılır ve sonrasında istemsizce gülünür 😅
kimsenin kıyafetine karışmak değil ama bazen bu kadarı da fazla denen durumlar olabiliyor ben mesela kişisel özgürlükten yanayım ama gece kulübü kıyafetiyle otobüse bikini ile dolmuşa Lolita kıyafetleriyle çarşıya çıkarsan bu artık abest kaçar burada kesinlikle gericilik veya yobazlık yok tam tersi biriyim ama nasıl ki bir erkeğin bir yerleri gözükür şekilde metroda ya da toplu taşımada oturması giyinmesi seni sizi beni rahatsız ediyorsa bu kıyafetle normal hayata karışılması da beni rahatsız eder
En İyi Cevaplar