Makbule Şakalakoğlu'nun iddialı pozuna, ''Mert gruptan ayrıldı'', ''Düşmanlar çatır çatır çatlasın'' ve ''Allah Mert'in belasını versin'' gibi yorumlar yapıldı. İşte Makbule Şakalakoğlu'nun yorum yağmuruna tutulan o pozu:

Şimdi Mallar Gelip Özgür Çağdaş Ülkeyiz İsteyen istediğini giyer Saçmalığı Söyler İyi o zaman soyunsun buda mi Özgürlük Ya Tamam Özgürlük elbette ki olmalı buna bir demiyorum ama insan ahlak çerçevesini de Açmaz ne kadar Rezil iğrenç toplum olduk ya Bu toplum nasıl bu hale geldi nedeni belli işte bu Serbest bırakma yüzünden devlet çok rahat bırakıyor insanları Halbuki disiplin gelse böyle Edepsizlik olmaz İyi aferin oranızı buranızı açın tecavüz tacizler Son bulur he he hayal dünyasında yaşayın yeter artık tecavüz de son bulsun
Sizin gibiler hadi ordan olup gitse şu ülkeden acayip kalkınırız ya
Sizin Gibiler Çekip Gitse Keşke Nerde O günler Özgürlük Özgürlük Diye diye Sapittiniz gotunuzu başınızı açmalar hiç haram mı mahrem yerler mi düşünülmüyor Birde çağdaş ülkeymisyuz ya normal Görüyorsunuz sizin bu Cahil Cehalet zihniyetjnize tukurem Sonra neden tecavüz ediyorlar bize diye hiç Tepki göstermeyin aklın olsa giyimine dikkat edersin tamam tecavüzü haklı duruma çıkarmaz Tabiki ama Tahrike teşhire girer edep Ahlak yahu Başımızda ki devlet sizler de defolun sk olup gidin bu ülkeden
Ben sokakta çıplak bile gezsem kimse bana tecavüz edemez. Ki bunu misal veriyorum. Çünkü kişi yaptığı eylemden sorumludur ve bedelini öder. Bu arada sizin yüzünüzden gelişmiş bir ülke olamıyoruz maalesef. Resmen sperm israfısınız
Bu arada devletle ne alakası var ya
Edemezler Öyle mi? Ya Siz Ne Kadar Cahil Cehalet İçindesiniz İnsan da Hiç mi Akıl olmaz Bu nasıl Akılsız ca konuşma böyle Neymiş Herkes kendi yaptığı eylemden sorumlu iyi o zamaan isteyen istediğini yaparsa Tecavüz edene bir demeyin oda kendi zevki için yapıyor tövbe Yarabbim ya Bak Aklın varsa onlara fırsat vermezsin Sen kapalı Olsan hadi açıksin ama ahlaksız giyinemezsen tecavüz edeni hakli duruma getirmezsin orada Mahrem bir şey olmadığı halde eden şerefsiz tir zaten Ama mahrem yerlerini açan birine eden burada tahrik teşhir var ama bunu anlayacak beyin Nerde aferin oranızı buranızı acın siz böyle yaptıkça daha çok artar Tecavüz ayrı sizin gibi akılsızlar ayrı yeter be ülkeyi Geliştirmiyor sunuz siz tam tersi Cehalete sürüklüyor sunuz Devletin alakasi bunlara göz yummasi Teşhir ahlak dışı giyime Kısıtlama getirecek tecavüz edene idam ama devlet de pislik işine geliyor tabi
Yav Kafanıza Göre Kararlar vermek nedir Ya İnsan Kafasına göre yaşamak için mi yaratıldı Allah'ın emirleri ona kulluk için varız kafana göre yasayamazsin haramlar günahlar Sebepsiz yere mi var hayır herşeyin bi nedeni var Allah'ın emrine uymak çok mu Zoruna gidiyor bu kere zevkine göre yasamasan çok mu zor sanki Türklerin Yüz karasısınız sizler Dol israfı sizleriniz Eskiden Ahlak edep vardı düşünülüyor du şimdi oni da yitirilmia durumda maalesef
Keşke önce Türkçe yazabilsen, sonra da küfür yazmadan tartışmayı bilsen. O zaman saygıyı hak ederdin ama hiçbir şekilde saygı hak etmiyorsun. Bu arada hiç görmediğin bir insanın açık olduğunu iddia ediyorsun ya yarıldım. İyi ki varsın ya yazdıklarınız okudukça Allah'ım böyle bir zekayla yaratmadığın için şükürler olsun diyorum. Karaktersizsiniz.
Cahil dediğin insan kadar Türkçe bilmiyorsun, beni Türklerin yüz karası ilan ediyorsun. Aferin çocum
Kimin Türkçesi Zekası Sorunlu O kesin Ben Görmediğim Bir şeye Görüş Yapmam Gördüklerimi Söylüyorum Artık Öyle Rezil Toplum Durumuna gelindi ki Göğüs dekoltesi Paylaşıp Sosyal medyaya paylasanlar Var Utanmadan birde milyonlar paylaşıyor Vücudunuzu sergileyince ne anlıyorsunuz Acaba Çok Merak Ediyorum Sonra başınıza Bela geliyor İyi mi oluyor değer mi bi zevk keyif için Namusun gitmesine Gerçi doğru Laik var dimi Sizde namus ne arar Sevgili Yapın sevgiliyiz diyr cinsel ilişki Haram Nerde ahlak nerde Müslüman olmayana bir şey demem ama Müslüman müslüman olarak yaşayacak müslüman kafasına göre yaşayamaz Sorumluluk Sahibi Olmalı insan Sizin Gibiler den banane zaten ettiğinizi bulanlar buluyor
Keşke Sende de zeka olsa İşte beyin herkese nasip olmuyor Harami doğruları söylemek mi Cahillik İstediğimi giyerim çıplak gezerim kimse bakamaz demek mi burada cahil olan sen Oluyor sun Çıplak çik bencd sen kimse bir şey yapamaz çık yapıyorlar mı yapmıyorlar mi gör senin gibi beyin Yoksuna laf anlatmak boşa çünkü zekan almaz senin
Cevap
8Cevap
Öyle düşman çatlatacak bir poz değilmiş daha iyisini beklerdim :d
Makbulenin göğüs dekoltesi olayı Rus-Ukrayna savaşında gerginliği tırmandıracak gibi görünüyor. Umarım müzakere masasını etkilemez bu olay
Bence gayet normal giyinmiş. Kızın giydiği kıyafetle Mertle olan ilişkisinin arasında bağ kuran beyin hücresine sahip olmanız çok enteresan...
Tamam, memeyi gorduk cok sukur.
Nereye varir sanirim sirada popo dekoltesini gorecegiz.
Bu kadında göğğs yok ki neyi açmış da göstermiş baksana dümdüz.
Bu olay Survivor da tekrar gündem olur. Aldkslf
tanımıyorum. hemde limon memeli
Makbule hanım alımlı bir kadın kızmış biraz
Dekolteyi görüyorum ama göğüsü eksik.😂😂
Valla kendini adamın yanında tutmasaymış madem.
Mert kaybetti
reklam bu ne var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?