Sosyal medyadan sırtına yaptırdığı dövmenin fotoğrafını paylaşan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gönderisinin altına yorum yağdı. Sizin böyle bir dövmeniz olsa bunu sosyal medyada paylaşır mıydınız?
Yeşim Ceren Bozoğlu'nun dövmesi sosyal medyayı salladı! Nasıl buldunuz?
Kadınlar"dan bu şekilde bahsetmeniz çok ayıp! Kadın et objesi değildir. Kadınlar çiçektir, medeniyettir. ayip ayıp herkes 0 beden olmak zorunda değil hem kaç yaşında kadın!
@Marlasinger95 Ben kadının etli olmasına karşıt degilim sanırım yanlış anladın Fakat söyle bir durum var ben onun dolgun olan kısımlarını görmek zorunda degilim tamam kendisi dövme yaptırmış olabilir ama bunu daha farklı bir şekildede gösterebilirdi misal Sırt Dekolteli bir kıyafet giyerek gösterebilir hemde o kısımlarını göstermezdi kendisi oyuncu olmakla birlikte bir cok takipcisi var bu görüntü onun içinde sıkıntı cıkartıcaktır bundan eminim yani bunu göstermenin farklı yollarıda var illaki göstermek istiyosa örnek vermek gerekirse Sırt Dekolteli bir kıyafet ile cok daha narin bir şekilde yaptırdırdıgı dövmeyi gösterebilir
Ben kendisini sevdiğimden savunmadim. sadece kadınlara bu şekilde bakılması canımı sıktı haklısınız resim hiç hoş değil. Ama zayıf kadın diye diye, Rus kızları diye diye, 0 Beden özentiniden çoğu genç kız, büyük bir depresyon geçiriyor aşık oldukları erkekler bunlarla kafayı bozduğu için kendilerinden nefret ediyorlar sözüm size değil Kadınları et objesi olarak gören , şişman kadınları aşalayanlara..
@Marlasinger95 Şahsen Rus Kızlarını begenmiyorum Benim Güzellik Kavramım Esmerdir aynı zamanda zayıflıgıda sevmem tamam zayıflıgı sevmem dedimde afedersin bir avuçda olmamalı.
En İyi Cevaplar