Gerilim film gibi olmuş. O bağırma ne öyle 😄Aleyna Tilki 'Cevapsız Çınlama' adlı şarkısının ardından 'Sen Olsan Bari' şarkısını çıkardı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin 'Sen Olsan Bari' adlı şarkısının klip çekiminden ilk görüntüler yayınlandı.
İyi yerlere gelecek inşAllah. Hedefleri var, dünyaca tanınabilir o da... Zaten çağırmışlar ama o gitmemiş, önce burada albüm yapmak için. Ben güzel yerlerde görüyorum ileride, bakalım.
Yani her lady gaga katy perry miley cyrus videosunu anlıyoruz da bunu mu anlamamız gerekli izlemedim ama kim ne yapıyorsa yapsın. Maksat dikkat çekmek olduktan sonra her haltı yaparsın.
Allah'ım bu ülkede neden insanlar hit almak için böyle rollere girerler. Abi, verin şunları okula okusanlar bikaç kelam, formül öğrenir ğlke adına faydalı şeyler yaparlar.
Tövbe Bismillah. Koca Kafalar diye bir program vardı orada ki bir klibe benzemiş :/
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu salak kız basıl para kazanıyo ya yaptıgı bir bok yok sanki mühendis doktor mal mal hareketleriyle dünyanın parasını götürüyo bahar candan gibi aynı gerçekten böylelerinin bu ülkeden atılması gerek önceki parçasının izlenme nedeni erkeklerin abaza olmasından dı ülkenin abaza erkeklerinin üztünden oara kazanıyo nefret ediyom böyle gereksiz insanlardan yaptıkları bir bok yok
En İyi Cevaplar