Ben ba-yıl-dım! Türk yapımında bu kalite çok sevdim. Bir de Göbeklitepe, Nemrut falan aşırı reklamı olmuş, tanıtımı olmuş. Çok keyifle silip süpürdüm sezonu. Siz başladınız mı nasıl buldunuz?Tabi bizim insanımız hemen sevişme sahneleri falan demiş de ne var filmin gidişi oysa olacak yani. Bir öpüşme sahnesini 10 dakika her açıdan veren gerzek tv filmlerine benzememiş bravo ben beğendim.
Beren Saat'in Netflix dizisi Atiye'yi nasıl buldunuz?
Senaryo iyi. Biraz Amerikan etkisi var ama olur o kadar sonuçta platform onların. Oyunculuklar çok kötü değil iyi. Seneryoda ve oyunda fırtınanın kopacağına dair ip uçları önceden veriliyor, tempo dizi ilerledikçe artıyor. Başlardaki ilk iki bölüm biraz düşük. Özellikle ilk bölüm ilk onbeş dakika ama sonra açılıyor tam Neftlix tarzı. Ayrıca diğer dizilerle bağlantılar da var gören gözler için dizide kızını zengin damada yamamaya çalışan anne de var üvey kız kardeşle geçinemeyen kız da, tam komplo teorisi olaylar da var siz hangi yönden bakmak isterseniz.
Ama Cezmi Baskın ve Meral Çetinkaya Civan Canova gibi kişilerin olması da iyi olmuş.
Ben izledim güzel buldum. Muhafızdan sonra bu güzel geldi. Beren Saatin oyunculuğu zaten muhteşem. Beğenmeyebilirler ama vasat felaket iğrenç diyenler otursunlar kendileri yazsınlar izleyelim dizi nasılmış. O tür sahnelere bakma tüm internet ve TV dizilerinde var yok diyen de gözlük alsın izlesin. Konusu güzel entrika yok ensest ilişki yok. Beğenmeyenler yasak elma zalim İstanbul gibi dizilere devam etsin.
Ben de çok beğendim. Hem konusunu beğendim hem dizinin kendisini ama sonu biraz garip bitti. Yani mesela madem kızına geçiyormuş bu şey, neden Atiye'nin annesinde yok? Bir iki yere takıldım açıkçası ama gene de baya sırlarla dolu. Yeni sezonu çabuk gelir inşallah.
tecavüz ensest şimdide bu. bu kadını birileri tutut bu noktalara getirdi. yani bir proje. netflix te öyle zaten. her fırsatta türk düşmanlığı yapıyor. bunları bile bile takdir edebilenin türklüğünden şüphe duyarım.
En İyi Cevaplar