Diziler & Filmler One piece dizisinin Netflixteki fragmanını nasıl buldunuz? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabırsızlıkla bekleyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Gomu gomu pistol One piece dizisinin Netflixteki fragmanını nasıl buldunuz? Cevapla Dizi Soruları Netflix Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. ben iyi buldum 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 942 cevap paylaştı. o anime değil miydi 1000 bölümlük 1 9 Yorumla ironman57 +1 yıl Devam ediyor 1080 perde hala ama dizisi çıkıyor netflixte takip et Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl kaido ile vs attı mı bari çok yavşa ileriliyor diye bırakmıştım Yorumla ironman57 +1 yıl Attı hala devam diye biliyorum bende Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Buna da bakarım güzel görünüyor Shanksi görsek iyiydi :D Yorumla ironman57 +1 yıl Bir shank karakteri kötü gibi duruyor 🤭 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Shanks favorim ya Yorumla ironman57 +1 yıl Öyle ama sonradan güçleniyor biliyorsun;) Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yani animenin aynısı gibi spoiler yiyerek izlemek zevkli olur mu bilmiyorum beyaz sakalı göremedik bir de :D Yorumla ironman57 +1 yıl Lan onlar sonra olur netflixin en pahalı dizisi ve öyle uzar gider kolay Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben iyi buldum
o anime değil miydi 1000 bölümlük
Devam ediyor 1080 perde hala ama dizisi çıkıyor netflixte takip et
kaido ile vs attı mı bari çok yavşa ileriliyor diye bırakmıştım
Attı hala devam diye biliyorum bende
Buna da bakarım güzel görünüyor Shanksi görsek iyiydi :D
Bir shank karakteri kötü gibi duruyor 🤭
Shanks favorim ya
Öyle ama sonradan güçleniyor biliyorsun;)
Yani animenin aynısı gibi spoiler yiyerek izlemek zevkli olur mu bilmiyorum beyaz sakalı göremedik bir de :D
Lan onlar sonra olur netflixin en pahalı dizisi ve öyle uzar gider kolay
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!