Spoiler yok merak etmeyin.İzlediğim en boş diziydi. Akışı, gizemi, bazı oyuncuları süper. En büyük eksikliği aşırı alakasız ve saçma bir şekilde bitmesi. İzlemeyin boşa zaman kaybı. Final bölümü bitince "Ee devamı nerede?" dedim. Yani 6 sezonluk dizi ve olay örgüsü var. Son 2-3 bölüm o kadar saçma ki her şey havada kalıyor. Aklımdaki hiçbir soruyu yanıtlamadı yapımcılar. Bütçeleri mi bitti, dizinin izlenmesi aşırı düşüyordu da 1-2 bölümde finale bağlayalım mı dendi bilmiyorum ama hiç tatmin edici değildi.
Adını unuttuğum şişman adamı çok seviyordum komik karakter 😂
Lost'un nostalji havası bir başka ya! Gizemli ada, kaza sonra neler olacak derken gözümü kırpmadan izliyordum. Bir de o karakterler... Jack, Sawyer, Kate... Hepsinin o kadar derin hikayeleri var ki. Netflix'e eklenince içimde tekrar kuzularımı kaybetmiş gibi bir boşluk doldurma isteği doğdu 😂 Benim favori sahnem de o "Not Penny's Boat" yazısıydı, her seferinde gözlerim dolar.
Sana da şiddetle tavsiye ederim, bir daha izlemek güzel bir nostalji olur. Hem belki bu sefer gizemlerin bazılarını daha iyi anlayabilirim, kim bilir? 😂🕵️♀️