Keşke bırakmasaydın sende biraz filimi kavrasaydin bırakmazdın bence bütün günüm bu diziyi izlemekle geçiyor özellikle son bölümü finali çok merak ediyorum ya gerçekten o yüzden günde 10 saat falan izliyorum erken bitirmek için😁
friedns'i ve himym'ı 5 defa bitirdim seinfeld 3 defa scrubs 2 its always in sunny philedelphia 2 the big bang theory 2 my name is earl 2 curb your enthuersism, modern family, 1 defa
Yani hangi dizinin ilk bölümü süper heyecanlı ki, sitcom sonuçta :D Başla başla diye ısrar etmicem vaktin olursa peş peşe bi 3-4 bölüm izlersen daha iyi karar verirsin bence.
Ben bunu başkalarının fikirlerine ya da zamanlarını harcadıkları şeylere bir eleştiri mayetinde yazmadım aslında. Soru sormuşsunuz, ben de görüş belirttim sadece. Zaten pek zamanım olmuyor işlerden, girersem nadiren buraya giriyorum.
Yazılımla ilgileniyorum, kendi sitemi büyütmekle meşgulüm. Bu bana çok zamam kaybettiriyor, günlük hayatımdan da çok şey kaybediyorum. Ben de isterim elbette birkaç dizi izlemek ama bunun haricinde de Netflix ve içerikleri hakkında pek olumlu düşüncelerim yok. Bunu belirtince insanlar hemen dışlıyor, "cahil" falan diyorlar. Oysa ki ben onların her gün hayran oldukları insanlarla bire bir iletişim kurabilecek birisiyim ama anlayan yok. Elbette herkesin fikirlerine saygım var... Bence Netflix'in amacı "dijital içerikler üreterek dünyayı iyi bir hâle getirmek"ten uzaklaştı. Artık yanlış şeyleri basitçe insanlara "modernlik' olarak gösteriyorlar. Böyle olunca da ben burada "Dayı" durumuna düşüyorum, böyle bir izlenim yaratıyorum ama bu doğru. Topluma yanlış şeyler kazandırdığı doğru.
😊, yukarıda da dediğim gibi, ben ne kadar saygı duyduğumu belirtsem de insanlar sözlerimi yanlış anlıyorlar. Bu yüzden siz öyle söyleyince, imalı anladım çünkü çoğu kişi olumsuz şeyler söylüyor. Bu arada izliyor olsaydım şu Friends denen dizi çok konuşuluyor, merak ettim. Netflix'im olsaydı ona bir bakardım. İzlersem, belgesel izlerim genelde.