Hayır, sayılmaz. Bu söylemi doğru ise, hayatında biri varken başka birinden etkilendiğini anlayınca, ayrılmış. Bu pek çok kişisinin yap (a) mayacağı bir eylem. Ayrılmasaydı aslında sevmediğini anladığı biri ile ilişki yaşamaya devam edecek ve belki ilerde aldatmaya kadar gidecekti. Sonuç, hayatınızda biri varken eğer başka birinden etkileniyorsanız, o başkasını tercih edin. Zira ilkini sevseydiniz zaten başkasından etkilenmezdiniz...
Sayılmaz çünkü ikisini idare etmiyor sonuçta. Belki karşına daha güzel birisi çıkmış veya ona daha fazla ilgi gösteren birisi veyahut ortak noktaları aynı olan birisini bulmuş olabilir ve ondan etkilenebilir insan. Aldatmak yerine delikanlı gibi ayrılır elbette acı verir ama aldatılmaktan daha iyi.
O da aldatmadır. Çünküm başkasından etkilenmek için cilveleşmek, yakın olmak falan gerekiyor. Demek ki sevgilisi varken bir başkası ile fingirdeşmiş ve bu bal gibi de aldatmadır😃 Masum göstermesin kendini boşuna.
Etkilenmek elde olan bir şey değil ama başkasından hoşlanmasına rağmen ilişkiye devam etmesi kötü olurdu. Aldatma harekete geçmeyle olur bana kalırsa, takipleşme, mesajlaşma tarzı bir şey yapmış olması aldatmadır
Aldatma kandırma demektir. Seni seviyorum diyerek sevgilisini oyalayabilirdi. O zaman bu aldatma olurdu. Ama duygularıyla oynamadan ilişkiyi bitirmiş. Olması gereken şey de tam olarak bu.
Peki sevgilisi varken nasıl olmuita başkasından etkilenmiş sorusunu sormak kimsenin aklına gelmemişmi? Kalbi dolu biri bir başkasını nasıl inceler ve etkilenir?
Bunun nesi aldatma ya insanların kalpleri mühürlenmiyor ki dün uğruna öldüğümüzü bugün sevmiyoruz yani sevgi değişkendir onu yönlendiremiyoruz adam iki kişiyi aynı anda mı idare etmiş ki aldatma olsun
Doğrusu bitirmesi zaten Saygılı partnerine Bozulacak aşkı sürdürmüyor Düşüncesiz ve açgözlüce davranıp 2 kadını da elinde tutmaya çalışmıyor Kadının hayat düzenini bozmadan Onun başka mutluluk fırsatlarını kaçırmasına sebep olmuyor
Etkilenmek insanın kalbi ile alakalı bir durum ve buna siz karar veremiyorsunuz.. Hiç mi sevgiliniz yokken sokakta ya da TV de gördüğünüz birinden etkilenmediniz?
Hayır etkilenmedim. Benim hayatımda biri varken başkasından etkilenme ihtimalim yoktur. Ben hayatımda biri varken sokakta gördüğüm birinin ne kadar yakışıklı be etkileyici olduğunu aklımdan bile geçirmem. Bana göre aldatmaktan farksızdır. Bunu aklından geçirebilmek bile imkansız benim nazarımda.
Aldatma sayılmaz eğer hayatındaki insandan ayrılmadan hem fiziksel hem de duygusal olafak diğer insana yöneliyorsan ve hala ayrılmamışsan işte bu aldatmaya girer
Sayilmaz yapılması gereken bu zaten birine hissin bitmiş ki bir başkasından etkilenebiliyorsun burda hatayı biraz aslında başkasında değil kendinde aramalı insan
Aldatmak aynı anda iki kişiyi idare etmek manasına gelsede sevdinden başka birisinden etkileniyor doğal olarak bakmadan etkilenemez kelime oyunu yapmış..
Burcu esmersoyun dediği gibi ilişki ayrldıgın gun bitmez bittiği için o gun ayrılırsın mantıgından yola cıkarsak adamın o kıza askı bitmiş ayrılmaya sebep arıyormus böyle bulmus
Sence bu durum adamlığa sığar mı? Bence sığmaz.. artık saygım kalmadı bu açıklamadan sonra bu herife.. neyine güvenipte sevgili veya eş olunabilir ki bu tip adamlarla.. her an ayrılabilir..
Önemli olan bırakmamak mı? Yeterince sevmiyorsa Aşkı bozup aldatacaksa öncesinde ayrılması doğru olan Sevgilimiz eşimiz bizim anne babamız değil Bırakılmamak bu kadar önemli olmamalı Önemli olan aşkı korumak olmalı
En İyi Cevaplar