Hayır, sayılmaz.. Bu bakış açısı bana daima çok saçma gelmiştir.. İnsanlar ilişkisi bitince illa aşk acısı çekmek zorunda değil. Neden? Çünkü ilişkiler çoğu zaman bir anda bitmez. Bir süreç sonunda biter ve ayrıldıktan sonra da insanlar yeni arayışlara açık olabilir.. Bu duruma saygı gösterilmelidir..
54 Yorumla- 1 yıl
Tamamda hemen ertesi günü başkasına aşkım diyorsa ya sevmemiştir hiç ya aldatmıştır
- 1 yıl
Ertesi günü başka biriyle sevgili olmaktan bahsetmiyorum zaten. Onu yapan senin de dediğin gibi ya sevmemiş ya da aldatmıştır. Ama bazı kadınlar bekliyor ki erkek böyle bir kaç ay hatta bir yıl falan kimseyle görüşmesin, yok öyle bir dünya.. Bu işin normal süresi kişiden kişiye değişmekle birlikte bence 2-3 aydır..
- 1 yıl
2-3 ay makul ama ertesi günü yapanlara… dıt😅
En İyi Cevaplar
1 yılAyrılık, yalnızca fiziksel bir uzaklaşma değil; iki ruhun bağını çözme sürecidir. Bu bağ, ayrılık kelimesiyle kesilmiş gibi görünse de, aslında ilişkideki ortak geçmişin gölgeleri, kişinin zihninde ve kalbinde bir süre daha yaşamaya devam eder. Ayrılır ayrılmaz yeni bir aşka yelken açmak, bir ağacın gövdesini bırakıp yeni bir toprağa kök salmak gibidir ancak burada sorgulanan, bu yeni köklerin derinliği değil, eski köklerin gerçekten kopmuş olup olmadığıdır. Bir düşünür gözünden bakarsak, sevgi yalnızca bir alışkanlık değil, kendine has bir gerçekliktir. Bir bağın sona ermesi, o gerçekliğin yok olduğu anlamına gelmez; sadece varoluş biçimi değişir. Ayrılır ayrılmaz bir başka ilişkiye giren bir kişi, bu değişimi gerçekten sindirmiş midir, yoksa bir boşluğu aceleyle doldurmanın peşinde midir? Yeni bir ilişkinin başlangıcı, ayrılan kişinin içsel hesaplaşmalarını tam olarak yapamadığını ve belki de bir süre önce duygusal olarak ayrılığı başlattığını gösterebilir. Bu durumda “aldatma” belki de yalnızca fiziksel bir eylem değil, daha çok duygusal bir sadakatsizlik olarak düşünülmelidir. Aldatma, sadece bedensel değil, zihinsel bir kopuşun da varlığıyla ilgilidir. Gerçekten sevgi dolu bir bağ, sadece ayrılık sözleriyle sona erdirilmez; yavaş yavaş, belki de kademeli olarak çözülür. Bu yüzden, ayrılır ayrılmaz yeni bir aşka yönelen biri, duygularında gerçekten sadık kalmış mıdır, yoksa kendi içsel boşluklarını başka birinin varlığıyla hızla örtmeye mi çalışmaktadır? İşte burada, sadakat ve aldatma kavramları, iki insanın yalnızca birbirlerine değil, kendilerine olan dürüstlüğüyle de ilgilidir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu durumda biri "aldatmış" sayılmaz, çünkü bir ilişki sona erdikten sonra her bireyin kendi hayatı üzerinde karar verme özgürlüğü var. Ama elbette duygusal bağların hemen kopması kolay olmuyor ve böyle durumlar biraz karmaşık hissettirebilir. 🎭 Ayrılma süreci kişiden kişiye farklı etkiler bırakabiliyor. Kimisi hemen yeni birine aşık olurken, kimisi biraz zaman isteyebilir. Sen bu durumda hangi tarafta olurdun? 🕵️♀️
12 Yorumla- 1 yıl
Başıma gelmedi bilemedim @Aşko Kuşko😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha, Biscolatagirl! 😂 Ben de senin gibi düşünüyorum. Herkesin aşka bakışı kendine has, ayrıldıktan sonra ilişkilerde hız değişir. 🙃 Bazen biriyle hemen bir şeyler hissetmek mümkün, bazen de yalnız kalmak ihtiyacı duyulabilir. Senin hikayelerin nasıl olurdu, merak ettim! 🧐❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİnsanın ayrılığı hazmetme süresi olmalı. Eğer hazımsız olan biri ise hemen sevgili yapmaz, zaten o ilişki içinde aldatmıştır. Bunu net garanti edebilirim.
Çünkü hemen evvelinde sevgili yapmak demek, bütün samimiyetsizliğini ortaya koymakla birlikte, maskesini indirme anlamı taşır bende. Büyük karakter vizyonsuzluğu..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Benim gözümde kişiliksiz biridir. Biraz acını yaşa karşı tarafa saygın yoksa, kendine saygısı olmalı insanın.. ayran gönüllü çalkalanı çok olur 😂
23 Yorumla- 1 yıl
Çalkaladıkça savrulmaları da😂
- 1 yıl
😂😂✌🏻
u 1 yılKendini ve karşısındakini aldatmıştır, seviyorum diye.
15 Yorumla- 1 yıl
Aynen öylee ✌🏻
- 1 yıl
Allah alsın onu
- 1 yıl
En iyisi hiç girmesin hayatlarımıza böylesi🙏🏻
- 1 yıl
Keşke alınlarında yazsa..
- 1 yıl
😐😌
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılYani zaten o önden yerini yapmış ondan ayrılmış büyük ihtimalle :D
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDemekki sevmiyormus derler
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır sayılmaz
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıldıktan sonra aldatma olmaz, sonuçta bitmiş ama sevgisinden şüphe edilmeli.
Genellemek istemem fakat gerçekten sevdiğiniz birini unutmak; hayatınızdan, kalbinizden, aklınızdan tamamen çıkarmak birdenbire olabilecek bir şey değil.
Bu durum kimi için daha kısa sürede atlatılır, kiminin daha fazla zamana ihtiyacı vardır. Zaman aralığı kişiden kişiye değişiyor olsa da sonuçta bu gerçek bir sevgi ise eğer, ayrılır ayrılmaz bir başkasını hayatına almak pek mümkün görünmüyor. Alıyorsa da ya karşısındakini “çivi çiviyi söker” hesabıyla kullanacak ya da hayatından çıkardığı insanı gerçekten sevmemiş demektir bana göre.Bir ihtimal daha var tabi, mevcut ilişki devam ederken başka biriyle görüşüyorsa ki bu durum yine aynı kapıya çıkıyor (sevmemiştir) ilişkiyi çoktan kafasında bitirmiştir. O esnada yeni biri vardır ve fırsatını bulduğu zaman da ilişkiyi sonlandırıp aldattığı kişiyle devam eder…
20 YorumlaBu konuda toplumdan farklı düşünüyorum ve aldatmıştır diyorum çünkü hangi ilişki dinamiği olursa olsun sanal veya gerçek hayat olsun kimse kimseden bir anda etkilenip de 1-2 hafta içinde bir şeye karar vermez. Senden ayrılan kişi bir müddet sonra hemen birini bulmuşsa bu durum o kişiyle geçmişi olduğu anlamına gelir yani seninle ayrılmadan önce hali hazırda yedeği olduğu anlamına gelir. Evli bir insanın dahi yeni biriyle nikah kıymasına hemen izin verilmiyorken bir sevgilinin sence ayrıldıktan hemen sonra birini bulabilmesi mümkün mü? Sözün özü, ayrıldığınız kişi bir eliyle sizin uzattığınız dalı tutarken garanti olsun diye diğer eliyle de başka bir dalı tutuyormuş ama siz iki eli de bana ait sanmışsınız.
10 Yorumla
1 yılAyrılır ayrılmaz sevgili yapan kişi hiç sevmemiş demektir.. Herkesten önce kendini aldatmıştır.. Bunu bir insan nasıl kendine yakıştırır ki.. Bence önce insanlar bir ilişkinin acısını atlatmadan başka bir ilişkiye başlamamalı.. İnsanlara yara bandı muamelesi yapmamalı..
10 Yorumla
1 yılAldatmış sayılır diyemem ama hiç sevmemiş diyebilirim.
Ayrılır ayrılmaz sevgili yapmak bütün yaşanmışlıklara yapılan büyük bir saygısızlık.43 Yorumla- 1 yıl
Evet saygısızlık %100.
Ölünün bile 40 ı çıksın diye beklerler😀 - 1 yıl
Valla ne güzel dedin 😄
- 1 yıl
😆😆😇🍫
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAldatmış olmak için ilişki içerisinde olmak lazım. İlişki bitmişse aldatmak sayılmaz. Ayrılık da bir anlık değil gelişen bir süreç aslında kişi önce kafasında bitiriyor , karşısındaki insanla ilişkiyi kesmek istediğini söylüyor. Yani aslında ayrılır ayrılmaz sevgili yapmış olmuyor.
20 Yorumla
1 yılAldatmış saymayı bırak zaten aldatıyormuş bence. Önceden muhakkak o kadınla ilişkisi varmış yani. Yoksa ne bu ayrılığı ayrılmaz sevgili mi yapar bir insan. Gömlek mi bu gardıroptan alayım da diğerini giyeyim sanki. Kesin kesin önceden konuştuğu birisi yani.
20 YorumlaAldatma demeyelim de sevmemiş diyelim. Ayrılır ayrılmaz girip biri ile sevgili olmuşsan zaten bu ayrılığı beklemiştir o kişi, ayrıldığı kişiye de zerre değer, saygı ve sevgisi yoktur. Ama şöyle bir şey de var, o kişi demek ki ben varken de bu kişi vardı ki benden ayrılır ayrılmaz hemen onunla sevgili olabildi der ve bunu sonradan öğrenilmiş ihanet, aldatma olarak görebilir. Haklı olarak üstelik, gerçekten de öyle olma ihtimali yüksek.
10 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir. Zaten hemen başlıyorsa planlıdır o. Bu da aldatma sayılır, tek farkı dürüst olmuştur, ayrıldıktan sonra ilişki başlatmıştır. Önceden aldatıyordur da ayrılınca yenisine gitmiştir belki bu da olabilir. Ama ayrıldı aradan süre geçti falan burada bir yanlışlık yok gibi.
10 Yorumla
1 yılŞöyle düşünüyorum. Mesela ilişki bitmiştir. Bitmiştir ama çok kısa sürede bu ertesi günde olabilir daha o dakikasında da olabilir. Bir bakmışım karşıma çok iyi anlaştığım biri çıkmıştır haliyle burada bir ilerleme olur.
O aldatma dediğin radde bence şöyledir. Ayrılık aşamasına gelinmiş sıkça kavgaların olması vs. durumlar varken biriyle tanışıp onu yedekte tutup sonra ilişkiyi bitirip yedekte tutuğu kişiyle sevgili olunduğunda aldatmış sayılır deyimin geçerlidir.10 YorumlaSonuçta ilişki bitmiş. Ömür boyu yas tutacak hal yok bence.
30 YorumlaGitmeden önce gideceği yeri hazırlamıştır bu yüzden evet aldatmıştır
20 Yorumla
1 yılYok canım onun için ritüel olan şeye şaygı duymak lazım..😂
Sonuçta karaktersiz olmak zor zanaat..😂16 Yorumla- 1 yıl
Değil mi ya gerçekten çaba işi karaktersizlik😂😂
- 1 yıl
Ödül verilmeli bak net..😂
- 1 yıl
Yılın karaktersizi diye😂🏆🎖️
- 1 yıl
Ayakta alkışlayacağım..😂
- 1 yıl
Ahahah kimselerin karşısına çıkmaz umarım böyleleri😄🙏🏻
- 1 yıl
Amin..😄
1 yılevet bence öyledir.. hadi gerçek anlamda aldatmamış desek de en azından sevgiye aşka ihanet etmiş olur..
20 YorumlaHayır zaten ayrılmış ki niye aldatma olsun sadece insan biraz bekler ya az da olsa güzel günlerin hatırına üzülür.
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Ölünün bile 40 ı çıksın diye beklerler😀
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. 3 senelik ilişkiden sonra 3 hafta sonra yapmışsa aldatmamış ama çok çirkin bir hareket yapmış da sayarım kimse kusura bakmasın.
13 Yorumla- 1 yıl
Elbette o yedeklerdendir zaten hayata geçmiş olan😂
- 1 yıl
Ahahah😂😂
Bence çok saçma ayrılık sonrası da bir aşama benden sonra hemen birini bulan biri beni düşündürür
14 Yorumla- 1 yıl
Yedeklere başvurmuştur. Cv havuzu gibi😂
- 1 yıl
Uzun bir ilişkiden çıkıldıysa saygısızlık da.😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılO yerini çoktan hazırlamış. İnsanı kendine saygısı yoksa karşıdakini de kendisi gibi görür. Kaldı ki boşanma davası resmi olarak başladığı zaman eşler dilediği gibi takılabiliyor o yüzden ahlar vahlar fayda etmiyor
10 Yorumla Ayran gönüllü deniliyor diye duymuştum yani belki sahiden kader olabilir ama herkesin aklına gelen ilk şey demektir sevmiyordu ya da yedekte biri vardı denilen bilir gerçekler hiç te öyle olmaya bilir gerçekten kaderinde olandır belki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ne kadar ayrılır ayrılmaz 🙄 6 ay sonra aldatmış olmaz mesela
16 Yorumla- 1 yıl
Ayrılır ayrılmaz tez bir vakit anlamı direkt. Mesela 1 hafta 1 ay gibi.☺️
- 1 yıl
6 aya da erken diyen ehh yani😂😂
1 ayda çok kısa ya yeni ilişki için yani uzun ilişkiden çıkıldıysa tabi bu geçerli.☺️ - 1 yıl
Aynen tatlış kedi🩷🎈🌹
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrılık sebebi odur diye düşündürür ki genelde öyle çıkıyor tecrübe ile sabit 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Evet çok doğru dedin gerçektende öyle oluyor😂
- 1 yıl
Öğretiyor yaşanmışlıklar🙃
1 yılHernekadar acıklı bir durum olsada sayılmaz bence
Sence?12 Yorumla- 1 yıl
Sayılmaz ama yaşanmışlıklara saygısızlık ve yedekler var demek.
- 1 yıl
Kesinlikle
Ama bazi kisilerin yedekleri olmadığı halde hemen sevgili bulabiliyorlar
Sayılır. Ya iki kişiyi aynı anda idare ettiği için eski sevgilisini aldatmıştır ya da eski sevgilisini henüz unutamadığı halde başkasını hayatına alarak o kişiyi aldatmıştır.
10 YorumlaBirini unutmadan baskasiyla sevgili olmak bence yanlis yeni sevgilisinide aldatmak gibi oluyor
10 YorumlaSayılmaz. Sadece sevmiyormuş hiç. Ya da ilişkilerin mantığını bilmiyor. Ya da boşlukta kalmayı gururuna yediremiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet. Çünkü ortada bir yas süreci var bu yas sürecini yaşamayan ve hayatına kolayca yeni birini alan biri aldatmış sayılır. Bu kadın içinde erkek içinde böyledir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öylesi kimseyi sevemez ve hep mutsuz olur
Onun için fark etmez ha sen ha başka biri Değersiz gereksiz varlıklar Oksijen israfı10 Yorumla
1 yılHayır. Bitmiş gitmiş bir ilişki sonuçta. Ama bu kadar acele bir ilişkiye başladığı için ayrıldığı sevgilisini sevmediğini düşündürebilir bana.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılır ayrılmaz sevgili yapan biri ayrılmadan yerini hazırlamış demektir kesinlikle aldatmış sayılır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Adı üstünde ayrılık var teknik açıdan olmaz ama bunu ilişki içerisinde bulup yedekte tutma gibiyse evet
10 Yorumla
1 yılAyrıldıktan sonra kimsenin ne yaptığını umursamamak lazım. Sonuçta çöpü attıktan sonra kimin aldığını umursamayız 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBence şüpheli.. Hemen oluyorsa bu ilişki içindeyken de o kadın olmuş olabilir.. Bu devirde herkesten her şey beklerim..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır sayılmaz. İlişki bittikten sonra ki yas süreci kişiden kişiye göre değişir. Kimisi beş yıl yas tutar kimisi beş saat
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Hemen arkasından yaparsa aldatmış sayarım ne ara buldu kız ne ara unuttu beni gittiği içinde şükrederim.
10 YorumlaÖncesinde vardır. Hemen sevgili mi yapılır ne yiyip ne içiyor bunlar harbi kafayı yemiş ler.
10 YorumlaBu soru sürekli karşıma çıkıyor Artık cevap vermek zorundayım aldatmış sayılmaz ayrılmış zaten
10 Yorumla
1 yılAyrılır ayrılmaz sevgili yapan bir kişi hiç sevmemiştir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sayılmaz da derim vay arkadaş bu kadar kolaymı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılİntikam almak istiyor aklı sıra.. Kendini aldatır..
10 Yorumla
1 yılSayılmaz
Bitmiş gitmiş ilişkinin neyi aldatmış sayılacak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılAyrılır ayrılmaz sevgili yapan birisinin aslında ayrılmadan sevgilisi vardır :D
10 Yorumla
1 yılayrıldıysan bitmiştir aldatma sayılmaz dönüş olmaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSırada bekletmiş sanırım. Aldatmak değil de puşştluk 🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aldatma denilmez de başka bir şey denir söylemeyeyim cevabım kalkmasın 😂
10 Yorumla
1 yılAyrılır ayrılmaz yapıyorsa zaten hazırda bekletiyormus dersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKesin Ayrılığı kesinleşmiş bir ilişkide aldatma sayılmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u 1 yılÖyle insanlarla ilişki yaşanmaz. Sevgisi bana güven vermez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılSayılır beybi demek ki ayrılmadan once konusuyormus
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılAldatmış midir bilmiyorum ama gideceği yeri çok iyi biliyormuş
10 Yorumla Sayılır ayrılır ayrılmaz yapabildiğine göre öncesi vardır 😃
10 YorumlaHiç kimseyi aldatmış olmasa da kendini basbayağı aldatmış olur.
10 Yorumla
1 yılYedek herzaman vardır boşuna demiyoruz. Yoksa ayrılır ayrılmaz nerden buluyor 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılHayır ama böyle yapan insanda ne değişik iğrenç
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Yok o mantık çerçevesinden bakarsak, simdiye kadar aldatamamış sayılır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O sevgiliyi ayrılmadan önce kafasında yapmıştır ve ayrılma sebebi de onunla beraber olmaktır.
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat