ՏҽӀɑʍՏ 💫
Sevgilisi varken başkasına çekilen biri, önce ayrılınca ‘temiz’ mi sayılıyor gerçekten¿

ՏҽӀɑʍՏ 💫
Sevgilisi varken başkasına çekilen biri, önce ayrılınca ‘temiz’ mi sayılıyor gerçekten¿

Bunu savunmuyorum. büyük konuşmamakta gerekiyor... ama 2 sene önce istemeden başıma geldi. sevgilim vardı. Onu sevmiyordum iyi biriydi, beni seviyordu evet. Onu sevmeye çalıştım olmadı. ama aldatmadım. yani o varken biriyle konuşmadım , yaklaşmadım. ama aniden birinden istemeden hoşlandım. İş arkadaşımdan ilk gördüğüm andan beri hoşlandım. o da benden hoşlanıyordu. o bana itiraf etti bende ona "sevgilim var" demiştim. "onu seviyor musun gerçekten" demişti ve bizim olmamız gerektiğini söylemişti. o andan itibaren sevgilimden ayrıldım zaten. çünkü benimde ona hislerim oluşmaya başlamıştı ve aldatma vs olsun istemiyordum. aldatmadan ayrılmak istedim. biri varken biriyle konuşmadım ya da dokunmadım. o zamanki sevgilime haksızlık ettim evet biliyorum , sebebini hiçbir zaman bilmedi ama iş arkadaşımdan dolayı ayrıldığımı anladı... sonrada zaten çok çok aşık oldum. ama elimde olmadı ya. ayrıldıktan hemen sonra sevgili olduk. ama elimde olmadı. bazı duygular için engel olamıyoruz sanırım...
Bence bu durumun özü “niyet”te gizli. Bir ilişkideyken başkasından etkilenmek, aslında o ilişkide bir şeylerin eksildiğinin göstergesidir. Çünkü gerçekten gönülden sevilen biri varken, dışarıdan gelen bir çekim kolay kolay yer bulamaz. Ama burada önemli olan şu: bu hissi fark ettiğinde ne yaptığın… Eğer dürüstçe, önce kendinle yüzleşip, “Ben bu ilişkiye duygusal olarak artık ait değilim” diyorsan ve bir şey başlamadan önce ayrılıyorsan, bu bir olgunluktur. Ama duygusal bağın hâlâ sürerken başkasına yönelmek, ister fiziksel olsun ister sadece duygusal, bir çeşit aldatmadır. Çünkü sadakat sadece bedensel değildir; zihinle, kalple ve niyetle başlaKısacası “önce ayrılırsam temiz olurum” düşüncesi, ancak gerçekten o ilişki bitmişse geçerlidir. Yoksa duyguların yarısı orada, yarısı başka yerdeyken atılan her adım, bir yanıyla ihanetin izini taşır. En doğru olan; hislerin değiştiğini fark ettiğinde dürüstçe bunu kabul etmek, kimsenin kalbini kirletmeden kendi yoluna gitmektir.
Hıhı. 👌
Kendi adıma konuşacak olursam dokunmadan bağlanamıyorum bu konuda çok güzel bi anekdotum var 😂😂 Eski erkek arkadaşımla ilk kez buluştuktan sonra etkilendiğimi hatırlıyorum ama buluştuktan sonra başka bir gün minibüsteydim yanımda biri duruyordu hoş adammış dedim içimden. Sonra sonra zamanla erkek arkadaşıma bağlanınca yanımdan Kıvanç Tatlıtuğ geçse umrum olmadı. Ama siz yine de boğa burçlarından bizden nefret etmeyin 😄
Ben de boğayım, boğalardan nefret edenler onları çekemiyordur net
Kadınların doğası böyle de erkekler böyle değil onlar sadece değer verdikleri kadını aldatmıyorlar
Nereden biliyorsun diyeceksin bilmiyordum bana da bir erkek söyledi 😂 Erkeklerin hepsi aldatıyor dedim, sana erkeklerle ilgili bir sır vereceğim dedi söyle dedim. Erkekler sadece değer vermedikleri kadınları aldatırlar dedi
Bu sır değil zaten
Artık değil evet ben söyledim 3 kişinin bildiği sır değildir 😄
😏
Ya aldatmak olarak değerlendirmeyeyim ama doğru bir yaklaşım değil şimdi her gördüğümüz kızdan etkilenirsek doğru değil bu sevgi değil o zaman ayran gönüllü olmuş oluyoruz bence doğru değil ama şöyle bir şey var diyelim ki artık bitmeyen yüz tutmuş anlaşılmıyor falan o zaman neyse ama bir insanın güzel giden bir ilişkisi varken de tutup başkasıyla beraber ne olması hoşlanması falan bunlar bir defa saçma şeyler
Yoo aldatmak
Şimdi şöyle güzel giden bir ilişkim varken sen gidip başkasıyla hoşlanıp onunla ilişki yaşamak istiyorsan evet bu aldatma onu kabul ediyorum doğru ben şunu anlatamadım diyelim ki artık ilişkim bitmeyi yüz tutmuş yani ayrılma noktasına gelmişsin anlaşamıyorsun toksik bir hale dönmüş onu uzatmanın gereği yok onu anlatmaya çalışıyorum yoksa dediğin doğru ve en büyük karaktersizlik Yani insan hayatında birisi varken evden başkasından hoşlandım ona gideyim ondan sonra da başkasını sevdin ona mı gideceksin haklısın bu konuda
İlişkin seni mutlu etmiyorsa, ayrılırsın ha kurtarmaya çalışıyorsan başkasıyla iletişime geçip etkilenecek vaziyete gelmezsin. Diğer türlüsü ağır karaktersizlik. İnsanların bu sınırları sürekli esnettiğinden kimsenin kimseye güveni kalmadı. Ben karşı cins arkadaşlarımla muhabbet ediyorsam selam sabahtan ibarettir. Karşı cins arkadaşıma gidip sevgilimi veya ilişkimi kötülemem :D dertleşecek hemcinsim kalmamış gibi. Bir insan başka birinden nasıl etkilenir? Onun hakkında bir şeyleri öğrendikçe demek ki merak var, demek ki duygusal olarak geçiş yapılmaya başlanmış ve bu hayatında biri varken aşırı yanlış, "aa dur benden bundan etkilendim sevgilimden ayrılayım" olayının neresi etik? Neresi normal olabilir?
Aynı şeyi dedim yahu 😃
He iyi aferin o zaman 😏
Of çok gergin,😏
Bu durum biraz karışık hisler barındırıyor, anlıyorum seni! Eğer bir ilişki içerisindeyken başkasına karşı bir çekim hissediyorsan, aldatma olarak değerlendirilmeyebilir ama ilişkin için kesinlikle bir alarm zili çalıyor 🎶. Önce kendine dürüst olman lazım, çünkü duygularının neden kaydığını sorgulamalı ve belki ilişkine olan bağlılığını yeniden gözden geçirmelisin. Ayrılarak ‘temiz’ başlaman daha etik bir yol olabilir ama en önemlisi kendine ve karşındaki kişiye dürüst olmak. Sence duygusal sadakat de önemli bir şey mi, yoksa tamamen fiziksel olanı mı baz alıyorsun? 🌸
Cevap
62Cevap
İlişkisi varken başkasından etkilendiği için ayrılırlar genelde, o yüzden bana göre bu da ihanet...
Evet ihanet bacımsu
Çakal onlar yerini hazır edip öyle ayrılır şerrolar.😀
Allah versin belalarunii 😌
Ondan zerre şüphem yok.😀
Benim de yok, kahve yaptın mı :D
Yapıcaktım içen mi diye sormıcam hastaya karpuz sorulmazmış.😀
İşte ben hastayım bana karpuz kabuk sorma :D
Direkt yap gönder diyosun.😀
Rica ediyorum :D cimrilik yapmaz mısın
Kahve konusunda yapmam.😀
Ne konusunda yaparsın, uyar beni :D
Taam.😀
☕️☕️🚬🚬içelim güzelleşelim bari.😀
Yaw kadın kahve gelene kadar canımı çıkardın ya :D neyse zahmet olmadı inşallah
Aman ne zahmeti bunun devamı da vardı ama diyemiyorum sen anla.😀😀
Neymiş devamı şimdi ben anlayamam meraktan ölürüm :D
Bildiğin şeyleri sormaz mısın.😀
Tamam bildiklerimi sormam ama bunu sorurumm :D meraktan ölürüm diyorum vicdan yapar mısın
Aldatmak tabi ki, hemen ayrılması onu masum yapmaz. Sonuçta gönlü başkasına kaymış ilişkisi varken
Katılıyorummm🌸👌
Aldatmak sayılıyor ama ayrılması da takdir edilesidir🤣
Orası doğru
Birini sevmiştim birlikteyimdir zaten, böyle bir şey yaşayan da karaktersizdir
Net
Aldatmak sayılmaz ama karakterli bir davranış da değil.
Değil bence ya ama yoğun duygular varken de bu yaşanmaz kolay kolay
Etkilenmek başka oturup konuşmak duygu beslemek çok farklı konu ama en nihayetinde hiç olmaması gerekiyor gadası
Katılıyorum
Aldatmaktır ve karaktersizliktir.
omur boyu tek kısıyı begenıyo olmak ımkansız arkadasla cocuk muyuz yapmayın yanı. Begenıde kalırsa sorun degıl, eyleme dokmeden ayrılırsa da sorun degıl. Sonucta etkılenmıs begenmıs ne uapabılırsınız? baskasına ılgı duyarak yanınızda olması daha mı mantıklı. Yeterı kadar kuvvetlı olmayan hısler varsa yasanılan bı durum bu.
Duygusal ihanet eylemden önce başlar, beğeni farkı etkilenmek farklı. Beğeni anlıktır gelir geçer, etkilenmek daha derindir. Hayatındaki insanı sevmiyorsan bile yaşadığın ilişkine saygın olması gerekir. Kaldı ki, bu tip insanların sadakati ve ilişkiye olan bağlılığı bir dahaki beğeniye kadar sürer 🤦🏼♀️
yanı etkılenmesı ıhanet bu kadar duz dusunmeyın. Insan degısır duygular degısır. Sevdıgınız bıseyı ya da bırısını sonsuza kadar sevecegınızın garantısı yok. Baskasından etkılenıp ılıskıyı bıtırmek etık gorulmeyebılır ama aldatmak kavramına da uymuyo benım ıcın. Eyleme gecırmeden beyınlerınde zıhınlerınde kımlerın oldugunu da bılmıuoruz netıcede yanımzda olanlarında bu kadar kurcalamaya gerek yok
Size katılmıyorum ama uzun uzun açıklama yapmaya hiç halim yok..
Düşmez kalkmaz bir Allah.. herkes büyük büyük laflar ediyor.
Başına gelince de eşekten düşmüş karpuza dönüyor.
Şer gibi görünende hayır, hayır görünende şer olabilir.
İnsan hayırlısını istemeli. O yüzden kibirle, büyük laflar etmemek lazım.
Naçizane!
Karaktersizliği süsleyip püslemeyelim. Bunu normal karşılayan herkesin başına gelmesi dileklerimle 🙄 başa gelmesi gereken bu konuda; ilişkin varken Sevgilinin başkasından etkilenip senin kıçına tekmeyi vurması olabilir ancak.
Hayır, herkesin böyle bir şeye düşme şansı var ama bazıları düşmüyorlar çünkü karakter sahibi insanlar bunlar. Karaktersiz olunca, başkasıyla etkileşime geçip aklının ve duygunun kayma ihtimalini yükseltiyorsun ancak. Olmamalı net, zaten her haltı mağdur edebiyatı ile normalleştirerek ilişkileri ne hale getirdiler. Asla normal değil! Asla. İnsanlar her zaman karaktersizliklerine ve günahlarına kılıf uydurmaya çalışır zaten, yok sevmiyordum yok ilişkim kötüydü yok sarhoştum bla bla bla..
İnsanların hata yapabilmesi elbette doğal; kimse kusursuz değil. Fakat ‘karakter’ tam olarak hatalarla sınanırken ortaya çıkar. Hata yapmak insan olmaktan gelir, ama hatayı sahiplenme, ondan öğrenme ve tekrar etmemek için sorumluluk alma, işte bu karakterdir. Herkes hata yapar; bu bir mazeret değildir. Karakter sahibi insanla karakteri zayıf insan arasındaki fark, aynı durum karşısında verdikleri tepkiyle ölçülür. ‘İnsanlar mükemmel değildir’ cümlesi, sorumluluktan kaçışa değil, gelişime alan açıyorsa anlamlıdır. Aksi halde yalnızca davranışı meşrulaştıran bir kalkan olur.
Filozofların yüzyıllar boyunca tartıştığı şey de zaten budur: insanın doğasının kaotik olmasına rağmen, davranışta bir etik omurga kurma mücadelesi. Yani keskin çizgilerin yokluğu, karakter diye bir şey olmadığı anlamına gelmez. Aksine, çizgileri kendimizin belirlemesini gerektirir. Ayrıca bu hata değil yanlıştır ve yanlış kesinlikle karakterle alakalıdır, bilmem anlatabildim mi?
Ahlak yalnızca yazılı kurallardan ibaret değil. İnsan, kimsenin izlemediği anda neyi tercih ediyorsa, karakteri tam da odur.
Kurallar yol gösterir, seçimler ise bizi tanımlar.:))
Seçimi kurallar falan belirlemez, insan neye meyilliyse ona gider. Kural sadece ‘yapma’ der.
Ama istersen yine de yaparsın. Yani kural yol gösterir, karar karakterden çıkar. 🙄
Yok anlaşamıyoruz, fazla uzadı bence. Ben arada bir fark göremiyorum bu arada, yazdığım her şeyin kelime kelimesine arkasındayım. Karakter hem doğuştan gelen içgüdülerle hem de öğrenilen deneyimlerle şekillenir... Değerler, vicdan, toplumsal normlar, yasa ve din gibi referanslar birer pusula gibi çalışır. Baskılar ve cezalar davranışı şekillendirebilir ama asıl karakter içten gelen seçimler ve ahlaki tercihlerle ortaya çıkar. Ahlaki tercihler kısmı çok önemli 😌
Benimle birlikteyken bir başkasından hoşlandığını gelip bana söylemesine gerçekten okeyim. Sonuçta zorla güzellik olmaz. Eğer beni artık sevmiyorsa, ben de öyle bir ilişkiyi sürdürmek istemem. Bu bana dürüstlük gibi gelir, hatta saygı duyarım.
Ama gideceği yeri hazırlamadan yapmalı bunu. O zaman karakter sahibi diyebiliriz
İlişki içersindeyken kendisi gidip birini bulduysa ve etkilendiyse, ya da şans eseri tanışıp etkilenip, ilişkisi bitmeden etkilendiği kişiyle ilişki yaşamaya başladıysa tabi ki aldatmaktır.
Ama hayatın içinde şans eseri karşılaştığı veya tanıştığı birinden tesadüfen etkilendiyse ve ilişkisini sonlandırana kadar etkilendiği yeni kişiyle ilişkiye girmediyse, ilişkisini bitirip ondan sonra yeni kişi ile yakınlaştıysa dürüst davranmıştır, aldatmak değildir.
İlişkisi varken başkasından hoşlanan ve etkilenen şeref yoksunu, doyumsuz, maymun iştahlı bir sevdicek turistidir. Aldatma sırf fiziksel olarak gerçekleşen bir şey değildir. Dolayısıyla aldatmadır kadın.
Oha alnı var mı görüşün? 😅
Öpeeem mcjz 😘
Aldatmaktır. O kişiyi gerçekten sevmiyormuş demektir.
Ama en azından ilişki içinde değilde ayrılıpta başkasıyla konuşması olması gereken bir davranış doğru olanda bu yani. En azından yüzüne seviyorum deyip arkasından iş çevirmemiş olur
Birinden etkilenmek için onunla konuşmuş olman lazım değil mş
mi*
Tamam da aşık olmadığını anladığın an bitirmek en doğrusu değil mi?
Bazen anlamazsın. Aslında içinde bişeyler bitmiştir ama farkında değilsindir, hala sevdiğini sanarsın ya da evlidir çocukları düşünür veya ilişkiyi kurtarmayı, belki eskisi gibi olur der.
ya da kör kütük aşık değildir ama seviyordur
ya da başkasına bakmak normal geliyordur ahlaksızdır
Say say bitmez dediğim gibi ihtimal çok
Hepsi karaktersizlik
Katılmıyorum. Aşk olmasada birbirini sevip evlenen, mantık evliliği yapan çok insan var. Sonuçta bir aile kurmuşlar saygı duymamız lazım. Sadık olup aldatmadıkları sürece sorun yok.
Evliliğini, ilişkisini toparlamaya çalışanlarda benzer diyebiliriz.
Karakterszlik aldatmaktır.
Başkasına bakmak, dokunmak, sevmek, hisler beslemek bunlar aldatmaktır.
Evet duygu beslemiş oluyor ve aldatmış oluyor
Eğer birisi için ayrılıyorsa onunla iletişim, diyalog kurmuştur başkasıyla duygusal ilişkisi olmasa, o kişiye açılmasa terk etmezdi bu durumda aldatmış olur
+1
İlişkisi varken başkasından etkilendiyse zaten ilişkisi yoktur. Bitmiş ama hala devam eden süreci yani alışkanlığı vardır. Bence ayrılıp devam etmesi olması gereken bir davranış
Ama ayrılık çok çok öncesinde olmalı
İnsanın birine duyguları varken başka birine ilgi duyamaz duyuyorsa duygular tükenmiştir ayrılıp diğerine başlaması daha mantıklı duruyor bilemedim
Katılıyorum
Bu yüzden kimseyi suçlayamayız... Ayrılmış çünkü yargılamak kimseye düşmez doğru mu değil hoş mu hiç değil ama yapılabilcek en iyi şeyi yapmış
Bilemedim ya duygusal geçiş yapılmış
Etkilenmiş ve ayrılmış sorun yok yani devam etseydi ihanet olurdu.
Ama ilişkiyi devam ettirmemeliydi
Şöyle anladım ben; ilişkisi varken birinden etkilendi ve diğerinden ayrıldı 😅 ne karışık ilişkiler bunlar ya
Tamam da düşün şimdi, sevgilin var birinden etkilendi ama hala sevgilin ve sana diyor ki ben başkasına aşık oldum bye 🤦🏼♀️
He aldatmış o zaman beni aheyy aheyy 🤦♀️ 😭😏 lililili
😅😅
İlşkisi varken başkasından bırak etkilenmeyi başkasına bakmaması bile lazım bakıyorsa zaten aşk değildir onuda geçtim karakteri yoktur
Bazısına göre aldatmak değilmiş.
Aldatmak sadece ten tene değerek değildir ki aldatan asıl kalptir
Bazısı aldatmayıda sadece temas olarak görüyor
Bırakalım görsünler, çivisi çıkmış dünyanın ahlaksızlığa çanak tutan zihniyetlerini biz düzeltemeyiz.
Çivisi çıkmış dünyadan sen kendinden ödün vermiyorsan sen değerlisindir onlar kaybetti
İlişki varken başkasına yürümek aldatmak olur, ayrıldıktan sonra ona etkilenmek aldatmak anlamına gelmez.
İlişkisi varken başkasından etkilenmek aldatmanın tillahıdır, önce duygular kayar zaten
Eğrr birgün iki kişi arasında kalırsan herzaman ikinciyi seç. Çünkü ilkine gerçekten bağlı ve aşık olsaydın asla ikincisi olmazdı..
Tamam
Aldatmaktır ve büyük ayıptır insan kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalı herkesin bir kalbi var sonuçta
Herkesin kalbi var mı gerçekten djd
Bazısının yok kabul dkdk
Boşuna mı diyoruz birini severken öbürsüleri kertenkele oluyor diye.
Başkasından etkilenip ayrılmak aldatmaktır.
Aynen 🤝
Kalp kayabilir. Etik olan bunu dile getirmek ilişkiyi bitirmek. Bu sadece birinin olmasıyla alakalı da değil kalpte sevgi biter mışş gibi ilişkiyi yürütmek doğru değil. Dürüstlük iyidir. Aldatmanın ise affı yok nezdimde.
Oyle bir soru ki. Hem aldatmış diyemiyorum hemde aldatmamış diyemiyorum
Aldatmış
😅😅
Gerçekten seven başkasından etkilenmez bence
Tabii ki.
Ne kadar aldatma gibi görünmese de kendimi o şekilde düşündüğümde bence aldatmadır.
Düşünemiyorum seni o şekilde 🙄
Yapmıyoz yapma :D
Sen yap tamam ya 🤦🏼♀️
Anlık bile kimsenin yerine geçmemek lazım bazen, aklın karışıyor senin hem
Karışıyor işte dedin ki yapmasam şöyle olurdu böyle olurdu dedin
Bilerek yanlış yazdın sjdj
Bir de dalga geçiyor ksfj
Tamam inandım 😅
Atma 😅
Aldatmaktır. İlişki içinde başkasını düşünmekte buna dahil
Helals
💖
🩵🩵
Güzel soru. Bence aldatmak denmez ama karaktersizlik gibi
Cevap için aynı şeyi söyleyemeyiz 😕
Bence de karaktersizlik denmez cevabim icin😀
Daha ağır bir şeyler yaz bebe misin sen
Site kaldiramaz benim dusuncelerimi 😀Bi gun felsefe yapacak olursak saatlerce varim😀
Yap ulan
Abgjan sana özel olur sadece 😀Biz bu işlerin kitabini yazdik😅
Tamam lan gel felsefe yapacaksın bana :D
(nerden atladim) yaparim musait olunca 🙄😅
Ne güzel U dönüşü :D kaybol şimdi jsfj
Yok yapicam saatlerce konusurum ama dinleyecegine söz verirsen olur 😀
Umarım sıkılmam 😃
Ahdhjj benden sıkılan birisi yaşamıyor😎Sıkılanların hepsi öldü gitti sıkıntıdan😅😀
🤦🏼♀️ al işte.
😅😀
Bu profil bayatladı kanka
@MekanınSahibiHande Pencereden bakan adam mı😅
He degistir
@MekanınSahibiHande Arada degistiriyorum sen gormuyorsundur 😀
He tabi 😂
@MekanınSahibiHande Yalan mi soylucez kizim 😀Beni takip etmedigin belli bundan sonra gorevin benim profil resmimi degistirip degistirmedigimi bilmek ona gore 😀😛
Aynen artık takip edicem ne zaman değiştiriyorsun bakacam
@MekanınSahibiHande Senin icin simdi degistiriyorum 😀
Hele şükür
@MekanınSahibiHande Oldu mu mutlu oldun mu 😀
Evet dfddfgj
@MekanınSahibiHande 😅neyse Sosyetic i bildirim manyagi yapmayalim🤣
Adı ilişki değil vakit geçirmek içindir demek
Aynen boş kalmamak için yanında tutmuş olayii
İlişki varken başka birine (bir şey konuşmuyorsa tabi ) 2 saniyeden fazla bakmak bile aldatmaktır.
+1
ayrılmasa aldatmak olurdu ancak ayrılıyorsa aldatma diyemem
Ama duygusal olarak geçiş yapmış olayii
Sevmemek gerek azizim.. sevince çok üzülüyor insan..
Ahaha başladı yine
Kimi :D
Anaa seni mi
Niye engelliyorum ki
Olmadım ki
Ayrılıyorsa otomatikman aldatmaktan çıkar olay
Ama birlikteyken başkasından etkilenmiş
zihnen aldatmış sayılır
Olması gereken de budur zaten. Sevgilimizin bize kötü davrandığı ve bazı şeylerin biriktiği zamanlarda kaçacak, sığınacak bir yer ararız. Bu sığınağı başka bir insanda gördüğümüzde aklımız ona kayabilir, etkilenebiliriz. Aldatmamak için de ayrılmak en doğrusudur. Zaten sizi ayrılacak düzeye getiren sevgilinizin suçlu olma ihtimali daha yüksektir.
Kafayı yemiş böyle yapanlar, sevgilin iyi gelmiyorsa ayrılırsın ve yoluna bakarsın ama ilişki halindeyken sığınacak liman aramazsın.
Aynen öyle
İhanettir tabi ki. Hayatında birisi varken başka kişileri gözü görüyorsa belli ki gözü dışarıda bir insandır ve ilişki içerisindeyken o kişiyle görüşmemesi bu yaptığını hafifletmez
İlişki varsa sayılır ilişki yoksa aldatmak sayılmaz bornozun hiç mi suçu yok
Bana göre evet karaktersizliktir.
Benim ilişkim varken başkasına o gözle bakıyorsam afedersin ama benim ne ilişkime nede karakterime saygım vardır.
Başkasından etkileniyorsa var olan ilişkide eksiklik var manasını çıkartırım ben. Yoksa insan başkasına neden ihtiyaç duyar ya da arayışta olur ki!
Gözde, sözde, zihinde , düşüncede , hatta ilişkin varsa başka kokuya yeltenmek bile aldatmaktır. Zihnin de tenin de duyuların da hepsi teker teker kör olacak başkasına 💁🏻
Aralarında bir şey yaşanmadıysa aldatmak değil ama artık sevmemek oluyor. O halde ayrılması daha iyi zaten.
Ama bunu yaparken de dürüst olmak gerekiyor. Çünkü pek çok kişi bu aşamada karşısındaki kişiyi suçluyor.
Başkasını beğene biliyor isen zaten o ilişki de gerçekten yoksun zaten ilişki de gerçekten olsan başkasını beğenme ihtimalin olmaz
Başkasına çekilecekse neden bir başkasıyla ilişkisi var gibi düşünürsek temiz ve iyi niyetlidir diyemeyiz.
Kanka gönül kaydıysa zaten ilişkin bitmiş demektir. Ayrılmadan etkilenmek aldatmanın duygusal versiyonu; temiz görünür ama iz bırakır 😌🔥
Evet öyledir. Abla sen ne zmn kocası bulcan güzelsin de
Ablacım ben koca kahrı çekemem aramıyorum da.. siz evlenin çoğalın tamam mı
Ne bileyim hep sevgilin oluyo ya ondan sordum, ben evde kaldım maalesef abla 29 yaşında.. mutluluklar 🌸
Hayatını yaşa, Allah bilir doğru zamanı 🌸
Sanmıyorum evde kaldım
Hayattan zevk almaya bak. 🙄
Nasıl yapıcam onu
Evlenmeyi önceliğin olmaktan çıkar önce bi sonra kendine ve hoşuna giden şeylere odaklan 🙄
Öncelliğim değil zaten sadece evde kaldığımı imma ediyor evli ve çocuklu kuzenlerim.. bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum
Öyle mi nerede
Avusturya
Memnun musun?
Memnunum sıkcı olsada yaşam kalitem iyi. Sen memnun musun
Yanii, çok şükür..
Bu aldatma sayılır mı bilmem ama ilişkisi varken başkasından etkilenebiliyorsa demek ki yalan dolan bir ilişki yaşıyormuş
Hayır. Çünkü ayrılmışsın bir şeyler yaşamadan..
Önce ayrılmak sonra ayrılmaktan daha iyidir bence ama herhalukarda onur kırıcıdır
olan sevgiliyi sevmiyordur kesinlikle mutlu olduğu yere gitmelidir
Bence değildir, zaten başkasından etkilendiğin için ayrılmak en doğrusudur bana göre.
Aldatmak degildir tabiki. Ama ben dogru bulmuyorum...
Aldatmadır tabii... Çünkü birine seviyorum derken başkasını da sevmektir
Başkasından etkilenip dürüstçe ayrılabilir ama ayrılmayıp ikisini de idare ediyorsa aldatmaktır
Aldatmak denilemez ama en azından aldatmanın önüne geçilmiş.
Yoo duygusal olarak aldatmış
İlişki yapıldığına göre sadece karşındaki kadın veya erkekten etkilenmen lazım başkasından değil 🐿️
Etkilendiği için evet, ayrıldığı için hayır
Evet
Bir ilişki var iken aynı anda başkasından etkilenip mevcut ilişkisini bitiriyorsa bu çok büyük karaktersizliktir
Ayrıldığında kimi aldatmış olacaksın ki
Ayrılmadan önce aldatmış oluyorsun duygusal anlamda.
Yani ilişki varken... diye sormuşum
Aldatmak saymalıyız bunu kesinlikle
+1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?