AŞK VE GERİLİM FİLMİNDE ROL ALACAK
Oyuncu, Rasul Mishra'nın yöneteceği Bollywood yapımı bir aşk ve gerilim filminde rol alacak. Filmin çekimleri önümüzdeki Kasım ayında başlayacak.

Asıl soru şu çok mu abartıyoruz bu ünlüler konusunu. Son somut örneği pop dünyası ve youtuberler arasında geçti. Ünlülük diye bir terim kalmadı sadece can çekişiyor. Eğitimini alan herkes kopyala yapıştır rollerde yer alır.
Handenin cazibesi, şusu busu olması veya o olmayıp başkası olması hiç önemli değil.
Hala görülmeyen nokta senaristlerdir. Klipte, diziye, filmden, kitap kurgusuna kadar onlardadır. Top. Yukarıda kopyala yapıştır dedim çünkü kayıt alma icadından bugüne kayıtlara geçmiş pek çok işleyiş hep tekrara düşüyor. O yüzden oynamakta bu yapımları orda başkası burda sensindir. Kopyalanırsın bir başka yapım da yapıştırılırsın.
Örnek verirsek özgün bir senaryo belirteyim Ben film çekicek olsam sonbahar gelmeden dalından bir anda kopan yaprağı anlatırdım ve çok boyutlu olarak bunu ele alırdım hatta çekin kısa film yarışmasına katılın derece bile yapar. Hande gelsin bunu oynasın işte kopyala yapıştır bu olmaz sanat olur adı. Her yapılan şey saygıyı hak eder emek vardır diye. Lakin herşeye sanat demek sadece bir sözdür.
Aslında güzel nokta senaristler, benim de aklıma satrançta şah mı önemli piyon mu? Bu gerçekten çok tartışılır bir konu. Güzel ve detaylı yorum için de 👏 👏
Asıl ben teşekkür ederim elbette yazım hatası, noktalama kullanımlarım zayıf malum mükemmel olsak hataları detaya cevirirdik. Anlatmak istediğim kağıt yoksa yazacağın yer çoktur ama kağıttır önemli olan
tepkim bu yüzden; hala delidivane gibi hayranlıklar, hayranlıklara bağlı ortaya çıkan ürünlere talepler, gün gelip bir söz üretirsin paylaşırsın hayran olduğun gelir beğenir egon tavan yapar ama hevesin söner bu mu? Hepsi bumuymuş dersin. Ulaşılmazı arzulamaktır heyecan, adrenalin yaşamakla eş tutulmaz.
Ben cidden bu kadının bu kadar ünlü olmasını anlamıyorum ve tamamen şansa ve birilerinin şişirmesine bağlıyorum.
Dizilerini izlemedim ama bir kaç kez denk geldiğimde gördüğüm oyunculuk vasattı. Güzellik olarak bana hiç güzel gelmiyor normal sıradan bir tip işte yani kötü oyunculuğunu kapatacak bir güzelliğide yok.
Allah herkese böyle bir şans versin ne diyelim umarım orada başarılı olur.
Sevemiyorum bu kadını.. Bu kıskançlık vs bişey değil, itici geliyor. Oyunculuk olarakta pek beğenmiyorum özellike, oynadığı bir dizideki bayılma sahnesini gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım😂😂
Oyunculuk evet kötü ama güzellik belki kurtarır 😀
Hintlilere benzer bir siması var zaten, oyunculuğunu ise vasat buluyorum. Bollywood’da birçok oyuncu portföyü var, kendisini öne çıkaracak kadar başarılı olacağını düşünmüyorum. Yine de başarılar dileyelim. 😊
Ben güzelliği ile durumu kurtaracağını düşünüyorum yoksa oyunculukla sempati kazanamaz
Cevap
33Cevap
İnşallah olur da bu gacıdan milletcene kurtuluruk
Hande reçeli kıskanan bir kişi daha :)) işin komik tarafı seninle aynı düşüncedeyim 😜
@Kawasaki_Ninja bu reçeli kıskanmayan da neblim skdk
Çok hojdur ama Benana!!! 😂😂😂
Güzel olur bence. Ama açık ten olayı doğru öyle olsa daha çok ilgi görürdü
Hintlilerde bunu bekliyordu. Yılın en iyi komedi dalında oyuncusu kolay değil
Varsa Allahım sabaha ağzımı yamuk uyandırsın iyimi !! :(( Sende fazla kaptırdın bu hintlilere kendini bak Thatman ! Tadında bırak bence. Sinamaları ve müzikleri bir esinti şeklinde dinlenir izlenir geçer. O cinsten benim için. Ben ayrıca hint filmi izlemem sevmem
:)))
Hintlilerde bir şey yok. Sinama ve dizilerinde oynayanları inceledin mi? Hepsi beyaz tenli ve zengin yani. Sokakta yıkanan bu adamları yansıtmıyorlar. Bizim dizilerde aynı. Lüx arabalar ve villalar. Tüehhh !!!
:))) Allahımmm güldürüyorr beni bu
Bir arkadaşımında hemcins takıntılısı var onuda 1.5 yıldır rahatsız ediyormuş. Allah kurtarsın 😀
BACAKLIPANDA : Sen kimsin? Sakalların neden var? Benimle uğraştın kel sakalsız ve köprü kaş olacaksın :((
İşte gördün sana demiştim :(( Sakallarını ve saçlarını aldım kendimde kullanacağım olabilir profilime bak
Bence yalan, Beren saat bile Hollywood'a gidememiş bu Bollywood'a mı gidicek bu berbat oyunculukla bide assdad hemen kanın sizde. Eminim onun yerine başkası seçilir güzel de bulmuyorum yüzünün yarısı yanak
Olur tabi. Bollywood sinemasındaki kadın oyuncuların öyle güzel göründüğüne bakmayın. Hepsi çingene gibi kara bişi. Hande onlara bence bu konuda şapka çıkartır.
Bence olur. Hintlilerde de çok yeteneksiz oyuncu var. Arada kaynar. 🙄🙄
Heh Türk dizileri filmlerinde çok başarılı ya bir hintliler kaldı alın geri göndermeyin sizin olsun
Oyunculuk yeteneği yok kızda tip olarak uygun olsa da başarılı olabileceğini pek düşünmüyorum
Yakışmış evet ama açık tenli birini oynatsalar emin olun daha dikkat çekici olurdu başak parlak v. s
süper ne güzel oyuncularımız sınırları aşıyor güzel bir haber :) eh bir bakarsın bir de evlilik yapar hindistan da kalır bollywood sultanı olur :)
Güzelliği ve sexsi olması ile herşey tamamdır artık oyunculuğun pek önemi kalmamış insanlar görünüşe bakıyorlar
hint filmlerinin bazıları güzelde diğerleri ise çok saçma bişey yapmaya uğraşıyorlarda yapmasalar daha iyidir belki :D
Kısa boylu tospalak bir kız bu.. bizim orada bağdat caddesinde happy moonsta takılıyor sürekli goruyoruz lise talebesi gibi bir tip sıradan. .
Olabilir zaten günümüz Türklerin in çoğunun siması Hintliler gibi. Bunun da siması aynı oyüzden olabilir güzelde.
Hint dizilerindeki kızlar hep Hande gibi zaten bir Burcu oynasa patlatırdı ortalığı Hande güzel kız ama yeteneksiz.
Zaten bu yeteneksizlikle Hollywood'a girecek hali yok sjskk
Tabiki Bollywood'a girecek jsjsj
Asdgjkskfjsjdjsjkfmd aklımı okudun
Sırf tipinden ve ününden ötürü onu seçmişler resmen. Oyunculuk sıfır ya
Hint dizilerindeki oyuncular yeteneksiz oda orda eğlenir işte😅
Bollywood oyuncuları doğaldır hande çok yapmacık yanlış seçim 👎
Bence çok yakışmış tip olarak😊
Amir khan filmlerinin hepsini izlemiş biri olarak🙈
Bunda oyunculuk 0 yapmasin etmesin bizi Hintlilere güldürmesin.
Yanlış tercih. ❌
O kadar güzel oynayan oyuncu varken bu yanlış seçim olmuş.
dünya starı
yakinda hollywood dan gelecek teklif 😍
Hollywood'u rüyasinda göremez, çünkü orda güzellik Değil yetenek önemli Hollywood'a güzelliği sayesinde iş yapmis bir kaç isim var Jessica Alba, Amber heard, Elisha Cuthbert ama onlar da silinip gitti ve aşırı güzeller
Hande erçel Jessica Alba gibi kötü oyuncu olsa da manken gibi orası kesin😂😂
32 beden inanılmaz güzel yüze sahip Jessica Albayla 42 beden koca süratli handeyi benzetmek komedi aasdas Jessica Alba'ya Sadece Özlem Conker benziyor
Aslında kız çok tatlı ama oyunculuğu hiç yok ki. olursa da hayırli olsun.
çok güzel bir kız ya bayılıyorum ben bu handeye bence yakışır güzelliğiyle avantaj sağlar
Bu kadının aslında nasıl bir kezban olduğunu bilseler vazgeçerlerdi.
tamda oraya yakısır zaten işleri gucleri aşk meşk. başarılı da olur bu konu uzerinde
Olur olur hande erçele kötü yorum yapan kızlar ne fesatsınız
Kıskanıyorlar sen de kıskanıyor musun
Hayır aksine hande erçeli çok seviyorum oyunculuğu harika çok güzel bir kız
Ben de seni seviyorum
Ne demek istiyorsunuz yani
Düşüncene destek de yaş kaç
Hande Ercel Cok Güzel Bir Kız Başarılı Olabilir Ama Oyunculuğunu Pek Begenmiyorum Acikcası. Yinede Iyi Sanslar Dileyelim.
Ya sktrsin gitsin cehenne'mme kadar yolu var yollunun
hande erçeli sevmiyorum istediği kadar başarılı olabilir
Hayaller Hollywood gerçekler Bollywood
Manyak mısın ikisi de eşit kalitede sadece tarzları farklı. Bollywood u neye dayanarak küçümsüyorsun? Hatta Bollywood daha sanatsal.
Pardon ergen alacakaranlık filmleri izleyen birine cevap vermeye çalışmam hataydı.
Belli senin Hint filmlerinden anladığın sadece ev hanımlarının kanalı kanal yedi 😂 neyse bişey demiyorum
Erçel'in fazla abartıldığını düşünüyorum.
İyi hayırlı olsun diyelim
Güzellik var ama oyunculuk kötü.
Bizimkiler hollywooda gidemeyince...
Hint filmlerinden soğurum net!
Güzellik yerinde oyunculuk 0
sanmam guzel bulmuyorum tombul
Oyunculuk konusunda zayıf olsa da güzel bir kadın.
yeteneğine bağlı bu ve sevenlerine
Aslında çok yakışır Bollywood filmlerine
Hande' de o potansiyel var olabilir.
Hande erçeli beğenmiyorum giç bir yönden
Ama hintlileri anımsatıyor olabilir yani
Bu kıza oyunculuk yakışmıyor
Handenin oyunculuğu çöp :(
O tipiyle anca bollywood da oynardı zaten
Hadi bakalım önü açık olsun
O Hande Erçel i reçel yaparım 🍯🐝
Yakışır ama oyunculuk gerek
Bu kadının hastasıyız dedede😍
Oyunculuk çok zayıf umarım üstrsinden gelir
Bu kadının oyunculuğunu beğenmiyorum.
Hintliler öküze tapıyor ineğe değil :D
Bu kizi bir turlu sevemedim oyunculugu da dahil
Zaten benziyor onlara
O sektörü de bitirir 😂
Böyle boş oyuncular, boş sektörde koşturur.
Kız güzel, oyunculuk fevkalade berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar