Dün oynadığı diziye 2 dakika bakmak zorunda kaldım. O kadar cringe oldum ki. Diziyi kim yazıyor acaba çocuğa yazdırsalar daha iyi olurdu. 

film ve dizilerde kadınları düzğün yansıtmıyorlar onların sadece dişiliğini ortaya kokuyorlar neden akıllı bir kadın karakter yapmaktansa sexy aptal ve güzel bir karakter oluşturuyorlar ha senin soruna geliyim oyunculuğu 🤮🤢 böyle
Cevap
5Cevap
Şişirilmiş balon. Demet Akbağ, Nihal Yalçın, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ezgi Mola gibi oyuncularımız varken bir hiç.
Hayır ne yetenek ne de güzellik var ama ne hikmetse gündemde.
Çocuğa yazdırsalar çık çık çık la çık diyip kovar handeyi ama işte bizimkiler poh pohluyo
Her dizide ayni oynuyor hic bi rolde farkli karakter degil surekli kendino tekrar eden bi oyunculugu var
Arada sırada denk geliyorum. Kadında yeteneğin zerresi yok.
Oyunculuğu çok yapmacık gerçekten ona rağmen dizi teklifi alıyor daima
Allah var güzel kadın da, oyunculuğunu kesinlikle beğenmiyorum.
Kadın baya zayıflamış fizigi de cok guzel zaten yarı cıplak giydiriyorlar tum kadin oyunculari. Bir de Senaryoya bakiyorum ici boş bir senaryo.
Beğenmiyorum ama zaten genel olarak şu an ünlü olan popüler kültür oyuncularının çoğu yeteneksiz kişiler ondan göze batmıyor
Beğenmiyorum oyunculuğunu. Ben bazen diziye yeni katılan çocuk oyuncu için bakıyorum (Maya basol)
Ben Halka dizisinde ki oyunculuğunu beğenmiştim..
Halkanın senaryosu zaten muhteşem olduğu için gözümüze batmıyordu bence
Görünüş olarak beğeniyorum ama oyunculuk gerçekten kötü.
Çok basit ve yapay duruyor dizide, beğenmiyorum.
Hayır, beğenmiyorum.
Oyunculuk çok kötü
ben değil hiç sevmem kendisini
Beğenmiyorum
Beğenmiyorum.
Sen çal kapımı guzeldi ilk. Bolumler
Ben sevmiyorum itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?