Hayatımda gördüğüm en güzel hatunlsrdan çok isterdim ona benzetip esmer olmak. Her esme boyle olaydı cidden çok tas hatun. Ama abartilfigi kadar yetenekli değil gibi. Güzelliğiyle unlu dünyada da unlu hatta.
Hande Erçel oyunculuğu ile mi unlu güzelliği ile mi sizce?
sana şöyle soyleyim şahsen ben çok güzel bir kızla evlenmek istemem çünkü güzel insanda ego olur tabi hepsinde değil ama genel ve böyle insanlarla sevgili olursun ama evlenemezsin bana göre normal güzellikte terbiyeli efendi hanım hanımcık bir kız olsun yeter fazlasın da gözüm yok
@LaFontendenAyten g3nc yasta unlu olmasindan dolayı oyle gordum bu yasta zirveye oynamak agir bedel ister o da coktsn bircok bedel odemis bile bize sunduklari gosterdikleri ozendirdikleri o hyatalarin tv ler sohret vb seylerin maalesef altı oyulmus durumda
@LaFontendenAyten kurduklari iliskiler den tut da yuzlerine kadar estetik vs falan hepsi sahte bir show dunyasi var insan aklini uyutmakla mesgul knlarda kimsii parasiyla kimisi guxelligiyle kimisi ailesiylse soyuyla sopuyla buna hizmet ediyoyor sonuc olarak insan beynini uyusturabiliyorlar
@LaFontendenAyten yok canim nabza gore serbet degil onceliklerim eger benim icin oncelikli biri seviyorsa bende seviyorum otomatikmen 😍 erkek unluluerde ayni ya hemen hepsi ayni kulvarlardan geciyor
sanmıyorum.. Şimdiki ajanslar böyle genç güzel kişilerin peşinden koşuyor ünlü olmak artık çok kolay en kötü bir youtuber olsan zaten alıp başını gidiyorsun
En İyi Cevaplar