AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Netflixte de bi' şey izlenmez artık.
Tr'de yaşamamaya bir neden daha...
neyse ki torrent var !
bir orasi kalmisti zaten
séx education 2. sezon ne olacak😢
o nasıl dizi
lisede öğrenci séx eğitimi veriyor çok kısa yazdım ama kesinlikle izlemelisin harika
neftlix üyeliğim yok ki
dizilab dizibax tarzı sitelerde de var internete yaz çıkıyo netflixte izlemek istiyosan 1 ay ücretsiz var 1 ay dolmadan üyeliği iptal edersin
bana yazsana ordan anlat
anlatıcak bir şey yok dediğim gibi
genede yaz bana ne olcak yani
niye
konuşuruz canım sıkıldı
behsat ç yi istemiyorlar
Erdogan seriati getirmeye calisiyor
Çok saçma ya girmesin
Çok saçma ztn filmleri dizileri güzel yapan o
yakında evimize girip denetlemeye de başlarlar
Tabii ki evet.
Sansür mü? Yok artık daha neler
Netflixden izlemeyiz bizde
Bir keyfimiz vardı onun içine edecek puştlar
E yok artik. Yuh yani.
Gecmis olsun
RTÜK kapatılsın. İyiki Torrent var.
Uygulanır bence
Çok yaşa Torrent !
bravo ya gerçekten bir bu kalmıştı
Onu da pç ettiler
Saçma
Büyüklerimiz öyle uygun gördüyse bişey diyemeyiz
Benim için sorun değil korsana devam sonuçta
La havle papel
Uygulanır sanırım
Dizi izlemiyorum bro.
Alkolu kesiyorlar şiddete birsey yapmiyorlar
çok saçma
neymiş ''işcinsillik virmiş bizi işcinsil yipmiyi çilişiyirlir'' ya da neymiş ''hir yirdi siyihi kiriktir vir'' ya da dur ''bi ni hirkis içki killiniyir birdi kiriktirlrin nirdiysi hipsi ititist'' bla bla bla ben zaten ta 2017 yazında falan belkiyordum böyle saçma bir şeyi
Sınırı aşan dizilere evet, uygulanmalı.
İsteyen izlemeyebilir. Sen izlemiyorsun sevmiyorsun diye bir başkasının izlediği şeyi elinden alamazsın. Böyle düşün.
Konu benim sevip sevmemem değil. Ortada toplumun ahlaki değerini ve çocukların mental gelişimine ket vuran bir durum varsa, bu engellenmeli.
Çok uç şeyleri izlemeye meraklı olan, gitsin dengi filmleri izlesin. At gözlüğü ile bakmamak gerek.
Ahlakınız bir diziden bozuluyorsa izlemeyin o zaman. Edep gibi nadide bir değeri bir diziyle kaybedilecek kadar şirazesizse geçmiş olsun bu ülkeye.
@eyşantezcanatay bir dizi ahlakını bozuyorsa ahlakın zaten bozuktur. 24 yılda sahip olduğun ahlaki değerler 45 dakikalık bir dizi ile bozuluyorsa senin ahlakin kumdan kaleden ibarettir
Haha şaka mısınız siz yahu? Ben burda bir diziden ya da spesifik bir sahneden bahsetmiyorum. Genelleme yapıyorum.
Kurtlar vadisi denen saçma dizi yüzünden kaç genç onlara özenip gangsterlik tasladığına hiç denk gelmediniz galiba.
Toplum izlediği her şeyden etkilenir. Ama öyle ama böyle. Özendirici pek çok şey medya ve televizyon yüzünden geçiyor insanlara.
Yok ahlakım diziye mi aitmiş, yok şöyle miymiş.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. 🤔
Kürt’ler vadisi örneği vermişsin ama 10-15 yıldır Rtük’ün Kurtlar vadisine hiç müdahale etmediğini de biliyorsun. Böylesine kötü sonuçlar soğurmuş bir diziye yaptırım yapmayan bir RTÜK’in internet siteleri üzerindeki denetimini desteklemen büyük çelişki.
@eyşantezcanatay yoruma bayıldım
Sinemalarda nasıl sa 13-15+ aile gibi uyarılar bulunuyorsa dizilerde de bu uyarılar bulunmaktadır. ne demek çocuklar izliyor, izlemesinler. Aileler izletmesin, zaten üyelik almaları imkansız ne yaşları tutuyor ne de kredi kartı kullanma yetileri var. Sonuç olarak sanki tv kanallarında oynayan dizi adı altındaki yapımlar ya da filmler çok mu eğitici?
Yorumda bulunurken biraz daha mantık çerçevesinde düşünmeni öneririm.
Adamlar ülke gündemini anlatıyor diye anında BEHZAT Ç isimli yapım sonrası bu karar alındı. nedeni tüm halk tarafından biliniyor.
Netflix dizileri tv de yayinlanmiyo kardeşim. İnsanlar belirli bir ücret odeyip KENDİ İSTEKLERİ ile izliyolar. Ve ucret ödediğimiz bir seye sansür uygulanması anlamiz. Senin b. ktan ahlakin bozulmaya müsaitse izleme, izleyenede karisma isine bak
bazı diziler de mesala 13 yaşındaki çocukların aşk hikayeleri öpüşmeleri ne kadar doğru bir dizi de 13 yaşındaki ilköğretim çağındaki çocuğun 20 yaşındaki oğlanla aşkı marifet seneryosu gibi gösterilirken halbuki bu sahnelerin çocuk istismarına girdiğinin bunlar farkında değil Özgürlük herşey değildir unutmayın Özgür olacağız derken Çocuk Tacizini de sahne yapmamak lazım
@ozelguvenlik2017 evet tum dizilerde de bu sahne var zaten ortak (!) tamam kardesim sen begenmiyosan izleme hadi yol al
@Sonedax Tamam o zaman sen 12 yaşındaki çocuğun 25 yaşındaki erkekle aşk sahnelerini marifet gibi izle :) farkındalık yok zaten sizin istediğiniz süzgeçsiz bir hayat ABD bile bu yasaları düzenlerken yasa oluyorda Türkiye de olunca Netflix özgürlük ihlali diyor. madem bu ülke de NETFLİX Hizmet veriyor o kurallara uyacak ya seve seve ya da ... neyse
Sonedax denen şahsiyet
Sen benim ahlakıma dil uzatamazsın
Kimse uzatamaz!
Edepsizlik yapmayın
Adam gibi konuşun
Bu kafayla nasıl fenomen olmuş bu? Ekşi sözlük gibi bir yerde 30 yıl beklese çaylaklıktan yazarlığa Bile geçemez gelmiş burda bu yobazlık üst sınırına rağmen fenomen olmuş. @KızlarSoruyor oldu olacak cübbeliyi de davet edip fenomen yapın
@Yosikohen Şu lafada acayip uyuz oluyorum bu kafayla nasıl fenomen olmuş bu , tartışmanızı okudum bence senden daha akıllı
Ahlakı ve geleceği korunmak istenen çocukların ellerindeki cep telefonları ile dünyaya açılmış durumdalar zaten. ya da bilgisayarla. RTÜK illa düzenlemek istiyorsa iki versiyon koysun. Ben argo duymak istemiyorum bazı sahneleri izlemek istemiyorum diyenler için RTÜK tarafından düzenlenen versiyonunu izlesin. Olduğu gibi izlemek isteyen kitle de orijinal versiyonunu. Böylece her kes mutlu olsun. Ama sadece benim istediğim şekilde izleyeceksin demek hoş degil
@seymenbey_ist Yahu ne alaka? Sizler sinemada ben küfür duymak istemiyorum bunun küfürsüzünü yayınlayın diyebiliyor musunuz? Ha sinema ha nette dizi oynatan paralı kanallar farkı yoktur. Konu sadece ve sadece BEHZAT Ç.
Bu güne kadar devlet kanalları yengesine sabah akşam kayan BEHLÜL izletmedi mi? Her bölümünde adam vuran adam kaçıran silah satan devletle anlaşma yapan mafya dizileri izletilmedi mi? Hem de yandaş ATV tarafından ; Bakınız Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz!!!
Olay sadece BEHZAT Ç...
@MetaProlol sanırım aynı şeyi savunuyoruz :) RTÜK uygulamalarını yerinde bulduğum fikri çıkmasın ortaya.
@Elanocetin4 aynı fikirde olmanızdan kaynaklanıyor olmasın?
@Yosikohen aynı fikirde olmak olmamak önemli değil karşı görüş olabilir , buna hemen bu varya bu gibi yakıştırmalar yapmak , kendi fikrinin doğruluğunu kabul ettirmek , benim fikrim doğru demek yanlış , konuya gelince RTÜK müdahelesi ile benim izlediğim dizi ahlaka uygun hale gelmeyecek benim için , dizi ile ahlak kuyaslaması yapmak zaten yanlış burda benim desteklediğim tek konu şu , geçen hafta yeğenlerimle dark izliyorum netflixte açık sahne vs var mı o diZide yok , olsa onlarla izlemem , ama bir kaç sahnede nikimi emmen kaç para , seni nik emici gibi sözler var nasıl ileri saracağımı şaşırdım. sen böyle bir durumdan hoşnut olurmusun? Saygılar
@Elanocetin4 açıkça diyorsun ki ben kendi ahlakımı koruyamıyorum, RTÜK diziye müdahale ederek benim ahlakımı koruyacak.
Madem ahlak çöküşünden bu kadar korkuyorsun izleme.
Madem o kadar ahlaklısını üyelik alma git kanal 7 de dini diziler izle, seni tutan var mı?
@Yosikohen anlamıyorlar boşuna yazıyoruz 😂
Çelişkiden ikiyüzlülükten başka bir şey yok bunu savunuyorum diyenlerde.
Kardeşim madem o kadar dindarsın, ahlaklısın.. ve dizilerin ahlaka uygun olmadığını düşünüyorsun ya öyleyse Kredi kartı kullanma zaten harem..
Kredi kartı kullanmadığın zaman zaten üyelik alamıyorsun..
Üyelik alamadığın zaman zaten izleyemiyorsun.. Bu kadar basit bir denklemi anlamamakta ne var? Hasta falan mısınız?
@eyşantezcanatay aslında gayet iyi anlıyorlar da ahlak ve prim kasmaları gerekiyor
@eyşantezcanatay soruların %90’ı cinsellik olan sitede 9.900 görüş paylaşmış, cinsellikle hiç ilgisi yok ! Sadece dizi ahlakını bozuyor 🤣 Samimiyetsiz , çelişkili insanlar. Nietzche’nin bir sözüyle son yorumumu yazıp gidiyorum
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa,
Bilin ki en n-amussuzu o' dur."
-Friedrich Nietzsche
@Yosikohen sen ne kadar kendi açından bakıyorsun olaya birde her lafında dindarsan vs deyip durma ne alakası var onunla , ben ne diyorum sen ne diyorsun , parasını verip almam demek geçen her küfürlü dinlemem demekmi bundan rahatsız olmamam anlamınamı geliyor ,
Prim yapmakmı hadi be
@eyşantezcanatay sizin gibi akıllı olduğunu sananlar bunu hemen dindar san durumuna getiriyor , geçmiş olsun bu ülkeye demişsin ya yorumunda , önce hangi ülkede yaşadığının farkına var burası İtalya değil İngiltere değil , bunlar olası normal şeyler bizim ülkemizde , bu dizi konusunda gösterdiğin hassasiyeti akp politikalarının hangisinde karşı durarak gösterdin
@Elanocetin4 beni tanımadan yorum yapma ayrıca seni muhatap olarak aldığımı hatırlamıyorum?
@Elanocetin4 41 yaşındaki morukların sitelerde Kızı yaşındaki sübyanları kovaladıkları bir ülke ama değil mi? Kızın yaşındaki kızlarla sohbet muhabbet hatta mümkünse düşürmek için bu sitedesin ve sitede de ahlak Kasıp duruyorsun. Komedisin
@eyşantezcanatay soruya cevap yazmak muhattablık seviyemiz yoksa zaten aynı görüşteyim
@Yosikohen gerçekten sabit düşünceli bir canımsın bu üslübü haketme sebebin genellemede olmuş olabilen durumları benim üstümden kişiselleştirmen , Komedisin kız düşürüyorsun vs demen , herkes sahtekar dinsiz kız Peşinde sapık , sen uygar medeni kültürlüsün demek netfilix izlemende değerine değer katıyor demek ama yazdıklarını toplayıp çıkarınca benim nazarımda Çıkan sonuç şu = salak bu saygılar
@Elanocetin4 ama neye hassasiyet gösterdiğimi bilip bilmeden yorum yazman normal değil
@Elanocetin4 Kart zampara olmak salak olmaktan çok daha kötüdür. Ben salak isem bu aşılabilir bir durum, ama sen 41 yaşında kart bir zampara isen, artık bir umutsuz vakasındır moruk
Ben o küfürü duymak. O sigarayı uyuşturucuyu görmek o sahneleri görmek için para ödüyorum para verip satın aldığım hizmete siz nasıl sansür koyma kararı alıyorsunuz siz kim köpeksiniz?
@eyşantezcanatay benim diğer arkadaşla olan diyaloğuma anlamazlar diye çoğul yazınca muhatap aldım seni olay bu kadar basit
@Elanocetin4 çünkü sürekli bildirim geliyor görüşte yorumum olduğu için
@Yosikohen kart zampara olmadığımı bütün site bilir ki , benim bilmem yeterli , ama Sen salak olduğunu bilmiyorsun hala , tek yaptığın moruk vs diyerek bana gol atmaya çalışmak , Benin dengim değil zevkimsin ‘(* zevkimsin = böyle sataşmaları çok severim
Burda ahlak sorgulamasına girenler dönüp şöyle bir kendine bakmalı!
Ben burda edebimce eleştirimi yapıp fikrimi söylerken, kendini bilmez iki üç tip kalkıp bana hakaret edebiliyor.
Biri kalkıp ahlaksız diyor, diğeri nasıl fenomen olmuş, yok ahlakına şöyle yapayım...
İnsanın ahlakı kurduğu cümlelerden, tartışma biçiminden belli olur. İnsan gibi tartışmayı bilmiyorsanız girmeyin bu sitelere.
Ahlak sorgulaması yapmadan önce kendi ahlakınıza bakın ve öyle konuşun.
HADİ EYVALLAH!!
@eyşantezcanatay ok bir yanlış anlaşılma olduğu kesin saygılar
Bende onu kastettim işte
Halen doğru dürüst bir cümle kuramadın. Ezikliğin bu kadarı.
Saçmalık..
Rtük ne yapacağını şaşırdı iyice
Bir zahmet sansür uygulansın.
Para verilip izlenen şeye nasıl uygulanıyormuş pardon?
Para lazimdirkesjn devlete
Yok artık.
Karara saygı duyuyorum hanımefendi
Bence yerinde bir uygulama olmuş.
Mükemmel kara uygulanmazsa büyük sıkıntı var
Bilemiyorum.
Lanet olsun ya
Direk iptal ederim.
Uygulanacak malesef
Uygulanır
hasta bunlar
Uygulanır maalesef