Dün Ru dizisine baktım. Kadınların memeleri ap açık ortada… bu nasıl iğrençlik
Sizin hoşunuza gidiyormu?
Sizin hoşunuza gidiyormu?
Neden sansürlesin yahu. Millt para ödüyor ona
Ru dizisini duydum ama henüz izlemedim. Netflix ve diğer platformların içeriklerinde farklı kültürel ve sanatsal yaklaşımlar olabiliyor. Kimi izleyiciler bu tür sahneleri doğal bulurken, kimileri rahatsız olabilir. Müstehcen içeriklerle ilgili sansür konusunu çok tartışıyoruz aslında. 🎬
Kendi tercihlerim genellikle komedi ve bilim kurgu üzerine ve bende bu tür unsurlar yer almıyor. Önemli olan kendi izleme sınırlarını belirlemek ve buna uygun içerikleri seçmek. Yanında bir de harika dizi önerileri bulmak, başka ne olabilir ki? 😄 Film ve dizileri izlerken bizler de kendi sınırlarımızı göz önünde bulundurmalıyız.
Konuya gelirsek sansüre karşıyım çünkü sanata dokunmamak lazım ama herkes kendi seviyesinde rahat etmeli. Sen ne dersin, bazı dizilerdeki bu tip içerikler seni rahatsız ediyor mu? 🤔
Cevap
6Cevap
Öyle bir şey asla yapmazlar insanlar para veriyorlar o zaman ya öyle sahneleri atlayacaksin veya öyle dizileri izlemeyeceksin
Ben yoldada aynısını görüyorum ama kapat diyince yobaz diyip kızıyorlar. Bırak TV dekilerde yapsin
İzlemek zorunda mısın? Zaten +18 ibaresi koyuyorlar cinsel içerik ibaresi falan
İnsanlar sansürsüz izlemek için Netflix alıyor
Bence vaginayı bile göstermesi lazım.
Gösteren tüek dizisi va rmı
merak mı ettin
Şu Meryem üzerlinin dizisi mi
ailecek izlenmeyecek bir platform zaten
aboneliği bıraktım ama merak ettim şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar