Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce de karo kocanın ayrı ayrı evleri olmalı mı?

Unluler- Paradan dolayı birbirimize tahammül edemiyoruz. Bence herkesin ayrı evi olmalı. Bunalıyoruz. Çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. Tükenmişlik sendromu..
Normal fakir halkımız- Keşke bir işimiz olsada karnımızı doyurabilsek, bu fukara düzenden çıksak. Bunalıyoruz. Tükendik. Hatta geçim sıkıntısı ve boşanma durumlari.
Sonra ne mi oluyor? Bu fakir ya da sıradan halkımızın çocukları da annelerin ve babalarının onurlu ( oda kaldıysa artık) yaşamına özenmiyorda ünlülere özeniyor. Vay be bende böyle yapicam. Böyle olucam. Takibe takip. Sosyete güzeli. Playbol çocuk.
Babam 25 yıllık öğretmen daha kendi evimiz bile yok. Kira da oturuyoruz. Kendi cok zengin tabi alsin 5 tane ev. Evde degil villa. Eşiyle kavga ettikce, canı sıkıldıkça bir gun birine bir gun birine gider. Yalnız kalmak istiyor kısmı doğru. Insan bazen daralıyor evet ama ayri ev almaya ne gerek var. Neden evlendin o zaman. Yalniz kalmak, kafa dagitmak istiyorsan gidersin avmye alisveris yaparsin biraz, o olmazsa gidersin sessiz sakin, yesilliklerle dolu bir yere kafani dinlersin. Akşamda eve dönersin. Bu zenginlerin depresyonlari da farkli oluyor anam😊
Tabii canım sonuçta ilişkilerin şahı konuşmuş daha ne olsun. Hatta herkesin zaten 2 değil 5 tane ev alacak parası 10 tane de araba parası cebinde hazır duruyor zaten. O yüzden ikişerli üçerli ev alıp eşler canları istediği evde takılmalı!
Evet, sanırım bu malca düşünceyi yeterince açıklamış olduk, şimdi herkes evlerine hadi bakalım!
😂 😂 😂
Ayrı ev olacaksa niye evleniyoruz ki? Ne gerek var masraflara düğünlere o zaman?
Eğer konu birbirine nefes alacak vakit bırakmaksa ve alan açmaksa onu aynı evde de yapabilir insanlar.
Ben saçma buldum bu fikri..
Cevap
70Cevap
Ne münasebet.
Öyle evlilik mi olur?
Ben eşimle olmayacaksam, eşimle oturup iki lafın belini kırmayacaksam, onunla zaman geçirmeyeceksem evlenmenin manası yok.
Maksat biraz kendine zaman ayırmaksa eşler bu konuda birbirlerini desteklemeli.
Tabi o da olunabilirlik çerçevesinde.
Yanlış empoze etmeyin , kadın diyor ki arada bir insanların yalnız kalmaya ihtiyacı olur ayrı evleri DE olmalı diyor ki kendisi Göktürk tarafında bir villa da eşi Berk Suyabatmaz ile yaşıyor , kadın bu ayrı ev olayını bunaldım kafamı dinlemek ve yalnız kalmak istiyorum dediğinde basıp gidilebilecek ikinci ev anlamında söylüyor.
italyan Massimo Cusimano ile evlilik yapmış 2005 yılında o zaman söyleyebilirmiydi şimdi 42 yaşında bunu söylemesi garip ben evlenip karımı niye göremeyeyim rahatına düşkünsen evlenmek gereksiz olmaz mı. burcu hanımı çok severim güzel neşeli birisi aslında
Bunu söyleyenin ilişki dosyası baya kabarık. 🤔Evlenmeyi zaten insanlar aynı evde kalabilmek ve sevdiğini, helalin haline getirmekte yatıyor.😉
Tabi ayrı ev olsun da her gün Mervelere/Berklere kaçamak yapın...😒
Zaten ondan dolayı devamlı evlenip boşanıyorlar. Aile kültürünü bilmeyenleri örnek aldıklarından dolayı toplumum dengesi bozuldu.
Yav ben neden evleniyorum ki madem ayrı evlerimiz olacak ve ayrı yerlerde ayrı zamanlar da yaşayacağız neden evlilik ya da bunun adına birliktelik demişler ki 🙄🙄
Sen onca sene yalnız kal sonra yalnızlık canına tak etsin evlen sonra ayrı evde yaşa yine yalnız kal. Hangi akla mantığa sığar bu? Bence Burcu'nun amacı daha farklı kötü kokular geliyor burnuma bunlar hiç samimi olmayan davranışlar.
Herkes trilyoner ya manyak karı 😂gülelim... Ayrıca zaten saray yavrusu gibi villada yaşıyordur gören de iki odaya tıktilar sanır. Kaç katli evde de kafasını dinleyecek yer bulamıyorsa, vah benim halkıma. Evlenmeyin zaten siz aptallar...
Bulup bunamak böyle bisey heralde. İnsan biraz emek verip biraz fedakarlık yapamaz mi? Ayrı evde olduktan sonra evliliğin anlamı ne?
Ah yarabbim kıymetini bileceklere vermez kıymet bilmeyenlere de yağar resmen 😔
Yazık ediyorlar gerçekten yazık.
Bu sabah bunu gördükten sonra cümleleri çok da saçma gelmedi.
twitter.com/benutandim/status/1150540844174336001
Evlilik zaten iki kisinin ayni evde birlikte bir ömür gecirmesi demek sacmalmis bence burda burcu esmersoy kessinlikle katilmiyorum
Inlar unlu aşk nedir bilmiyorlar boyle düşünmeleri normal onlarin isleri boyle gerektiriyor olabilir ama evlenmek bu adı üstünde Evli olmak Ev ev ev cjdjd
Sinirim bozuluyor artık boş konuşan insan gördükçe.
Ve niye bu ünlülerin dediği sıradan şeyler bu kadar abartılıyor? Ülkenin sağına soluna IQ serpmek lazım.
Ayrı evlerde yaşayacaksanız niye evleniyorsunuz yemin ederim canım evliliği çocuk oyuncağına çevirdikleri için bunu söylemesi pek ütopik kaçmadı aslında
bir site g. Eri. Zekalıyı neden canım olarak düzeltir ya
Ayrı evlerin olması halinde güven sorunları başta olmak üzere çeşitli sorunlar yaşanmasına yol açabilir.
Ne diye evlenmis o zaman. Yedii bk. lari mesrulastirmak icin mi.. bunlar bizden degil. Bizim kulturumuz hic degil.
Burda paylaşmanız bile ayip
Bu yaştan sonra zar zor buldum zaten. Bir de başka evemi bırakayım. Ne saçmalık.. Devam ederdim bekârlığıma o zaman.
Mantıksız bir açıklama yapmış.. Evlilik demek herşeyi. paylasmak demek.. Ayrı ayrı eve gerek olmamalı
Seksten sekse mi görüşmek istiyor? Öyle saçmalık mu oluyor? Ne için evlisin o zaman? Boşanirsin olur biter.
Neden evleneyim o zaman?
Benden rahatsız olan biriyle neden evleneyim?
Allah'ım bunların nasıl bir mantığı var Yarabbim.
Bu kadarı sosyallik değil, yanlış düşüncedir. Bence ilişkiler bir çok kez kopma eşiğine gelebilir, ben doğru bulmadım 😏
Böyle bir saçmalığı ömrüm hayatımda görmedim. Hayır yani ayrı olupta ne dolaplar çevirecek bu kadın ha?
Haksız.. öyle birşey olmamalı olamaz da zaten.. ayrı ayrı ev nedir ya eşya mi bu evlilik bir evde yaşamaktır..
Haklılık payı var bazen ayrılık her iki tarafında aklını başına getirebiliyor. .. kafayı dinleyebileceginiz bir yer olmasi güzel
Ayrı ayrı evi olmamalı, kulağa normal gelmiyor. Ama gerektiğinde birbirlerini yalnız bırakmaları, birbirlerine zaman tanımaları gerekiyor...
Ayrı ev olunursa neden evleniliyor ki? Evlilik beraber aynı evde yaşamak yaşamı paylaşmak demektir bence
O zaman evliliğe gerek yok sevgili olarak kalsınlar.
Çok saçma.. sana tahammül edemezsem evime giderim demek bu..
Evde izole olunabilecek ortamlar oluşturmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Çok saçma evlenmesin o zaman beraber takılsinlar ne gerek var...
Tabi olmalı. En azından birlikte yaşarsın ama her zaman gidebileceğin bir evin de olmalı yani.
Ben dunyada bir tek bu kadini anlayamadim. Kaliteli mi kalitesiz mi
Tabi ki hayır?
Evlilik sadece evi de değil hayatları birleştirmek demektir
Evliyiz diye 24 saat görmek zorunda değiliz arkadaş bence haklı kadın.
Ne yaparsa yapsın bana böyle saçma fikirleri olan bir kadın denk gelmesin de
1 evin temizliği yemeği bitmiyor 2. Sini bu bünye kaldiramaz ortak alan iyidir 🙄
Doğru söylüyor kadın yani hakkını yemeyelim. Yoksa eve kadın/erkek nasıl atacaklar ki rahat rahat😂
Ev ayrı olacaksa kanka oluruz. Evlenmenin mantığı ne 😅
Saçmalamış, aynı evde yaşamayacaksan evlenmek zorunda değilsin ki. O zaman sevgili ol
Saçmalamasın ya o ne öyle ayrı yataklarda hatta farklı odalarda kalın siz :D Millete karışmayın
Saçma bir düşünce.. O zaman hiç evlenmeseydik ne gerek vardı masraflara.
😀😀sen ne anlarsın evlilikten sıkılacaksın madem niye evlendin laleee
O xman niye evlendin sevgiliyken de gidip geliyordunux birbirinize ayrı evlerdeydiniz
Ayrı evde yasiycaksan niye evleniyosun ne kadar saçma
Karışmak haddim değildir belki ama o zaman niye evleniyoruz? Çift demek birlik demek.
Aynı evde yaşabilmek adına evlenmiyor muyduk yanlış mı biliyorum? :)
Öyle şey mi olur hadi seks ihtiyacın tuttu arayıp adamı canım seni istiyor mu diyeceksin
evlenmek değil o zaman onun adı, ayrı evlere çıkmak
sanırsam halkın delirmesinden sonra sıra ünlülere geldi xd
buna genişlik denir
Türk milletine gelmez böyle şeyler
evet, erkek de zengin olmali, iki evi de erkek almali xD
Hee eve kiz ya da erkek atmak icin di mi ar namus kalmamis bu kahpelerde
Sürekli elimin altında olucak canım istedikçe takamadıktan sonra neye evleneyim ki.
Ne denir şimdi buna akıl işi mi bu şimdi hey Allahım
Maddi durum iyise, kendine alabilir problem yok. : D
Çok mantıklı böyle düşünen biriyle evlilik fikrine sıcak bakabilirim
Şu kadın bir gün mantıklı bir cevap verse kendimi keseceğim beyin yoksunu.
haha ulen gülme gelip gidiyor. millet ay sonunu zor getiriyor.
O zaman neden evlendin? Yeni yeni şeyler türüyor komik yemin ederim.
abla senin kadar zengin değiliz saygılar (seviliyorsun)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar