Geçtiğimiz gün evlenen Enes Batur hayranlarını şoka uğrattı. Hiç beklemediğimiz ani bir evlilik sizce gerçek mi sahte mi?
Sahte evlilik
Gerçek aşk evliliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayatım boyunca, kendimi tanıdığım ve bildiğim zamandan bu yana, magazin adı altında olan her eylemden, sözden, haberden ve önemden iğrendim. Bir yerde rastladığımda en adi mikropları ve en ağır kokuları nasıl görür ve algılarsa zihin, öyle gördüm ve algıladım medyatik olan bütün konuları, çünkü burada kendini bilmez budalalar boylarından büyük önem görmektedir, ne için? bir takım ünlü kimselerin egolarını tatmin edebilmeleri için, ve bugün aptalca yaşayan sayısız insan bunlara ilgi göstermekte rağbetlerini arttırmakta, bunu kabul edenlerin her biri onlardandır, aşağı ve adi kimselerin kendi çevrelerinde yaptığı bu şeyleri daima küçümseyeceğimdir.
Bu olayı neden bu kadar büyütüyorlar anlam veremiyorum. Alt tarafı ergenlik sendromundan çıkamamış birisi evlenmiş ve insanlar sanki bunun olmasının imkansız olması gibi şaşırarak takip ediyorlar.
bir salın kardeşim ortalığı ya. İsteyen istediğiyle evlensin zerre umrumda değil.
Ülkemin içine zıçıp batırdı böyle konular gündemi bos yere mesgul eden aldıgı parayı 5 kurusuna kadar hak etmeyip cebe indiren vasıfsız niteliksiz medya maymunu ve soytarıları. Milletin beynini uyusturmaktan baska bir halta yaradıkları yok insanlar da böyle konularla ilgilenecek kadar kafasız akılsız ahmaklar ne diyeyim evlendiyse bıraksın artık bu isleri ekmek çıkmaz artık
Of ülke aç, küresel ısınma var, 20-30 seneye su kaynaklarının bitiyor Afrika gibi susuz kalıcaz bunlara çare aramak yerine konumuz enes batırun evliliği gerçek mi sahtemi sonra niye ülke gelişmiyor dert ettiğimiz konuya bak
Cevap
197Cevap
İnşallah gerçektir gadası
Hlç bir videosunun nokta kadar öğretici olmadığı eğlence anlayışından da uzak olduğu çoğunlukla saçmalayan küfür eden oyun oynayan birisinin 10 milyon takipçisi var. Bir zamanlar vine şu an tiktok ve benzeri şeylerin neden bu derece ilgi gördüğünü anlıyorum. Kısaca insanlarımız cahil. Evlense bana ne bekar kalsa bana ne aşık olsa ne olmasa ne. Gerçekten izlemiyor da takipte etmiyorum. Çünkü zamanım değerli benim. Youtube dünyasını geçtin hiç bir sosyal medyada da işe yarar paylaşımı yok. Barış özcan gibi kişileri takip etmenizi öneririm
Bunları biz meşhur ediyoruz.
Millet ağzını açmış izliyor. Zerre kadar insana kattığı iyi bişey yok.
canım insanların takibine takılmış başka bir canım.
Millet uzay çağı ile ilgili filmler diziler çalışmalar yapıyor.
Bizimkiler fitne fesat yalan entrika. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Orta çağdan kalma diziler falan. Geçin bunları artık.
çok doğru konuştun bide bunlar üniversitelere gidip söyleşi yapıyorlar..
Dimi yani. 👍
Kardeşim kim bu bu bizden farklı ne özelliği varki bukadar gündeme atıyorsunuz insanlar sizleri Allahtan uzaklaştırmak için boş şeylerle uğraşırlar bunu da sanki çok önemli birşey yapıyorlarmış gibi gösteriyorlar Allaha dönün boşverin böyle bol şeylerle uğraşanları
Aynen kardeşim
Sorulan sorulara ve ülkedeki gündem olaylarına bakın.. Bilimden, ilimden, teknolojiden, ülkemiz için neyin doğru ve yanlış olduğunu konuşamıyoruz hiç. Enes baturmuş, kerimcan durmazmış, saç baş makyaj, aşk dedikoduları vs vs. Ne kadar gereksiz ve saçma şeyler bunlar..
Medya ve sosyal medya üzerinden insanlarımızı kandırarak çok güzel manipülasyon yaparak bizleri kullanarak para kazanan insanlar.
Duygularınızla və aklınızla oynanmasına izin vermeyin.
Aklınızı kimseye kiraya vermeyin. Kendini fenomenim diye tanıtan kimseye güvenmiyorum
Bize ne bundan? Ayrıca kimsenin ve benim ikiye bölündüğü falan yok, isteyen istediği ile evlenebilir. Normal bir insanın evlenip evlenmemesini neden bu kadar tanıyorsunuz anlamıyorum. Ülkenin şu durumunda bunu dert edip ikiye bölünen varsa aklından şüphe ederim.
Evlilik bu kadar basit olamaz ne zamandan beri tanıyorsun ya da seviyorsun bazı videolarını izlerken sevgilim yok diyordu durduk yere evlilik nerden çıktı? Hem daha askere gitmedi evlenip mi gidicek askere bedelli yaptı desen yine 30 gün gitmesi lazım ya çok cahil aldandı evliliğe ya da aklı yok
Kim bilir neden evlendiler yakında çıkar kokusu
wtf ne ara oldu bu gerci sevmem kendisini ama seven kizda gercekten sevmiyordur saten internet fenomeni parali cocuk iste kizda buldu yagli kapiyi heralde milletin bilmiyor olmasindaki sebep başak ile beraber youtube isine girdiklerinde ayrilik oldu bu kizi ayni yere sokmadiki ayni problemler olmasin diye sanirim ama gercek olabilecek dusuncesi az geliyor yani eneste para var kizda guzellik daha ne diyim ferman yazardim ama 2binden fazla harf kabul etmiyor
@LİiLİİTTH bilmiyorum ama bence yine youtube isinden dolayidir enesi kullandi birakti :) kapti aboneleri parayi gitti eneste basaga yaptiklarinin aynisi yapmadi bu kizi sanirim ondan evlendiler
@LİiLİİTTH yep
Her iki durumda da mutluluklar dilerim. 🤗
İlginç bir strateji...
Vay be dandirik oyun videoları paylaşan adam nerelere geldi.
Aleyna Tilkiye af ediyorlar ama Aleyna Tilki bunun yanında nimet bence. En azından sesi güzel, bir yeteneği var falan. Bu arkadaşın esprisini defalarca videolarına ne var ki bunda bu kadar izlenecek diye girip bakmama rağmen çözemedim.
Pek umrumda değil açıkçası ama gerçeksede o kız parası için evlenmiştir çünkü mal bir çocuk iki videosunu izledim merak ettiğim için. İki kelimeyi zor bir araya getiriyor vasıfsız biri neyini büyütüyolar anlamış değilim
Gercek ya da degıl onemı yok bence. Böyle salak ve boş bır adamı tercıh eden kadının problemı. Evlılık gercekte olsa gıdecegı 2-3 yıl ötesı yok zaten ;)
Bu saçma sapan insanlar bu kadar popüler olur ya konusuluyor ya...
Sahte de olsa gerçek de olsa adam reklam yapıyor zaten. Nerde zibidi varsa Türkiye de ünlü oluyor ve vergi vermeden deli para kazanıyorlar.
Gercekte olabilir sahtede, burdaki amac farkli zaten tartismamizi istemeleri. Filmden bir sahnemi diye tartisa tartisa reklamini yaptiriyorlar + filmin ilk gunu merak edenler gidip para vericek vurgun yapicaklar tabi cogu coluk cocuk olucak
Hem film için hemde gerçekten evlenmiş olabilir. Filmde küçük bir sahneyi buna ayırabilir ama bence gerçektende evlendiler çünkü damalyla olan öpüşme sahnesinde etkilendiğini söylüyor ve son videolarda damla daha çok yanında.
Su adamı kim youtuber ünlü yaptıysa ebesini kovalayım yav salak salak adamlar adamdan sayılıyor
Gerçek olduğuna inanmıyorum, evleneceği kızın ismi sosyal medyada belli değilken takipçileri birden fazla kızın ismini söylüyorlardı. Yani ortada net bir sevgilisi yokken bir anda evlenmesi benim gözümde pek gerçekçi değil.
Asıl kiz arkadasini harcadi.. hanim hanim sevimli bir kizdi.. bu kiz tamam daha guzel vs ama.. bir gariplik var.. ben oturtamadim bu cifti her nasilsa.
bütün dertlerimizi bir kenarı bıraktık, elin veledinin keyfini araştırıyoruz..
Sahte mi gerçek mi bilmem . Ama çok acele etmişler . Daha çocuk 21 yaşında kız arkadaşı da o yaslardadir kesin. Daha çok gençler. Bu evlilik çabuk biter benden söylemesi.
Kız 29 yaşında
@aytenlikadın05 desene kız bunun parası için evlenmiş yas 30 gelmisse artik cocuk isticektir cunku enes 5-6 yil sonra olgunlaşsa bile kiz 35 dayanicak ki o yastan sonra kac tane cocuk yapabilirler
Ve hatta bence kısa süre sonra boşanacaklar
Bana mı evlendi bilader. Bana mı yaptı o düğünü. Bananeeeeee.. milletin derdi yokta o kimle gerçekten evlenmiş yok bilmem sahte gerçek ilişkiler... Uyanın be
Reklam donate isleri... izleyici çekme vs vs... bunu izleyen enayiler sagolsun adam parayı kırıyor... parası biterse bu kız buna çelmenin kralını takar...
Zaten soruyu soranda gizlemiş kendini kufurlere agir hakaretler maruz kalmayayim diye. Paylastigi soruya bak ya.
Filmin bir sahnesidir kesin veya şaka videosu. Sonra şaka yaptık arkadaşlar tüm Türkiye'yi kandırdık.
Enes Batur kim 🤔 birde hayranları mı var , ben nasıl eksik kalmışım bu bilgiden😂😂
Bak yatamıcam şimdi
Kız en önemli youtuberlardan biri. Nasıl bilmiyon? Ben bile biliyorum yani 😂😂
@Ukela_Kız_1903 yok canım şimdi soruya istinaden baktım internetten , bakmaz olaydım çok gereksiz örneksiz biri ☺️
Arada komik oluyor ama 😂
yalanmis arkadaşlarini bile davet edip sonra ertelendi diye yalan söylemiş düğününde aylesi yok arkadaşlari yok adı damla ama davetiyede tulu bacı yaziyor ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum
Aynen burak güngör dünkü videoda anlattı davet gönderip sonra vazgeçmiş hiçbir arkadaşı yok bunun 2 sebebi olabilir ya film sahneleri veya filmin reklamı fake bir evlilik yoksa bu kız bakarım enese
Şuraya yazıyorum. 2 ay sonra bitecek bu evlilik. Bugünün tarihi de 24 Mayıs 2019.
Acaba bu benim ne kadar umrumda.. ? Ya arkadaşlar, neden bu kadar önemli ki? Gerçekse mutluluklar dileyin ama sahteyse zaten siz bu şekilde her yerde bunu sorup araştırarak o adamı amacına ulaştırmış oluyosunuz.. Bize ne yani ?
Ülke tek yürek oldu bu sorunun cevabını merak ediyor.
Eğer gerçekse kızın beyin cerrahini ben ayarlayacam
Trol bir evlilik bence. Sinema film sahnesi ya da bir reklam filmi sahnesi olduğu hissini alıyorum. Yakında belli olur.
Yhaa grçek olamaz bu. İnşallah gerçek değildir. Enesle ben evlenicektim. Şu an şoktayım yani kendimi hemen alışverişe vermem lazm yoksa dpresyona giricem.
SHWİDJWİSİWWOWO
Bence filmin içinden sahnelerin kesitleri tüm bu gördüklerimiz. Galada da tüm gerçekler açığa çıkacak.
Çok gereksiz yani bir önemi yok benim için ve Yalan'dan evlilik ile insanları kandırmanın'da bir anlamı yok, Evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar herhalde.
Sanırım davetiye üzerinde yazan isimle, görüntülenen kişi aynı değilmiş. 🤦♂️ Ben bunu nereden biliyorum.
Bana ne ondan ve onun evliliğin den Türkiye'de daha başka sorun sıkıntı kalmamış da onların evliligimi gündem yazık gerçekten
Kim bu? Birkaç yerde daha okudum..🙄 Ülkenin geleceğini etkileyen, bilimsel araştırma vb. çalışmalar yapan biri mi? 🤔
tamam anladık sevmiyorsunuz saçma buluyorsunuz ama bu kdrda kıskanç olmayın
Kıskanç mı? 😂😂😂
Buket sena yotuber bile gerçek diyorsa gerçektir niye bu kadar kyurcaliyonuz ki anlamış değilim mutlu olsun mutluluklar gerçek demiş gelinlik giymiş düğünde var
Bir tane vine vardı eskiden. Adama saçma sapan şeyler anlatıyorlar adam da bağırıyor "banane bunlardaan bananee"diye ha işte o adam gibiyim ben de şu an banane bunlardan banane
vallahi ömürsün
@hakannet55 😄😄
Sevgilik süreci olmadan pat diye evlilik mi olur? Gerçekden sahteyse de bu çizmeyi aşan birşey bence onca takipçiyi kitleyi kandırmak resmen prim uğruna. Umarım gerçekdir de yanılırız...
İnstagram da davetiye paylaşmıştı Tulu ve Enes diye. Tulu aslında oyuncu Damla Aslanalp yani Enes'in filmdeki partneri. Reklâm için yapılmış başarısız bir çalışma
Reklamın iyisi kötüsü olmaz siz kötüsüne de konuşsanız reklam oluyor istediklerini onlara veriyorsunuz. Gerçekse de zıkkımın köküne, sahteyse de zıkkımın köküne. Hepsinin canı cehenneme bize ne...
Millet yiyecek ekmek bulamıyor bunlar sivilce suratın peşinde mk
ne kadar fuzuli şeylere takılıyor millet. Ülkede düşünülecek üzerinde tartışılacak o kadar önemli konular var ki. yazık.
Gerçekse gerçektir değilse değildir. Bana ne? Umrumda olan bir insan değil kendisi.
Enes batur kim aga daha konuşamayan birisi değil mi nerden çıktı bu fenomenlik 😂
Keke sosyal ağ çöksede bunlar ortada kabak gibi kalsa 🙄
İşte bu yüzden bunu yapıyorlar. Ve amacına da ulaşmış. Millet enes batur denen ergeni hala konuşuyorsa demek.
Dün bu konuyu ben açtığımda 10 kişi zor yorum yapmıştı herkezde banane demişti ama konuyu bayan açınca durum degisiyor
😂😂 üzdün reyiz
Bende sana yazdım. Şey yapma fazla 😂
Gerçekten hayati önem taşıyan hiçbir şey bu kadar konuşulmadı ya
Lan bu çocuğun daha ağzı süt kokuyor nereye evleniyor:)) eğer evlendiyse 5 kere daha boşanır o merak etme
O tiple o kızı nasıl tavlamis allah aşkına skwbskwjs
Sen kendi tipine bak
Gerçi sende tip yok
Yobaz
Hahahaua
Ay o kadar komiksin ki 😂 enes baturla karisini yakistirmamamin benim tipimle ne alakasi var gerizekali? Kendinin farkında olmayan insanlara çok acıyorum ya acınası haldesin. Normalde kimsenin tipiyke dalga gecmem ama o kadar ergen tipsizsin ki kahkaha attim yazdıklarını ve seni görünce. bir resme bakarak yobaz diye yargilaman da üst seviye cahil bir kişilik olduğunu gösteriyor. Kendi hur iradenle giyilen bir kifayetin yobazlikla uzaktan yakından alakasi yoktur seni cahil.
PrensesElif sen günde kaç defa aynaya bakıyosun? 😂
@PrensesEliff asıl yobaz cahil sığ sensin. Virüs gibi bir bitmediniz aksine turedikce türediniz
Prim yaptıracak bir şey lazımdı diye düşünüyorum, eskisi gibi geçiyor mu youtuber adları 😂
Olmuyacak insanlari olmuyacak yerlere taşimakda üstumuze yok..
Onunla kim evlenir yaa ama cok zeki bak konusturdu kendinden yine eşek
o yaşta parayı bulacak, şöhret içinde yüzecek ve evlenecek :)
ya evlilik reklam, ya da en fazla bir iki sene sürer.
bir insan neden kendi rızasıyla baskı altında tutulup tehdit edilmeden Enes Batur’la evlenir ki dkckskck
daha dün yozgata şehit gelmiş genç nesilin konuştuğu şeye bak terbiyesixlik csnı cehenneme bana ne gerçek mi reklam mı
Abi ne herifler var kizin gogusler ekranda dans ediyor erkek mi simdi bu 😂😂 buna bakip nicesi zevk almistir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar