Çukur'un başarılı oyuncusu Kubilay Aka bir süredir kendi gibi oyuncu olan Miray Daner ile birlikte... İlişkileriyle herkesin dikkatini çeken çift geçtiğimiz gün çirkin bir mesajla şoke oldu. Daner bir takipçisinin kendisine attığı mesaj sonrası adeta küplere bindi. Bir kadın hayranı yakışıklı oyuncuya Instagram üzerinden, "Hayatımda gördüğüm en iğrenç çiftsiniz. Sen Miray'dan ayrılmadığın sürece inşallah annen ve kız kardeşin tecavüze uğrar" şeklinde iğrenç bir mesaj attı. Kubilay Aka, "Sizlerin dilek ve eleştirilerinize sonsuz saygım var. Ama kadın tecavüzünün desteklenmesine ve bunun annem ile kız kardeşim üzerinden yapılmasına öfkem var" deyip bu kişiye dava açacağını açıkladı. (Mynet)
Klasik ruh hastası ve sorunlu bir vaka.. Bu bahsi konu arkadaşları tanımıyorum ayrıca sizene milletin özel yasantisindan? Hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz bu gücü kimden alıyorsunuz? Oturduğu yerden eline çekirdek alıp bir elinde telefon kime ne giydirsem? kimi yazılarım ile mutsuz etsem? Benim yoksa kimsenin olmasın diyen boş yaşam üniteleri. . Ya bir kerede pozitif olun be arkadaş.. bir kerede mutlu edin birilerini iki güzel kelam yazın. . insanların mutlulukları ile mutlu olmayı deneyin çokmu zor? Bu kadar mı insanliktan, manevi değerlerimizden uzaklaştık. . Yazık..
Ozel hayatini sosyal médyaya boylesine dokersen , uc tane daha takipcim olsun , like kasayim popi olayim vs diye , iyi insan da var kotu insan da vaŕ. Tabi ki kotu olanina da denk gelirsin. Ozel hayatindir , ozelinde yasa.. gozler onune serme bu kadar.
Yani bir insanı birine yakıştıramazsınız eleştirirsiniz ama bunun da bir dozu olmalı. Çok ileri gitmişler. Evet bende Kubilay’a yakıştırmıyorum Miray’ı. Ama napalım gönül bu...
Ben anlamıyorum arkadaş bu insanlar toplum içinde nasıl yaşıyor. Hiç mi dışarda belli etmiyor bunlar kendilerini. Hiç mi eşi dostu bunun böyle problemi var sorunları var bunun kafasında beyin yok bunun beyinsizliğini biz çekiyoruz bunun salaklığı çirkefliği kalpsizliği hastalığı yüzünden biz utanıyoruz demiyor arkadaş vay anasını ya.
Sanki kendisi ahlâk bekçisi. Sana ne istediklerini yaparlar, annesi değilsin babası değilsin. Gerçi ailesi bile karışmıyor ya. Dava açmak en iyisi. Bunlar ondan anlarlar. Geçen gün birine de dava açtılar. Özür diledi ama nafile...
Ulan burda okudugum hersey niye sinirlerimi tavan yapıyor. Sonradan görme, karakteri oturmamis iq seviyesi düşük yaşı kücük insanlar lütfen internet erisimine yasaklansin !! Aptal orspu kenyalilar sksun sana
En İyi Cevaplar