Selzedelere hakaret edenler?

Ben, Karadeniz bölgesinde yaşıyorum. Yakın zamanda Karadeniz'de sel felaketi oldu. Kiminin evi hasar gördü, kiminin tarlasındaki ekinler mahvoldu, en kötüsü de vefat eden birçok vatandaşımız oldu. Çok şükür ki sel, bize fazla zarar vermedi, sadece tarlamız hasar gördü. Onu da yeniden ekip biçtik. Karadeniz gibi zor coğrafyalı ve zor iklimli bir yerde tarla ekip biçmek çok zor oluyor. Sadede gelecek olursak, sosyal medyada selzedelere hakaret eden birçok kişi gördüm. Hatta Karadeniz halkı için beddua eden, "Karadeniz'de deprem olsun, yıkılsın, oradaki hayvanların durumu daha önemli, insanlar umrumda değil" diye insanlık dışı sözler sarf eden kişiler bile vardı. Ne olursa olsun, hepimiz insanız. Biz Türk milleti olarak birbirimize destek olacak yerde, köstek oluyoruz. Bu hakaretleri ve bedduaları edenlerin, depremzedelere hakaret edenlerle aynı zihniyette olduğunu düşünüyorum. Bunlar, insanlık dışı hareketler. Herkes, birbirine saygı duymalı ama bizim ülkemizde sevgi ve saygı kavramları yavaş yavaş yok oluyor maalesef. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selzedelere hakaret edenler?