İİlişkide hakaret?

7 aydır görüştüğüm erkek arkadaşım getcekten çok iyi ve bana karşı kibar biridir. Ortak bir kız arkadaşımız onun en yakın arkadaşını aldatmıştı. Kız ile yakındık ve asla beklemediğim bir sey yaptı her neyse. Ben onunla yüzleşmeden bitirdim tüm iletişimimi erkek arkadaşım istemediği için. Yani hesap sormak isterdim çünkü nişan yapmışlardı ve kız gerçekten böyle biri değildi ya da ben yanlış tanıdım bilmiyorum. Aylar sonra bu kızla aynı nişana katıldık. Dönüşte mecbur kaldığımı için 1 dk sürelik onun arabasına başka arkadaşlarla binmek durumunda kaldım. Bunu da erkek arkadaşıma anlattım saklıyor gibi olmak istemediğim için. Sonra bana hakaretler etti salağa yatma, seni tanıdım Çok kötüsün, aptal mahlukat, iğrenç leş defol hayatımdan, senden nefret ediyorum hiç utanmadın mı vs vs gibi.

Bundan sonra ayrılmaya karar verdim ama yapamadım benden özür diledi ek bir şey yapmadı sadece özür diledi ben de affettim. Devam ettik ama hala aklımdan çıkmıyor. 3 ay oldu sonrasında böyle hakaretler olmadı. Bir tartışmada bencil olduğumu söyledi kendimi savunmak için demiyorum ama gerçekten ona karşı o kadar vericiyimdir ki.

Ben tartıştigimda hakaret kötü söz söylemem ona o kadar lafa rağmen hicbir cevap bile vermedim. O hakaret etmese de tersnkonuşuyor. Ben mi fazla alınganım. İlk ilişkim. ilişkilerde böyle şeyler normal midir? Düsünmekten yoruldum. Bitirmeli miyim ilişkiyi hala kafam karışık. İnsanlar değişir mi bu tarz hakaretler kabul edilmeli mi? Fikirleriniz nelerdir?

İİlişkide hakaret?