Magazin haberlerine göre, Beren Saat, 35. Yaş gününde trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe’yi andı. Beren Saat’in hayatında önemli bir yere sahip olan Efe Güray, takipçileri tarafından merak konusu oldu. Eşiniz eski sevgilisini ansa tepkiniz ne olur?
Beren Saat, trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe’yi andı! Eşiniz eski sevgilisini ansa tepkiniz ne olur?
Eşim eski sevgilisini ansa rahatsız olurum ama Beren Saat'in durumu biraz farklı. Kadın ayrıldığı eski sevgilisinden filan bahseymiyor. Aralarında bir problem yokken sevgilisi trafik kazası geçirip çok genç bir yaşta vefat ediyor. Bu durumda anmasından rahatsız olacak kimse yoktur bence.
Aslında eski sevgili olaylarına asla sıcak bakmam ama ölmüş birinin ardından edilen feryat beni de üzer bakalım neler yaşandı neler kaldı ve nasıl öldü, bu hala ona aşık olduğu eşini sevmediği için değil , ölüm herkesi acıtır yaralar, Allah sabır versin ne diyim
adı üstünde eski sevgilisi.. ne zaman bu kadar gaddar ve zalim olduk biz öleni anmak allah rahmet eylesin demenin neresi yanlış ben nasıl evlenene kadar aşk meşk gönül işleriyle uğraştıysam evlenmeden önce eşimde sevmiş aşık olmuş vs olabilir tabiki.. bana göre sorun tınne..
Anmasına izin de vermem o kişiyle evli de kalmam. Eğer bu kadar yasını tutacaktıysa o zaman evlenmeyecekti her yıl döneminde de bekarken anacaktı bunun vicdanla alakası yok bunun adı genişliktir başka bir şey değil. O yüzden bekar değilse benimle evliyse yapamaz net.
“Bozulurum, evli kalmam, aklı ondadır hala” demiş bazıları. Gerçekten mi? Ciddi misiniz yani? Ölmüş birisi aklında olsa ne olacak? Ki nasıl aklında olabilir? Tabi ki onu seviyordur aşk anlamında değil ama zaten severken ölüp giderek yanından ayrılan birisinden öldükten sonra nefret etmek veya unutmak ne kadar mümkün? Allah kimseye göstermesin bence çok büyük bir acı olmalı. Şu anda beni seviyorsa ve ölmüş yakın bir arkadaşını anıyorsa -ki eminim anmayı o da boynunun borcu olarak görüyordur- buna saygı duyulur sadece. Ne kadar kompleksli insanlar var, ölmüş birisiyle kendini kıyaslama hatasına düşmek, ne diyim Allah bunu da göstermesin yani. Ve akıl fikir ve biraz da mantık versin.
Bu kadın tam bir şeytan. Bilmeden konuşuyor herkes. E fe öldükten çok kısa bir süre sonra yeni sevgili yapmış bu arkadaş. Filmleri ortada zaten. Şimdi sıkıştıkça bu konuyu açması tamamen yapmacık gündemde kalma isteği. Herkes acısını içinde yaşamalı. Sosyal medyada yaşanan hiç bir acıyı gercekci bulmuyorum
Hem saygı duyar hem de kafam karmaşık olurdu yani tepki de gösterilebilir... bence ona bağlı bu O bana aynı şeyi yapmama izin verirse bende veririm... Bizim böyle bir olayımız varr Benim bir yengen şehir dışı ve o da kutlamıştı sevgilisinin doğm gününü ve kayınvalidesi de çok gülmüştü bizde çok gülmüştük gerçekten komik oldu 😀😁😂 (Bulgaristanda yaşıyorum bu arada)
Halinden anlarım, sonuçta hayatına giren ilk kişi ve malesef yaşamıyor.. Ki ölmeseydi şu an ki eşiyle olmazdı muhtemelen. Ben olsam giderdim onun yanında eski sevgilisinin mezarına. Bu olay kesinlikle şu an ki eşini sevmediği anlamına gelmiyor. Sonuçta o insanı tanımış ve zamanında şimdiki eşinden önce sevgililermiş. Ben saygı duyarım.
Benim sevgilim bunu yapabilir dersem yalan demiş olurum ben çok alıngan hassas bir insanım anında soğurum ve uzaklaşırım bu tür şeylere gelemem ha Beren Saat in hayatı farklı benimkisi farklı zaten hayatıma bu derecede etki edecek bir insan da girmedi
Eşimin ölmüş eski sevgilisini kıskanacak halim yok tabii. Beren Saatin sevgilisi bildiğim kadarıyla genç yaşta hayatını kaybetmiş, Allah rahmet eylesin. İnsanlar ölüleri kıskanacak kadar da aşırı kıskanç olmasın, birbirlerine güvensinler
Bana bu şekilde olması yapmacık geliyor. İlla anmak istersen mezarına gidersin içinde yaşarsın herkese duyurmanın anlamı ne? Gündemde kalmak için çaba gösterisi bence
eşim eski sevgilisini ansa yapacak bir şey yok saygı duyarım ama beren saatin yerinde olsaydım özlesem bile dile getirmezdim çünkü kocasını hiç düşünmediği anlamına geliyor bu bir bakıma. karşı tarafı da düşünmek lazım
O kadar yıl geçmiş adını bir kere bile anmamış dile bile getirmemiş düşüp kalkmış gezmiş tozmuş herkesle yıllar sonra ne değişmiş de Eski sevgilisi aklına gelmiş ve anmış Kıvırma beren dansöz asena hızına yetişemiyor
Bu kadın tam bir şeytan. Bilmeden konuşuyor herkes. E fe öldükten çok kısa bir süre sonra yeni sevgili yapmış bu arkadaş. Filmleri ortada zaten. Şimdi sıkıştıkça bu konuyu açması tamamen yapmacık gündemde kalma isteği. Herkes acısını içinde yaşamalı. Sosyal medyada yaşanan hiç bir acıyı gercekci bulmuyorum
İcten ice her ne kadar ona olan duygularini kiskansam da onun yasadigi aciya dayanamam ve yaninda olup destek olurum. Sevmek sevdiginin her duygusunu kendin yasamis gibi onu anlayabilmektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya buda bokunu çıkardı her sene onu anıyor paylaşıyor. Tamam yasını tuttun bide arkasından yasin oku bitti gitti. İnsan biraz şimdiki eşinin gururunu onurunu düşünür. Etik değil bir kere bu yaptığı. Madem unutamadın evlenmeseydin derler adama
Vefat etmiş birinin arkasından edilecek duanın, iyi dileklerin hesabını tutacak veya buna benzer kıskançlıklarını bahane edip can sıkacaksa, tavsiyem bu tiplerden uzak durun...
Üzüldüm. onu unutması mümkün değil çünkü Beren saat henüz ünlü olmadan önce bir yarışmaya katılmıştı bu ölen sevgilisi ısrar etmiş destek olmuş o yüzden onun içinde derin izler bırakmış.
Yapabilir, o insandan bahsetmemesi onu dusunmuyor ara sir aklina getirmiyor demek degildir zaten, sadece dile getirdiginde haberin olur. Anmasını istemeyenlerde hicbirseyi onleyemezler zaten.
Bu gönderisini görünce çok beğenmiştim. Eski sevgilisi bildiğim kadarıyla çok fedakar, iyi birisiydi. Beren Saatte iyi niyetle yapmış bence içinden geleni paylaşması beni rahatsız etmezdi.
Eski sevgili ölü veya sağ fark etmez benim yanımda anmasını istemem arkadaş saygı da duymam ne kadar genişsiniz. Aile, akraba, tanıdık veya arkadaş hepsi olur eski sevgili olmaz
Ölmüs biri rekabet edemem elbette benden once izi kalmis. Ama ölen birini kiskanmam saygi gösteririm Eger yaşasaydi iş başka olurdu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne yalan söyleyim baya bozulurum ya ama ben zaten beni sevdiğinden emin olmadigim birisiyle evli kalmam diye düşünüyorum. Beni sevdiğinden eminsem eğer ölmüş bir insandan kıskanacak halim yok heralde eşimi yanında olurum daima.
mınnak ansın ne olcakkı sonucta bır dua okusa sevaptır yanı neden sevınırım hatta mınnak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onda yeri ayrı Çünkü o teşvik etmiş oyuncu ol falan diye beraber gitmişler kayıtlara falan hayatında dönüm noktası gibi yeri var anladığım kadarıyla , bunları kıskanacak kadar embesil olmamak gerek
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Beren Saat, trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe’yi andı! Eşiniz eski sevgilisini ansa tepkiniz ne olur?
En İyi Cevaplar