Ölen sevgilisinin bilekliği?

ailem yaşım geçtiği için görücü usulü evlenmemi istedi bense istemeden de olsa onayladım uzak akrabamız olan bir çocukla tanıştırıldım ve nişanlandık ailelerimiz biraz daha tanışmamızı istediği için hemen evlenmedik ve yaklaşık 7 aydır nişanlıyız bir gün bileğindeki bilekliği fark ettim ve nişanlımı tanıdığım kadarıyla böyle şeyleri takmayı seven biri değildi (hediye aldığım saati dahi hiç takmamıştı) bir süre sormadım ama merakıma yenik düştüm ve sordum başlarda cevap alamadım beğendim güzel geldi vs gibi şeyler söyleyip geçiştiriyordu ama en sonunda dayanamadı ve ölen sevgilisinin olduğunu söyledi şok içinde kaldım o an ne diyeceğimi bilemedim bir süre konuşamadım sonra toparlanıp üzüldüğümü ama yeni bir hayat kurmak için adım atıp atmadığını sordum o da onayladı evet dedi adını söyleyip açıkçası kötü hissettim seni anlıyorum üzülüyorsun hala ama bundan sonraki hayatında ben olacağım senin aklında kalbinde hala biri varken ben seninle bir hayat kuramam dedim haklı olduğumu söyledi birkaç gün hiçbir şekilde birbirimize yazmadık aramadık ben bu konuda hala netim fakat sanırım o da unutmamakta net ne yapacağımı bilmiyorum geçirdiğimiz zaman boyunca en güvenli yerim o hissettim fakat böyle bir şey beklemiyordum ne yapmam gerek
Ölen sevgilisinin bilekliği?