Sevgilimin ölen sevgilisi

Merhaba arkadaşlar, 4 buçuk aydır süren bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşımı seviyorum, onunda beni sevdiğini düşünüyorum. Bir gün konuşuyoruz, her ne kadar geçmişin önemli değil desem bile çok merak ettiğim benden önceki ilişkilerini sordum. Öğrendim ki, sevgilimin çok sevdiği bir kız arkadaşı varmış ve birlikte gerçekten mutlularmış evlenmeyi dahi düşünüyorlarmış. Ama askerdeyken kız arkadaşı bir trafik kazasında vefat etmiş. Bunları anlatırken bütün her şeyi tekrardan yaşıyor gibiydi, ağladı çoğu zaman. Bazı anılarını anlatırken güldü,sinirlendi.

Ben sordum ama pişman oldum. Tamam üzüldüm, gencecik yaşta vefat eden bir kız, çok da sevmişler birbirlerini bunu gördüm erkek arkadaşım anlatırken gözlerinde ama kıskandım bir yandan da sonra ölen birisini kıskandığım için kendime sinirlendim, utandım bu duygumdan. Erkek arkadaşımın üzüldüğünü ve elimden bir şey gelmediğini gördükçe daha çok üzüldüm. Karmakarışık duygular yaşarken ben. O bana tekrar sevmeye başladığını söyledi. Bana binlerce kez teşekkür etti, ellerimi tuttu gözlerime baktı. Hep hayatımda ol, önce annem sonra Merve bıraktı gitti beni, ama sen bırakıp gitme. Sende bırakıp gidersen ne yaparım ben dedi.

Evet mutluyuz şu an ama çok anılarına bağlı. Kaderim kötü der durur bazı zamanlar. Ara ara dalar. Çoğu zaman bilirim onu düşündüğünü. Sorduğumda söyler zaten içindekileri. Ama ben bundan gerçekten acı çekmeye başladım. Acaba hatırlattım yine, üzüldü mü, ilerde de hep böyle mi olacak diye kendi kendime çoğu şeyi kurmaya başladım ve şu an ki şüphem ya hayatındaki o koca boşlukları dolduramazsam ya onu düşünürse her an. Mutlu olur muyuz ki? Ben bu karışık duygulardan nasıl kurtulurum? Onun için ne yapabilirim?

Ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Eski kız arkadaşı vefat edeli 1.5 sene olmuş.
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm cevaplar için çok teşekkür ederim
Sevgilimin ölen sevgilisi