İzmir Bostanlı’da kocasından boşanan kadın lokma döktürmüş. İzmir'de sık sık karşılaştığımız lokma dağıtmayı bu ablamız da kocasından boşanınca yapmış. Ne düşünüyorsunuz? Sevmediğiniz kişilerden kurtulunca sizde ilginç kutlamalar yapar mısınız?

İzmir Bostanlı’da kocasından boşanan kadın lokma döktürmüş. İzmir'de sık sık karşılaştığımız lokma dağıtmayı bu ablamız da kocasından boşanınca yapmış. Ne düşünüyorsunuz? Sevmediğiniz kişilerden kurtulunca sizde ilginç kutlamalar yapar mısınız?
Evlenirken de öyle demiyorsunuz ama çok seviyorum ölüyorum bitiyorum aşkım bir tanem bütün altınlar Gümüşler paralar ondan sonra adet öfkelen etti adamın tepesine biniyorsunuz tamam kadını da haklı sebepleri olabilir bakalım ne yaptı da adam bu noktaya geldi ya da adamın kılına ne yaptı da kadın lokuma döktürecek hale geldi ama ben gerçekten şunu anladım ki yabancı ülkelerdeki insanlarda böyle bir şey yok ama maşallah Bizim ülkemizdeki kızlar evlenirken canım gülüm diyor ayrılırken beş para etmez adamdı diyor e o zaman o adamla niye evlendin evlenirken gözüm görmüyor muydu, adamla sevişmeyi biliyorsun nefes nefese kalmayı biliyorsun ondan sonra ayrılınca mı kötü oluyor bence erkek olsun kadın olsun insanın biraz karakteri olması lazım ben bazı erkeklerde de görüyorum resmen ayrıldığı kadına hayat kadını mal veresi yapıyor az karakteriniz olsun tamam anlaşamayabilirsiniz yani güzel geçirememişsiniz evlilik sonrası başka problemler meydana gelmiş ayrılmışsınız yani bunu bu kadar abartmanın gövde gösterisi yapmanın ne gereği var sizin hiç mi karakteriniz yok güzel zamanlar geçirirken canım aşkım derken yerken içerken sesiniz çıkmıyor ama kavga ettiğiniz zaman adamdan ya da kadınlar kötüsü yok bence lokma döktürecek birisi varsa orada adam böyle karaktersiz bir kadından kurtulduğu için
Boşanmak normal olabilir o zaman aldığı altın takı bunca zaman harcattigi parayı da versin
Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim @yalandunya4242 @sonmohikan71
Bizim memlekette adam , karısı bosanmayı kabul etmeyince baska şehirden baska birini bulup memlekete getirip düğün yapıp boşanmaya çalıştığı eşinin ailesini davet edip ortalığı karıştırdı ya bu ablanın ki mantık çerçevesi içinde hiç olmazsa 😅😅😅
demek ki gerçek anlamda çok kötü şeyler yaşamış ki ve kurtulduğu için böyle bir şey yapmış.. kimse bilemez bu hayata kimin neler yaşadığını o dört duvar bilir..
Tam tersi genelde yalan dolanla terk ediyorlar kadınlar ona buna gitmek için
Az uyanık ol hangi devirde yasiyon sen
@JaponMakineler erkeklerin sevgili olup aynı anda yüz kişi ile konuşması sürekli kadınları aldatması olabilir çapkın deyip kadının boşanmasını mı garip buldunuz?
@JaponMakineler erkekler hiç aldatmıyor yalan söylemiyor. Sevgiliyken durduk yere terk etmiyor kullanmaya çalışmıyor. Kadın boşanırsa vay terbiyesiz mi?
İzmir'de neredeyse her gün farklı noktalarda hayır sebebiyle lokma dökülüyor. Ben hiç ilginç bir sebep ile lokma dökene denk gelmedim. Bu ablanın lokma sebebi kesin insanlara tuhaf gelmiştir
Cevap
77Cevap
Hem ilginç hem de aslında hoş değil ama aklıma bu hanımefendinin ayrıldığı eşi geldi. Acaba adam da böyle bir şey yapmış mıdır veya bu türden bir çeşit "ifşa"yı hak etmek için ne yapmıştır?
Daha da farklı bir yorumum şu olacak: Hem ülkemizde, hem de dünyada ayrılma, boşanma sürecinde eşinin zorbalığına uğrayan hatta cinayete kurban gidip ölen kadınların sayısı hiç az değil.
Buna göre, bir boşanmadan sonra bu tür bir "etkinlik" yapmak eğer biraz olsun erkek tarafını "tahrik" etmek ise, bu "etkinliği"ndeki cesaretinden dolayı bu hanımefendiyi; bu "etkinliğe" olgunlukla cevap verdiğini ( yani olumsuz hiç bir şey yapmadığını ) düşünmek istediğim erkek tarafını da kutlamak istiyorum.
Fiziksel şiddet yok. Kavga yok. Allah korusun cinayet yok. Heee, bu da olmasa daha iyiydi o başka.
Evlenirken ortalığı birbirine katıyorlar, boşanınca da lokma döktürüyorlar. Kendini rezil etmiş, o kadar yaşanmışın hatrına böyle bir şey yapmamalıydı. Ayrıca ayrılan çiftlerde ikisinde de muhakkak sıkıntı vardır. Tek taraflı değil hiç bir şey
Büyük konuşma sonuçta Türk hatunusun. 3 gün sonra bir bakmışsın evlen vermişsin. Türk kadını evlilik lafına dayanamaz
Helal olsun 👏
Ne güzel yazmışsın ağzına sağlık
Boşanmak tam bir başarısızlıktır. Kutlaması bunu örtme çabasından. Hayat arkadaşını yanlış seçip, ayrılıyor ve seviniyor. Tam Freud’un savunma mekanizması devrede.
@Cerensuna öncelikle bir evlilik boşanma ile sonuçlandı ve başarısızlık olarak ifade ettim. Siz kalkıp boşanmak ta normaldir diye algılıyorsunuz. Ben normal olandan bahsetmedim, başarısızlıktan bahsettim. Tabi ki boşanmak normal bir şey, aynı evlilik gibi. Lütfen önce cümleyi algıla, anla, tart, düşün, bağ kur, mantık analizi yap, en sonunda ifade et. Size uygun ifadeler olmayınca düşüncemiz saçma geliyor, terbiyesiz.
kesinlikle yanılıyorsun asıl başarısızlık, boşanmaya devam edemeyip mutsuz ve sorunlu evliliğini devam ettirmektir.
Bunu tasvip eden "kadınların" aklından şüphe ediyorum. Sorun boşanmaları da değil, olabilir, yanlış tercih ya da yanlış giden birtakım sorunlar âkıbetinde bu sonuç baş göstermiş ama oturup düşünün, bu karaktersizlik değil mi?
Tebrik ediyorum doğru olanı yapmış en azından bazı kızlar gibi eski sevgili peşinde koşmamış ya da aylarca takıntılı olmamış.. kutlamasına sevindim.. bence az bile yapmış kim bilir neler yaptı da boşandı.
Türk kızı işte önce ölüyorum bitiyorum seviyorum aşığım sonrada bu veya hakaretler işte türk kızından uzak duracaksin bakalim sen adama ne yaptin ama olur mu hic bu turk kizi onda gogus ve vajina var
Kim bilir neler çekti yapılabilir neden olmasın kudurtmak için iyi fikir ki yorumlardaki erkekler bile kudurmuşlar :D
Nerden biliyon ne çektiğini ben 100 tane kadın gördüm boşanan hepsi keyfi yere iftirayla boşandı sen hangi devirde yasiyon gelmiş buraya hemcinsini savunuyon 🤔
@JaponMakineler ne yapayım karş cinsimi savunayım ben 21. Yüzyılda yaşıyorum da sen taş devrindesin galiba sana ne ayrıca benim yorumumdan
Ne çekti bilemeyiz ama abartı olduğunu düşünüyorum. İstediğin olduysa şükretmek yeterlidir. Allah başka dertlerle sınamasın. Evlilik de boşanmak da zor. Hatta flört bile edilmiyor artık
Kocanın da çok umurundaydi 😄 Ne bu Allah aşkına boşanmış ama halâ bir şeyleri ıspatlama peşinde..
Kimbilir kadincagiz neler yaşıyordu, bu devirde seviyeli Boşanmak çok zor.
Hele ki bir kadın için yaşam güvencesi yok.
Aile içi meselelerini bilmeden konuşmak doğru olmaz. İnsanlar bazen çok kötü davranıyor birbirine.
Saçmalık. Ben görseydim bu durumu akıl sağlığı için döktürmek daha mantıklı olurdu derdim. 😃
Anınca geri geliyor, bir şey demeyeceğim o yüzden Allah versin Allah😂
Adamın yapması gereken şeyi kadın yapmış kesin soyup sovana çıkarmıştır adamı nafaka tazminat zinet vesaire vesaire
Evlenmeyeymiş. Demagojinin dibi. Kendi hayatının ve kararlarının sorumluluğunu alamayan insanın hareketleri bunlar.
Yaşanmışlıklara saygısızlık ve boşandığı kişiyi rencide edici bir hareket. Cümle aleme kusurlu olan oydu mesajı mı veriyorsun ne yani?
Ben bunu şov olarak görüyorum ve hayrete düşüyorum. İnsan nasıl arkasından kurtulduğu için lokmalar döktüreceği birisiyle evlenirm
Hayır bu ayıp bir şey kimse kimseyi zorla tutmuyor haklı bile olsa yanlış bir şey bitti gitti efendi gibi ayrılsınlar
Evlenirken davul zurna ortalık inletiliyor madem, boşanırken de parti yapalım demiş sanırım :D
Lokmayı kocası ile birlikte döktürseymiş daha keyifli olabilirdi. "Boşanıyoruz - Mutluyuz" :D
Bana da tazminat, bana da nafaka, çalışmadığım halde bana da malın yarısını verseler ben de döktürürdüm.
En İyi Cevap