Önüne gelen ifşa ediyor gibi görünüyor ama ben bir kısmının saklandığını düşünüyorum. Yakışıklı bir kısım. :) instagram ünlüleriOldu ya size biri yürüdü, ne yaparsınız?
Ünlü biri instagram'dan sana yürüse, cevap mı verirsin ifşa mı edersin?
Yıllar önce bir sohbet programı aracılığıyla o dönemin oldukça popüler bir ismiyle tanışmıştım. Ben ünlü birisi olduğunu bilmiyordum. Hemen hemen hiç magazin takip eden birisi değilimdir. Bir kaç ay chat ve telefon aracılığıyla görüştük, inanamamıştı kız bir türlü daha önce onu hiç tanımadığıma. Hoşuna da gitti sanırım bu durum. Gayet doğal ve spontan gelişen bir arkadaşlığımız oldu. Ankaraya geldiği zamanlarda bir kaç kere de buluşup, kahve içmiştik. Araya başka şeyler girdi sonra o dönem, iletişimimiz koptu. Onun için çok sıkıntılı bir dönemdi, kocasıyla ayrılma aşamasında, bol kavgalı gürültülü bir ilişkileri vardı. Ortak arkadaşlarımız falan da olmadığı için bir daha görüşemedik. Birlikte "kaçıp bu diyarlardan gitme" planları falan yapmıştık. Hayat işte, belki paralel bir evrende onunla birlikte yaşayan başka bir versiyonum vardır..
Kadınların bu konuda garıp bır beyın çalısma mekanızması var bence %50 sı ıfsaya gıdebılır. Zıra kadınlarda begenılme ılgı görme bekleme mekanızma var dolayısyla kıtlesıne verecegı mesaj bakın bana bu yürüdü ama ben yüz vermedım cunkı kalıtelı bayanım kafasıyla kendıne katma deger katacagını dusunur fakat bunu en aptal denılen erkek bıle yemez cok ucuz ve basıt bır hareket olup erkelerın gözunde oldukca basıtye ıner. Bızzat yaşadım bır tv nın spor programında kı bayan spıkerı sacma ve anlamsız bır sey paylaşmıstı bende aslında ona farklı bır acıdan dokundurdum ama bu onu kendıne asılma olarak kabul ettı ve ınstegramında benı ıfsa etti kıtlesıne bana yurumesı ıcın cok garıp sekılde lıstesındekı butun kızlar bana yazılmıstı ve takıpcım baya arttı sayesınde :) O sebeple ben bu hamleyı cok basıt ve ucuz bulurum karşı tarafı daha populer yapar ifşa etmek;)
İnternette arastiririm nasil biri olduguna dair iyi biri mi playboy mu falan bir bakarim sonra eger playboysa cevap vermem ama diger turlu ismi kadinlarla pek anilmayan biriyse konusabilirim tabi neden olmasin ama ifsalamak bence cok abezce ondan sana gelen takipciye sen takipci mi diyorsun? Ben sahsen demem hatta utanirim kendi adima adam beni begenmis yazmis niye ifsa edeyim iltifat ettiysede tesekkur ederim sonucta o da bir insan sirf populer diye kazanc saglamaya calismak utanc verici
İfşa edecek ne var ki? Çocuk muyuz böyle saçma sapan işlere kalkışalım. Bizim ülkedeki kadınlar bu durumu abartıyor. Adam selam yazmış hemen ifşa ediyorlar. Tanışmak istemenin nesi kötü? eğer adam sana cinsel organın fotosunu atmışsa ifşa et ama tanışmak istiyorsa böyle çocukça bir şeye gerek var mı? Sanki ünlü erkeklere kızlar mesaj atmıyor. Onlar çocuk olmadığı için böyle saçma şeylere gerek duymuyorlar.
"Instagram" kullanmıyorum ama kullansam da kimseyi asla ifşa etmem. Çok ağır küfür, cinsel içerikli mesaj olursa hukuksal yollardan hakkımı ararım ve bir mesaja cevap verip vermemem de mesajın içeriğine göre değişir, ünlü olup olmaması beni etkilemez ama hiç sevmediğim bir ünlünün ya da cevap vermenin bana zarar getireceğini düşündüğüm birinin, bir ünlünün de mesajına cevap vermem, tabii.
ifşa edince ne oluyor? alkış mı kopuyor.. bravo mu denmeli.. birinden hoşlanıp bunu dile getirdiğini düşün.. karşı tarafın da bunu cümle aleme ifşa edip alaya aldığını düşün.. bu karşı tarafın duygularını aşağılamak ve alay etmektir.. ha her yürüyen iyi niyetle yürümese bile , engellersin olur biter.. kendine popülerlik kapısı olarak kullanmanın anlamı yok.. çok aşağılık insanların işi bu.. bence
Bir kiz arkadasima zamaninda cok unlu biri yuruyordu, hatunun ayari hepten bozuldu, sacma tarafi kiz oval bisey zaten yolda gorsen mutlu olur biri bakti diye. kaza yapmislar buda terslemis vs. Herif carpilmis... ben bu unluleride anlamiyorum. Eziklenmeye nasil bu kadar kolay tav oluyolar...
Yürümek hangi mecazi anlamda kullanmışsınız bilmiyorum, amA o ünlü biti benimle arkadaşlık kurmak manasında diyalog kurmuşsa onunla geçen konuşmalar ve sohbetler benimde özelim sayılır bu nedenle ifşa gibi adi bir yola yönelmem
Biri sırf ünlü diye ifşa etmek ne kadar saçma. Onlar da insan sonuçta elbette birilerini beğenebilirler. Yürüyebilir gayet. Rahatsız olursam istemediğimi söylerim, hala devam ediyorsa engellerim. İfşaya gerek yok.
Cihanturansimsekle bir ara konusuyodu ablam surekli konusurken benim sesimi duymak istiyodu goruntulu konusuyolardi ben o ccugu sevmedigim icin konusmuyodum umrumda olmuyodu
Kimseyi ifşa etmedim, edecegimi de sanmıyorum. İfşa cahil insanların işidir. Bu arada Şeyma Subaşı gibi feminist biri bana yazarsa cevap bile vermem. Engel koyar geçerim.
Efendice cevap veririm Yeterki sempatim olsun karşımdakine. Şeyma Subaşı gibi midemi bulandıran bir tipse de, cevap vermem ama ifşa etmek gibi bir karaktersizlik de yapmam...
Bu sitede neden herkes birbirine fake diyor Fotoğrafın yok gelmiş bana fake diyorsun Neyse sen oturduğun yerden miranda kerr hayalleri kurmaya devam et şansın varsa rüyalarında görürsün
En İyi Cevaplar