Paylaştığı makyaj videoları ile bir anda Instagram fenomenine dönüşen Duygu Özaslan, Mehmet Ali Erbil'in kendisine yolladığı mesajı sosyal medya üzerinden ifşa etti. MALİ ZOR DURUMDA KALDI
Duygu Özaslan, Mali’nin kendisine attığı mesajı Instagram hesabından paylaştı. Mali’yi ifşa eden Özaslan, arkadaşları ile birlikte alay ettiği mesajları da paylaştı. Ünlü şovmen yaşanan bu durumdan sonra güç duruma düştü..
Herkes iyi yapmis ve ben de ederdim demis. Hem burada yavsamaktan cok "az yollu degilsin herkesi takibe almissin" demek istiyor. Hem de yavsasa dahi ifsa nedir? Agzinin payini verir gecersin ya bu nasil bir kezbanlik? Erkeklerden de ederdim diyenler olmus. Sanirsin her gun kizlarin mesaj tacizine ugruyorlar da bikmislar. Sonuc olarak mali bildigimiz dili kemiksiz mali, bu sozde fenomen de daha ileriye gitmek icin basitlesmis bir sosyal medya canavari.
Bu adamın ünü falan tamam ama ben bu mesajda daha çok laf sokma sezdim.. Bunu neden paylaşayım. Ayrıca ben böyle ifşaların çok saygısızca olduğunu düşünüyorum. Ünlü olsun olmasın. Eğer çok ağır içerikler varsa zaten haddini bildirir şikayetimi de ederim!
Konuştuğun adama dön de bir bak. Torunu yaşındaki kızlarla seks yapmanın derdine düşmüş PEDOFİLİ SAPIĞIN TEKİ.
Esprili dalgalı mesaj yazmış da bilmem ne. Bırakın bu işleri. Açıktan yürüyememiş, espriyle giriş yapıp muhabbet ilerleyince kızı s*kmenin derdinde. Daha geçen yaz 22 yaşındaki kızla 3 ay karı koca gibi yaşayıp hamile bırakmış. Bir de kürtaj yaptırıp çocuk aldırmış OR*SPU ÇOCUĞUNUN BİRİ.
Bunları meydana çıkartıp şeytan diye taşlamak gerekirken, şöhret verip para verip kral yapıyorlar.
Madem o kadar esprili, dalgalı. Neden aynı mesajı bir ERKEĞE atmıyor?
Reklam olmak icin daha iyi malzeme bulamazdı sanırım. Birinden rahatsız olursun yazma dersin ya da engellersin neden özel atılan mesajları deşifre etme gereği duyarki bir insan. Kendi başına gelse bu durum neler olurdu diye düşünse insan oğlu zaten dikkatli hareket eder ama nerde o potansiyel.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ifşalık bir mesaj değil. mehmetali erbil de sıradan bir erkek mesleğinin dışında. ve son derece esprili dalgalı bir mesaj yazmış cevaplamazsın veya sert bir dille uyarırsın olur biter. kız kendı reklamını yapmak isterken kendisi rezil olmuş bence.
@Borgesso mehmetali erbili mi savunacağım asla. esprili bir mesaj evet cevabın gidişhatına göre yürüyeceği kesin ama yine de ifşalık bir mesaj değil. ava giderken avlanmış kızın reklam yapmasına sebep olmuş. 1 bana kardeşim diye hitab ede bilecek bir yaşta değilsin ablacım diye bilirsin 2Esprili dalgalı mesaj yazmış da bilmem ne. Bırak bu işleri. demişsin ks de had bildiricilik görevini mi verdiler sana güzel kardeşim bu cümlen olmasa son derece güzel yazmışsın birini eleştirirken kendin ayıp etmişsin
@Borgesso yaz abazan yaz ;) kalvyeyle tatmin olur anca senin gibiler uzanamadığı ciğere anca böyle mundar der ben bu oyunlara gelmem engellediğim halde yaza biliyor olmandan belli neyin derdinde olduğun :D o ettiğin lafı erkeklere ederler öğrende gel ergen görünen kart horoz
Borgesso musun borpezo musun ulan dallama sen kendine bak adamla uğraşana kadar😄adam üzerinden kızlara yürümek için iyi yol bulmuşsun pembelerin görüşe kaynak yapıp duruyon kodumun abazası seni aynı fikirde olan mavilerede kaynak yapsana göbel adam sapıkmış sen nesin hırbo profil fotondanda ne bk olduğun belli malinin yerinde olsan önüne geleni nefessiz s. kers. n o... ç...😂😂😂
@NesliTükenmişErkek yok kardeşim onun amacı asılmak degildi silinen yorumlarını gormedin onun bir kuyruk acısı var bana karşı sahte hesap açmış sudan bahaneyle kufur yağmurune tuttu aklınca beni sinirlendirecek ti. Sanal klavye abazanlık cesitlerine alıştık artik. Sagolsun mod.
Anladım! Burada niyetinin asılmak olmadığı belli zatende ben iyi bilirim bu tipleri sağda solda akıl verir kendi pezoluğun alasını yapar. Herneyse bir karın ağrısı var evet orası belli oluyor herkese aynı şeyi yazıp durmasından
Kızın yaptığı çok ayıp. Tamam adamın çok sabıkası var ama yani bunda da bir şey yok ki. Çok kötü bir şey dememiş. Hem ne olursa olsun bir insanı küçük düşürmeye çalışmak hiç doğru değil. Bundan prim falan almayı mı amaçlamış anlamadım ki. Çok ayıp.
Mali ye direk verseydi belki hiç duyulmayıp kalıcaktı ama kurnazlık yapıp dur ben bunu bir ifşa ediyim de hem sesim duyulsun hem kalitem artsın diye yapılmış bişey
Duyguyu cok severim ama bu davranışı itici buldum hele arkadaşlarıyla olan konuşmayı atması çok yanlış bence takipcilerine bunu yansıtması hiç güzel bisey değil
Mehmet Ali Erbil zaten ne oldugu belli de Bu Duygu olsun Danla olsun boyle gereksizlerin fenomen olmasi youtever olmasi normal degil bunlari boyle yapan yine gereksiz bir topluluk
"Yenge" demiş, ne demiş kötü bir şey demişte? İfşalık bir şey değil. Yorumların altına yazılan çirkin yorumları ifşalasın. Bunda ifşalık hiçbir şey yok.
iyi yapmış şerefsiz herifi ulan herifin ömrü karılarla geçti millet iş güç hayat teleşesi derken kız arkadaş erkek arkadaş neymiş unuturken bu şerefsizler hergün biriyle iyiş yapmış o kadın rezil etmiş.
ben asıldı filan sandım başlıktan bu kadarcık şeyi abartması hoş olmamış aynı zamanda tutumu da hoş değil illa ifşa edecekse bile daha espritüel şekilde yapabilirmiş.
Duygu Özaslan bu durumda neden gidip arkadaşlarıyla dalgasını geçmiş madem rahatsız. Mali komik duruma düşmüş zaten bu aralar hep bu tarz şeylerle gündeme geliyor.
Mali asla zorda kalmaz ilk kez mi yapıyor bunu 😃😃 Küçüklüğümden beri izlerim yarışması olsun filmleri dizileri olsun aynıydı şimdi de aynı. O yüzden ben yadırgamıyorum onlarında yadırgadığını sanmıyorum 😃😃
Yıllarca TV lerde evli kadınlara bile asılan, yılışan, saçma sapan programları ile insanları uyutan kafası +18 ve cinsellik dışı çalışmayan biri için sonuna kadar iyi yapmış bende yapardım.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Instagram fenomeni Duygu Özaslan, Mehmet Ali Erbil’i ifşa etti! Sosyal medyada bir ünlü size asılsa o ünlüyü ifşa eder misiniz?
En İyi Cevaplar