Instagram'da binlerce takipçisi olan Gossip Pasta isimli kullanıcı Oğuzhan Koç tarafından ifşalanmış. Gossip Pasta ünlülerin fotoğraf ve videolarını paylaşarak onların özel hayatını ifşa eden biriydi. Şimdi aynı şey başına geldi. Hak etmiş mi sizce?

Instagram'da binlerce takipçisi olan Gossip Pasta isimli kullanıcı Oğuzhan Koç tarafından ifşalanmış. Gossip Pasta ünlülerin fotoğraf ve videolarını paylaşarak onların özel hayatını ifşa eden biriydi. Şimdi aynı şey başına geldi. Hak etmiş mi sizce?

Ağır bir eleştiri yok bi şey yok.
Sayfa en son ayakkabılarını paylaşmış Oğuzhanın, öncesinde olay varsa bilmiyorum çünkü takip etmiyorum.
Biraz sayfayı inceledim, haddini aşan yorum yok aksine Oğuzhan haddini aşmış. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama hakarete varan cümlelerle gossip haklı bile çıkabilir.
Magazinciler, mahlas kullanarak yayın yapanlar yıllardır var, bence gereksiz yükselmiş. Dediğim gibi kız zaten haddini aşan yorumlar yapmamış.
Her neyse sosyal medya batağına düştük yine
Cevap
11Cevap
Hak etmiştir bence
Herkes sevmek zorunda degil yeri gelicek eleştirilceksin, ben olsam sessiz kalırdım. oguzhan biraz burada kusurlu gibi sanki yaptığıda hiç hoş degil daha çok fazla eleştiri aldı değdimi? Değmedi..
Oguzhan haklı.. İnsanların özel hayatına o kadar girmemek gerekiyor, onları hedef gostermek sıkıntı
Oğuzhanın boy kompleksi ve gereksiz hamleleri kız kötü bir şey dememişti ifşa etmesi hoş değil
Iyi yapmış. Milletin yiyecek ekmeği yok, ünlülerin özel hayatina takmışlar.
Eden bulur.
Çok yükselirsen, düşüşe geçmende kaçınılmazdır.
Bütün bunların sorumlusu kolay para kazanma derdi olan çaresizler
Gossip Pasta kim? Magazin alemini takip edenler bize özetlesin. Ona göre davayı sonlandıralım
Öncesinde takipte etmıyordum görmedimde o yüzden umrumda değil
tanımıyorum bu şahısları.
ünlü olmak cok basit olmuş heral.
suç olması lazım ama ülkede yargı olmadığı için
Zerre umrumda olmayan durum.
gayet yerinde hareket
Herkes yaptığı iyiliği ve kötülüğü ergeç bulur.
Çok iyi olmuş.
İyi yapmış.
Hak etmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?