Karşı cins ya da hemcinsin! Bir defa görmüş ve biraz konuşmuşsun. Belki bir daha hiç konuşmayacaksın.
Peki sen; 1 defa konuştuğun kişi seni Instagram’da eklese, isteğini kabul eder misin?

Karşı cins ya da hemcinsin! Bir defa görmüş ve biraz konuşmuşsun. Belki bir daha hiç konuşmayacaksın.
Peki sen; 1 defa konuştuğun kişi seni Instagram’da eklese, isteğini kabul eder misin?

Ederim ya titiz değilim o kadar ama sonra arada kaynayabilir temizlik yaparken çünkü konuşmuyorsan sohbetim yoksa çıkartırım niye dursun ki babamın oğlu değil ben ediyorsam oda edecek karşı taraf beni takip etmiyorsa etkileşim göstermiyorsa çıkartırım belli bir yerden sonra
Instegram hesabımda sadece ailem, akrabalarim ve görüştüğüm hem cins ve karşı cins dostlarım var. Bir iki konuştuğum ve iletişimimin olmadığı hiç kimseyi eklemiyorum. Gelen takip isteklerini engelliyorum.
Spor salonunda üyeler takip atıyordu ben engelliyordum, üyelerden biri sorunca arkadaş değiliz dedim. Instegram da ailemi ve çevremi paylaşıyorum ve paylaşımların çok fazla, tanıdığım herkesi eklesem istediğim gibi paylaşımlar yapamam, orası benim özel hayatım bir yerde ve samimi olduklarım ile paylaşmayı tercih ediyorum.
Ben direk engelliyorum, sen benden iyisin.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kimi kabul etsem pişman oldum. Artık herkesi direk engelliyorum. Yeter cidden. İnsan kalmadı yeryüzünde bence. Sadece insansı kaldı. Onlar da kendilerini Bağdat ipeği gibi satıyor ya ben bi şey demiyorum artık.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bende aynı şeyi çekiyorum abla ya codden öyle
Etmem genelde bekleme de kalır. Sevmiyorum takipleşmeyi. Özel alanım sonuçta, hikaye filan paylaşmayı seven bir insanım birinin sürekli gözetler gibi orada durması hoşuma gitmiyor. Sadece yakın olanlar kâfi.
Cevap
12Cevap
Etmem bir kaç defa konuşmak şart :D
Hesabım açık takip edebilir
Eklemem. Katı kuralları olan biriyim ben, belli oluyor sanırım
Kabul ederim zaten şu an konuşmadığım birsürü kişi var
Nasıl bir konuşma yaptığımıza ve samimiyete bağlı bu
Bir iş yapıyorsam, bunları göstermek, kitlelere ulaşmak istiyorsam eklerim. Sadece özel sayfamsa, eklemem
Aynı ortamda çalışıyorsak, ortak payda varsa ve sohbet ettiysem kabul ederim. Onun dışında etmiyorum. Tanıdıklarımla takipleşirim
Hayır etmem biraz daha konuşalım acelesi neymiş
Hayır kabul etmem. O insanla bir daha iletişim kurmayacaksam neden takip edeyim ki
eğer arkadaş ortamında tanışmışsak sonrasında kabul ederim sohbetimiz olduysa
Ederim tabi ne alaka sanki evide yaşamaya gelmiş
Rahatsiz edici bir tavır yoksa ve sorun teşkil etmeyecek biriyse ederim. Bir sürü insanla muhatap oluyorum ve cogu zaman eklemek istiyorlar bazilarini ekliyorum bazilarina ise ölü taklidi yapıyorum mecburen.🙄
Hayır, ekleyemez sor niye 🙄
İnstagraam kullanmıyorum ki🤣
Biraz değil hiç
Kabul edebilirdim mesela komiser beyi öyle kabul etmiştim. Bugün kü kan görevimde tanışıp arkadaş olduğum kişileri de
Bir daha karşılaşma ihtimâlimizi hesaplar, ona göre kabul ederim ya da reddederim 🤔
Sadece tanıdığım insanlar var yabancı kabul etmiyore
Hayır eklemem zaten anlamsız buluyorum hemen sosyal medya isteyenleri
Valla ben ekliyorum öyle bir p1çlik var bende sldçsödçsöld
Hemcinsim ise eklerim belki ama karşı cinsi eklemem.
O anki ruh halime bağlı...😅 Birde kişiliğine göre karar veririm...
Hesabım açık genelde iş için kullanıyorum. Yanlış yaparsa zaten çıkarırım
Kabul etmem bayağı bir muhabbetimin olmuş olması gerekir.
Ederim hoşuma gitmişse
Yok isyeri bile eklemiyorum
Etmem daha yeni yeni tanıdığım birini
Konuşmadığım kişi de eklese kabul ederim
Etmem ya birkere konuşmuşuz one öyle😂
Ederim sonuçta hiç tanımadığını bile kabul eden var sosyal medya böyle bişey
bır defadan bişi olmaz kabul etmem
Ederim
Nasıl biri olduğuna bağlı
Ben eklemiştim
Kabul ederim
Hyrr