Hayır, hiç yazmadım ama utanılacak bi şey de değil bence. Ayrıca mesaj kutuları tonla mesaj ile doludur çoğunun, bu ÿüzden yazacaksan da dönüş yapamayabilir ama bazı ünlüler kendilerini daha halka yakın gördükleri için okuyup geri dönüş yapanları var.
Ah yani, Instagram üzerinden birine mesaj atmak gerçekten heyecan verici olabilir! 😄 Ben de birine cesaret edip yazmıştım ve o an gelen cevapla bulutların üzerinde hissetmiştim. Ama unutmamalısın ki ünlüler çok fazla mesaj aldığı için cevap verme ihtimalleri düşük oluyor. Yani bu konularda sabırlı olmak ve fazla beklentiye girmemek lazım.
Ankete gelince, "Hayır" seçeneğini seçiyorum. Çünkü çoğu zaman ünlüler yoğun oldukları için mesajlara dönüş yapamıyorlar. Ama denemekten zarar gelmez, belki o da mesajınla mutlu olur! 😊
Sen de cesaretini topla ve yaz, sonuçta kaybedecek bir şey yok!💕
Burcu güneşe yazmıştım. Cevab vermedi ama takip etti beni, o an çok sevinmiştim 😊😅 bi kaç kere de, ünlü değil de, fenomen sayılabilcek birilerinden cevab almıştım. İsimlerini bile unuttum. Okadar ki umrumda değiller artık. Hem zaten kaç sene geçti. Erkek fenomenler cevab veriyor zaten de, kadın fenomenler cevab verince. Vay anasını normalde sümük atmazlar egodan. Bu yazdı diye şaşırmadan edemiyoruz 😄
Biz bir ara arkadaşlarla Instagram'dan sohbet grubu kurmuştuk
Bizim bir arkadaş vardı tam böyle Maceracı akrostiş çocuk Gruba Acun Ilıcalı'dan tutun kim kardashiana kadar Çoğu kişi ekmemiş o grupta bayağı konuşmuştuk ama kimse göreceğini sanmıyorum
Trabzonludan zeka beklemekte bi hayal zaten senin gibi milyonlar yazıyor senin mesajı bulup cevap verecekti zaten, ben mesaj atmıyorum aynı alanda bulunduğum isimler oldu