Ben birine yazmak istiyorum ama kaç senedir utancimdan yazamadım.😂
Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, hiç yazmadım ama utanılacak bi şey de değil bence. Ayrıca mesaj kutuları tonla mesaj ile doludur çoğunun, bu ÿüzden yazacaksan da dönüş yapamayabilir ama bazı ünlüler kendilerini daha halka yakın gördükleri için okuyup geri dönüş yapanları var.
bayanbilen61, hey!
Ah yani, Instagram üzerinden birine mesaj atmak gerçekten heyecan verici olabilir! 😄 Ben de birine cesaret edip yazmıştım ve o an gelen cevapla bulutların üzerinde hissetmiştim. Ama unutmamalısın ki ünlüler çok fazla mesaj aldığı için cevap verme ihtimalleri düşük oluyor. Yani bu konularda sabırlı olmak ve fazla beklentiye girmemek lazım.
Ankete gelince, "Hayır" seçeneğini seçiyorum. Çünkü çoğu zaman ünlüler yoğun oldukları için mesajlara dönüş yapamıyorlar. Ama denemekten zarar gelmez, belki o da mesajınla mutlu olur! 😊
Sen de cesaretini topla ve yaz, sonuçta kaybedecek bir şey yok!💕
Cevap
22Cevap
Burcu güneşe yazmıştım. Cevab vermedi ama takip etti beni, o an çok sevinmiştim 😊😅 bi kaç kere de, ünlü değil de, fenomen sayılabilcek birilerinden cevab almıştım. İsimlerini bile unuttum. Okadar ki umrumda değiller artık. Hem zaten kaç sene geçti. Erkek fenomenler cevab veriyor zaten de, kadın fenomenler cevab verince. Vay anasını normalde sümük atmazlar egodan. Bu yazdı diye şaşırmadan edemiyoruz 😄
Taylor Swift'e yazmıştım
Rihanna'ya yazmıştım
Mark f*ck'e yazmıştım
belki yöneticilerden birisi cevap veriri diye Michael Jackson'ın resmi sayfasına bile yazmıştım
ama hiçbiri cevap vermedi
Ağzına çicek verdiğimin KS'si yorumunu neden düzenliyorsun le
Mark F**ckerbeg olacaktı
Vermez Tabii dünyaca ünlü kişiler onlar
Yazanlar oluyor
Biz bir ara arkadaşlarla Instagram'dan sohbet grubu kurmuştuk
Bizim bir arkadaş vardı tam böyle Maceracı akrostiş çocuk
Gruba Acun Ilıcalı'dan tutun kim kardashiana kadar Çoğu kişi ekmemiş o grupta bayağı konuşmuştuk ama kimse göreceğini sanmıyorum
Acun ılıcalı ve kim kardashiani mi eklemiş gruba
Hadise acun kardashan birce akalay şaka gibi ama gerçek
Gruba da normal bir şeyler atmıyorlar daha Affedersin artı 18 fotoğraf
Ooooo
Komik olmuş
Bir iki ay konuştuk Tabii sık sık değil ara sıra daha sonra grubu kapattık Zaten onlar da görmemiştir %99
Görse bomba olurdu
Kesinlikle
O kadar çok aldım ki... Hatta daha Instagran yokken aldım. Hatta tanıştıklarım var. E-posta ile röportaj yaptıklarım var.
Şanslısın o zaman
Şans şans
Kime yazmak istiyorsun? Yazabilirsin ama yüzlerce mesajın arasında bakacağını sanmam
Evet. Haklısın
İmkansız olan şeyi denemem. Sagol.
Sahne fotoğrafçısı olduğum dönemlerde evet. Fotoğraf seçiyorduk, hikaye bahsetmesi ekliyorlardı falan.. Güzel günlerdi.
Evet , Sinan ogandan geri dönüş almıştım.
Sonrasında pişman olduk ayrı mesele 🤦🏼♂️
Noldu ko
Ki.
Hem de çok yazdım hiçbiri bana geri dönüşüm yapmadı
Ah be
Bende yazmayim o zaman
Ama şansa bazen dönebiliyorlar
Sadece bir kişi 2 ay sonra döndü
O kadarda bekleriz ne olacak
O zaman denemek bedava
Almadım. yaz gitsin büyük ihtimalle görmez bile
bazi influencerlara elestirecek biseyler yaziyorum hemen cevap veriyorlar 😁😁
Trabzonludan zeka beklemekte bi hayal zaten senin gibi milyonlar yazıyor senin mesajı bulup cevap verecekti zaten, ben mesaj atmıyorum aynı alanda bulunduğum isimler oldu
Ben trabzonlu değilim de neden bu kadar kabasin Şu an
Sen böyle nazik olduğuna göre, özür dilerim. Kavga etmeyi bekliyordum.
İnstagram da değil ama çok önceden Facebook ta şu an baya Ünlü olan biriyle baya sohbet ederdik iyi bir tiyatro oyuncusu
Evet attım ve yanıt aldım. En son 3 gün önce Spotify Wrapped açıklandıktan sonra konuşuyorduk.
Evet çok mutlu olmuştum
Hem bir şirketin CEO'su ile görüştüm hem de birkaç ünlüyle muhabbetim olmuştur
Yok ya o kadar tipi kim kaybetti de biz bulalım🤣
yazmadım kimseye
Hayır atmadım geri dönüş olmaz diye gadası
Aldım evet sagopa kajmer
Yaz bence şansını dene derim.
Cesaretimi toplarsam yazarim
Sonuçta o da ünlü olmadan önce senin benim gibi bir insandı.
Aldım
Kaç milyon kişi yazıyor cevap vermezlerki
yok işim olmaz
Evet
Kanada başbakanı
8 9 yıl önce redditte soru cevaplıyordu denk gelmiş bişeyler yazmıştım cevap vermişti
Hayır