Peki bu paylaşım hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Aslını inkar etmeyen, Filistin kökenli olduğunu, babasının Müslüman olduğunu her fırsatta söyleyen, daha önce çarşaflı insanlara ''burada gezemezsiniz'' diyen gazeteci bozuntusuna cevabı yapıştıran, '' Müslümanım ve bundan gurur duyuyorum'' diyen bir kız kardeşe sahip olan çok tatlı ve güzel bir hatun.
Şimdi süslümanların hepsi bir ton makyajla kapanır..
Seneye geri açılırlar..
Sonra da buna “özgürlük” derler..
Komik insanlar..
Allah emretmiş! Ona burun kıvıranlar Gigi Hadid dedi diye kapanacaklar..
Neyse ağzımı bozmayacağım!
#Vesselam
Samimi olarak mı yaptı bilinmez ama helal olsun bircok insanın rol modeli ve örnek alınıyor. Olumlu etkileri olacaktır. Artık islama fobi ve başörtü düşmanlığı kalkmalı. Uğrasılacak daha büyük sıkıntılar var
Vay be, içi boş balon değilmiş onu gördüm. Dünyaca ünlü bir modelin böylesine egosuz, çağdaş olması çok güzel bizim Cahil ünlüler feyz alsa keşke. Tek bildikleri ayrımcılık, kendilerini dev aynasında görme
Cevap
18Cevap
Ne amacla bu paylasimi yapti acaba
Aman, ülkelerini istila edip, şeriat isterük diye yırtınsınlar, doğru giyimli kadınlara göz ucuyla kinayeli ve imalı baksınlar, yerleştikleri yerde "benüm çocuhlarım hristiyanlarlan aynı yerde okumasın isterük" diye yırtınarak bu hadidlerin madidlerin arkasına da bunlar geçsin ozaman görürüz bu şefkat pıtırcıklarını.
Kim ne yapıyormuş ki bunlara da arkasındalarmış.
Ben cevabı yorumlarda gördüğüm gibi herşeyi trolleme derdinde olan ve başörtüsüne savaş açan ş*ytan ruhlular için bir görselle anlatmak istiyorum
Allah razı olsun.. Avrupa da oluşan islamafobi anlayışına karşılık bu tarz kişilerin destekleri en azından müslümanlar için iyi olacaktır. İslâm zaten Allah'ın himayesinde.
Müslümanlar adı altinda yapsaydı daha mantikli olurdu başörtüsü neden illa vurgulaniyor anlamiyorum asil ayrimcilik bu vurgudan doguyor zaten
hristian ülkelerde çok tepki çektiginden kapanmak ona değinmiş olabilir.. sizlerleyiz arkanızdayız diyerek.
Pek bir anlam veremedim.. kendisi oldukca rahat ve acik giyinen birisi.
Sizleri de kabul ediyoruz, yasama hakkinizi demek istemiş olabilir.
Gayet memnun olurum. Allah'ın farzını kim savunuyorsa o saygıdeğer biridir.
Bir gün herkes doğru yolu bulacak güzel bir paylaşım
Tam olarak neyi desteklediğini belirtmiş onu anlayamadım
filistinli diye biliyorum baba tarafindan kendisini guzel bir paylaşım olmuş
Gibi Hadid'in hiç böyle biri olduğu aklıma gelmezdi. ALLAH razı olsun...
Kadın paylaşmak istemiş paylaşmış her hareketten bir şey çıkarmayın
adamsın gigi reis. heykelini yapsalar beton yetmez hüloğğğğğ
Demokrasi özgürlük nutukları atanlar bu kızların basartososunden rahatsız faşist ce
gayet kucaklayıcı bizim toplumuuz için de lazım bur açık olandan da kapalı olandan da
Kendisi Filistinli bir Müslüman zaten 🌟
Müslüman mı acaba 😄 helâl olsun diyelim
giy gigileri sev cicileri
Ilginc geldi sagol gigi😂
Özgüvenli güzel insan duruşu , bravo valla
Humanizm her insana nasip olmaz
Cok güzelsin be cicim benim xd
İlk defa Gigiyi sevdim
Gigi müslüman zaten desteklemesi gayet normal😀
Bizde amca oğullarıyla bu paylaşımı konuşuyorduk..
Bir kez daha gönlüme girdi 😃
Kesin ticari çıkarı vardır
Kız müslüman normal yani
Hiçbir şry düşünmüyorum
Kendisi musluman zaten takdir ediyorum
Olabilir bir paylaşım
Zaten kız Filistin kökenli Müslüman
Her normal insan gibi destek vermiş
Helal olsunnn
Ayrımcılık degilde ne
bravo ne diyek
Değişik 🤔