Kesinlikle çirkin demiyorum, ama kesinlikle büyüleyici güzelliği hiç yok çok sıradan geliyor bana bir de yüzünde bir nursuzluk var gibi Dünya güzeli olsada beğenemiyorum masumiyet 0, Ben daha çok Emily Didonato gibi bebeksi, masum güzellikleri seviyorum galiba. Bu role bürünmek kolaydı, zengin ve şımarık, sosyete kadın tiplemesiAma bu rolü asla taşıyamadı! Asalet yok, aura yok, karizma yok çok yazık oldu onun yerine özlem conker olmaliydı
abartıldıgı kadar mı :) dalga mı gecıyorsun sen ne guzelı bu mu ne boy var ne pos ne et ne but topuklu ayakkabıyla yurumesı bıle komedı fılmı gıbı berbat otesı vasat altı yarın gel bakırkoy meydanına ben sana guzel kız gostereyım bu bes para etmez be
@furlee Ne boy var, ne döndürüp baktiran havası çok sıradan Özlem conker 1.73 boyunda ve çok asil ya Kösem de o olmalıydı herhangi Türk kadını tiplemesi Beren değil
Hıhı nsndndn bana ne yavrum Beren Saat'ten ahsjdj? Medyanın, magazinin köpeği olmuşsunuz gelmiş burada Beren Saat güzel mi diye kendince kıyas yapıyorsun bu durumda Kezban ben mi oluyorum puahahh
En İyi Cevaplar