thumbs.gfycat.com/...erdolphin-size_restricted.gif
66.media.tumblr.com/.../...jpwQTS1uhcmrao2_250.gif
66.media.tumblr.com/.../...e_n98a47XicB1rxmtbl.gif

Güzel hoş bir kadın bence. Özellikle aşkı memnu da çok güzeldi. Şimdi çok zayıfladı ama saçını filan da kestirdi .
Burnu yamuki gibi yaaa, değişikk hiç düz bir burun değilll nesini abartilar anlamammm Bir De Angelina Jolie burnuna bakk sanatt eseri estetiksizz
En güzel Türk ünlü Merve Boluğur
Türk ünlülerin hepsi çirkinn bencee, Altın orana sahipp tek Türk kadın oyuncuu yok içler acisii
Geriizekaliiii, Altın oran vücutta değil yüzdedir cahilll, yani yüz ne kadar keskin, düzgün hatlara sahiptir ve bizim Ülkemiz de şöyle aman aman bir güzellik, kıskandıracak yüz hatlarına sahip tek kadın yok. Amber heard'a bak ne demek istediğimi anlaa bizim Türk oyuncular çook çirkinnnn cokk onları kim neden kiskansnn çok eziksinn
Cevap
6Cevap
ben sevmıyorum bu kadını
angelina estetik beren doğal ve kadının tavırları magazinden uzak durması etkiliyor insanı
Angelina estetigi değil, araştırmadann g*tünden uydurma o kadın doğal güzelliği sayesinde efsane kici kırık, yamuk burunluu Berenle kiyaslanamazz
Malll Angelina Jolie'de en ufak estetik yok. Aşırı düzgün ve olağanüstü hatlara sahip olduğu için Dünyanın en güzel kadını olarak biliniyor. Yamuk burunlu kici kırıkk Kezban Berenle asla ama asla aynii kefeye konulmazz Angelina Bradla öpüşüyor, Beren Kivancla asgahaha bu bile kiyas yapmamak için sebepp 😂
https://goo.gl/images/fzgJwx
kivanc bradten daha yakışıkli bu arada
Ehehe kezolara göre öyle bana göre kıvanç ıyy yanii ıyyy
Gösterdiğin fotolar şimdiye aynı bu kadında kesinlille estetik yokk
Yokk, çenesi aynii hafif gülümsemis az değişmiş estetik diyorsunnn Dünya da bilinen gerçek bu kadında estetik yokkk. Araştır estetiğe karşı, doğal hayatında Makyajsız gezen bir kadın
Off çokk ergensinn, uğraşamam seninleee
Ehehe üzdün 😂
Bakiiiiim. Aynı Bağcılar Kezban tipi.
Çirkin buluyorum
Aynı fikirdeyimm, son resimde Teröristtt dilek Öcalan gibii
Hahaha tam isabet😂
Ben beğenmiyorum ikisini de
Eskisi kadar güzel değil bence.
Bence güzel. Çok çekici bir kadın
Asiriii iticii, Aurasi bir duruşu yok
Evet güzel
Abartı tabi.