https://i.hizliresim.com/P1EY38.jpg
Cansız manken göğsü göründüğü için Çukur’a 500.000 TL ceza kesen RTÜK için ne düşünüyorsunuz?
https://i.hizliresim.com/P1EY38.jpg

Hayır çukur dizisi gençleri yanlış yönlendiriyor tüm uyuşturucu kullanicilari ve sokak berduslari bu diziye ozeniyor milletin önünü kesiyorlar akşam vakti Kartallar gezerken heyecanı meyecani yok açıp havaya pompaliyla sıkıyorlar geçenlerde bir çocuk pompalıyla kulağında bu müzikle iki arkadaşını okul onunde vurdu bazı con conlar Pitbull alıp millete saldirtma oranı arttı artık çukur müziği eşliğinde yapıyor bazıları çete bölgesi bile belirlemiş yanında köpek harac kesiyor adam geçirtmiyor ve bu yüzden RTÜK her fırsatı kolluyor aynı şey Ezhel denen kişi içinde yapıldı ve haklı bir davaydı bunu dinleyip uyuşturucuya başlayan çok çocuk gordum
45 çocuğa tecavüz edilen ülkede aile bakanı çıkıp bir kereden birşey olmaz diyorsa bu gayet normal bence az olmuş en az 1000000000000000 olması lazımdı. Ha bu arada baba öz kızına şehvet duyabilir.
Türkiye artık öyle bir noktaya gelmişler ki heykele bile tecavüz esiliyor bazı sapkjlar var bu mankenlere karşı bile azmışlar ondan ceza veriyorlar ki haklılar !
Canlıya vereceğine mankene vermiş RTÜK komedi gibi shsjsdjd
Cevap
91Cevap
Demek ki cansız da olsa memesi varsa kadının olmaz. RTÜK sen anlat karadeniz dizisindeki kadına yapılan şiddet ve tacizi normal görürken cansız mankenin meme ucuyla demek ki halkımızın tahrik olacağını düşünmüş.
Üst Kurul, dizide yoğun şekilde kullanılan şiddet içerikli sahne ve diyalogların çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek nitelikte olduğunu değerlendirerek dizinin yayınlandığı Show TV'ye idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı. O cezanin icerisinde bunlarda olmasin sakin.
Neden bazi insanlar bir konunun icerisinden cimbizla birseyleri secip. İste gördünüzmü diyerek. Insanlarda farkli bir algi yaratmaya calişir.. Nereye gidiyor bu fenomenler..
Size gelen cevap emailide paylasmanizi bekliyoruz
Düzgün çalışan bir kurum değil. Düzgün çalışan bir kurum olsa başka şeyleride engeller mesela artık bir çok polisiye dizide canlı canlı gömmeler izliyoruz az puslandırmayla uyuşturucu kullanımı izliyoruz vs bana sökmezde küçük çocukların asabını bozuyo uçurum dizisini hiç izledinmi adam kadın pazarlıyodu bunlara hiç engel konulmadı ama plastik bir bebeğin göğsü göründü diye cezayı kitlediler...
Sapık bir kafa bu ülke adam olucakmi bir gün acaba🙄
Sort giyen 8 10 yaşındaki çocuklardan tahrik olup ceza kesen RTÜKten bahsediyoruz o yüzden hiç şaşırmadım.
Zina serbest / Ensest serbest / tecavüz taciz serbest amaaa manken memesi gözükmeyecek. Yeni Türkiye'ye hoş geldiniz.
Önce 3 kere 10 sanıyelık son sahneyı gosterıp 2 kere reklam verıp mılletı salak yerıne koyan kanallara... fılm/dizi başlamadan önce 15~15 dk reklam veren kanallara ceza versınler... kısaca yasadakı acıkları kullanmamaları ıcın kuralları degıssınler
Saçmalık bence rtük çocuklar izliyor diye böyle şeyler yapmasına gerek yok bu tarz dizileri akşam 10 dan sonra başlatsın o düşünce var ise işleri güçleri yok paso ceza kesiyorlar
Ulan varya şu ulke de cansiz mankene verilen seger bize verilseydi valla dunya da super gelisirdik ama mankene verilen deger bize verilmiyo manken la manken cansiz o m. Q pıcleri
Bu diziden subliminal mesaj beklemezdim doğrusu, ahlâksızlaştırma politikası uygulanıyor. Ceza verilmesi doğru ancak miktar çok fazla.
Şaşırmadım nedense😂
Gerçi cansız mankene tecavüz edildiği ülkede normal bile sayılır az bile hatta 😂😂😂
Cansız mankenin göğsü görünmesi suç fakat ekranlarda yok yengeye asılmak kardeşe asılmak amcayla birlikte olmak suç değil hay ben boyle rtük'ün
Cansız kadin olan bile kanlı canlı kadından daha değerli tutulup hak hukuk var diye dolaniyorlar ya pes artık
Garip 😂 Yinede retük iyi yapmış sapık ruhlardan korunsun dünya manken ya da gerçek ne farkeder sapıklık ruhunu ön planda tutuyorsa olacağı o
Evet kurum düzgün çalışmıyor ama mankende olsa gözükmesi doğru değil heykelin tecavüze ugradığı bir ülkede yaşıyoruz.
Ne yapacağını iyice şaşırdılar. Ekonomiyi boyle kurtarmaya çalışıyorlar anlaşılan 😂😂 ama şunu söyleyip öyle gitcem ZIHNIYETINIZE SOKAYIM ya ÖRÜMCEK KAFALILARI.. beyinleri ağ tutmuş hepsinin
ceza kesecek baska sey mı bulamamıs dızıde sacmalaaaaar
Senin mk rtuk ben yakinda ekran da sadece dusa kabin gorucez sansurden heralde..
Tv yi anlarim da ozel programlara ne karisiyosun ibineler.
Uyduruk kanallardaki "cinsel güç arttırıcı" reklamlarındaki ospuları RTÜK görmüyor heralde.
Gözlerine sokmak lazım.
Çukur :Seni pis adam kötü adam
Rtük:Aha küfür etti yaz kızım 5000 buraya
Bence rtük çukura taktı kafayı :D
O haberin kaynağı dediğin yer dandirik bir sayfa hanımefendi. Bunu kaynak kabul edılmesı bıle mukun değil. Boşuna mail atmış olabilirsiniz
Cansız mankenleri her mağazanın vitrininde görmek mümkün. Ve bunu 7den 70şe herkes goruyor. Şaşırmışlar derim geçerim çokta takmam yani 😃
Ya sinemada para verip gittiğim filmde ki görüntüyü bile sansürleyen RTÜK için şaşırmadım. En yakın zamanda kapanması dileğiyle. s
Allah aşkına o kadar kan o kadar dövüş o kadar catisma olur ken televizyonda ceza vere vere buna mi vermişler ya vallahi saçmalık ya millet televizyonda sevişiyor ona bisey denmiyor cansız mankene ceza kesiliyor PES yaniiiiii
ulke batti bu saatten sonra sicdigimiz boka vergi alirlar daha kimbilir neler olcak gecen yayalara tirafik cezasi kestiler
Yuh ya bu kurum batıyo galiba boyle bir şeyden 500bin lira ceza mı kesilir hee giyim magazasında pazar tezgahında var bundan bir bundan tahrik olmak eksikti
Bence bu sefer doğru yapmışlar. Ufacık veletler de izliyor bu saçma diziyi.
bence doğru karar. damacanaya hallenen insanlarla dolu bu ülke. mankenle ohoooo. :-D
Bence bu RTUK bir grup sapik tarafindan yonetiliyor.
Öpüşmeye sevişmeye ceza vermeyen RTÜK. Cansız mankene ceza veriyor :)
Rtük parasız kaldı heralde nerden ne kazansam diye bakıyo
Trt nin her dizisi kesmeli biçmeli ümmetçi o ne olacak
Keşke kesmeselermiş ancak diğer kesilen cezaların eksik daha çok kesilmesi gereken bir çok kanal varken bu olaya kesilmiş olması tepki gösterilmesine sebep oluyor...
Hazinede para kalmadı devlete böyle saçma sapan gelecek paralar lazım
Çukura çukur olduğu için para kesse daha isabet olur 🤣
Şarap diyince sansürleyen kurum, buna ceza kesmesi şaşırtmadı
500.000 tl ye televizyonda uzuvları teşhir edebiliyormuyuz ya?
Başka şeylere değilde buna ceza kesilmesi çok saçma
Gerçek göğüs olmadığı için ceza kesilmiştir. Gerçek göğüs olsaydı cinsellik eğitimi teşviği olarak ödül alırlardı.
Haklı abi. İnsanları böyle böyle tetikliyorlar sonra "Neden herkes abazan?" Uyuyorsunuz...
Ne yani cansız manken memesi 500 bin lira mı şimdi yani. 😂
RTÜKcüğüm daha beter hatalar var TV'de onları da gör cinim🙄
Yok artık ya inanamıyorum cidden paraya ihtiyaçları var
Ceza kesilmesi gereken o kadar çok içerik varken buna ceza kesmek welcome to Turkey
RTÜK yediği nanelerin haddi hesabı yok. Buna hiç şaşırmadım
Bu devirde bu kafa !!!
magazalrı tek tek dolaşsınlar vıtrınler cansız manken dolu yakında canlılarada keser bunlar altıyol kaynıyo sadece gogusde gorunmuuyooo :)
Damacanaya en son heykele tecavüz edilen olayları gördükçe retük pek de Haksız sayılmaz😅
1 kademe ileri gidemeyiz imkanı yok 500 bin lira ne ya
yok artık a mk derler adama ne hissetin lan bunu izlerkende ceza kesttin yavşakkkkkkkkkkkkkkk
normal tabi. realistik mankenle ilişkiye giren milletiz.
Hak etmişler. Çoluğumuz var çocuğumuz var. Televizyonda saç meme popo açık görüntü mü olur.
Yani mesela beni tahrik etmişti 😅 Şaka bir yana devlete para lazım bu aralar.
Reytingi yüksek diğe nasıl para koparıcaklarını biliyorlar. İzlerken kimse dikkat etmemişdir eminim
Ne güzel işte ülkemizde cansız mankenin bile hakkı hukuku var
Kurumları düzenli adil yapan orayı yönetenlerin vicdani gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılıdır.
Salaklaştılar iyice bir bölümde 100 adam vuruluyor ona laf yok komik 😂😂
Sacmalık rtuk napacagını sasırmıs onca uygunsuz olan flmler var ıken
O kadar şeyi görmezden gelipte Cansız manken olayına böyle takmalari o kadar ceza kesmeleri çok saçma tabikide... ekranlarda o kadar ahlaksızlık gösteriliyor bunlar bu kadarlar işte..
Söz konusu Türkiye olunca bunlar sizce de normal değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar