Diziler & Filmler Kızılcık serbetine RTÜK tarafından 5 hafta ceza verildi ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şahsen izliyordum onca ahlaksız dizi almıyor bunun alması üzdü Güncellemeler+1 yıl Yasak kalkmis varr Kızılcık serbetine RTÜK tarafından 5 hafta ceza verildi ne düşünüyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bence oldukça doğru bir karar 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Kalkti ceza showda sjsjs Soran +1 yıl Tesekkurler u Barış_LonelyForever +1 yıl sdfsdf keşke kalkmasaydı rica ederim Soran +1 yıl Ayy nursemam da nursemam sus öyle deme😄😄😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl tamam sustum :D :D Soran +1 yıl Şaka yapıyorum alınmayın 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl bende şaka yaptım dfsf :D sorun yok Soran +1 yıl Güzel o zaman yoksa ağlardım 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Ağlayacak ne var ki :D Soran +1 yıl Ben çok duygusalim ya seni kırdım diye ağlardım djdjd u Barış_LonelyForever +1 yıl Kıyamam dkfdfk bende duygusalım, bazen biri yanlış anlayınca ben vicdan azabı falan çekiyorum. Soran +1 yıl Kalkmamış aglicam u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaa ağlama ama :/ Soran +1 yıl 😄😄😄Tek vakit geçirebileceğimi şey dizilerdi deks u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok üzüldüm :( :( :( umarım yasak kalkar. ama yeni dizilere bakabilirsin Soran +1 yıl Sjsjsjs kitap okurum daha yararli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence oldukça doğru bir karar
Kalkti ceza showda sjsjs
Tesekkurler
sdfsdf keşke kalkmasaydı rica ederim
Ayy nursemam da nursemam sus öyle deme😄😄😄
tamam sustum :D :D
Şaka yapıyorum alınmayın 😄
bende şaka yaptım dfsf :D sorun yok
Güzel o zaman yoksa ağlardım 😄
Ağlayacak ne var ki :D
Ben çok duygusalim ya seni kırdım diye ağlardım djdjd
Kıyamam dkfdfk bende duygusalım, bazen biri yanlış anlayınca ben vicdan azabı falan çekiyorum.
Kalkmamış aglicam
Yaa ağlama ama :/
😄😄😄Tek vakit geçirebileceğimi şey dizilerdi deks
Çok üzüldüm :( :( :( umarım yasak kalkar. ama yeni dizilere bakabilirsin
Sjsjsjs kitap okurum daha yararli
çok saçma
Dimi