Dua Lipa ve Camila arasında gidip geliyorum. Sizin tercihiniz kimden yana?
Cardi B <3
Dua Lipa <3
Ariana Grande <3
Camila Cabello <3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cardi B ve Ariana Grande siyahi zenciler tarafından ünlü yapıldı, yapılmaya da devam edecek, zaten kendini onlara dayayan her süslü meşhur oluyor. Dua Lipa'yı da DJ'ler tutacaktır, extra özelliği olduğundan değil, cemiyetleşme çabası. Camila Cabello dizi film teklifleri alıyor, cebini doldurmaz, çok başarılı olamaz, ama en azından o yoldan tutunmaya devam edecektir.
Ariana daha ne kadar yıldız olsun. Önü otoban gibi akıp geçiyor. Dua Lipa'nın sesini beğeniyorum o da şöhreti yakalayanlardan. Bana göre Anne Marie ilerde daha çok değerlenir.
Tartışmasız Ariana zaten geleceğin yıldızı olmasına gerek yok kız şuanda star kızda efsane bir tılsım var şarkılar efsane klipler desen inanılmaz efektler Çok başarılı
Dua lipanın ne kendisi nede şarkıları beni cezbetmiyor hele bacaklara bak ayvan =)
Toplulumuz sanatçıyla, şarkıcıyı ayırt edemeyecek kadar cahillesmiş yazık. Her müzik yapana sanatçı denmez. Biraz bilgi edinin öğrenin.
Cevap
67Cevap
Ariana ve Dua zaten yildiz oldu.. konserlerini binlerce kisi izliyor.. sarkilarinin tayland vs dunyanin bir ucunda bile calindigini kulaklarimla duydum.. digerlerini tanimiyorum.. onlar gelecegin yildizlari olabilir..
Açık söylyim şahsen tanımam hiç birini ve şunun şu şarkısı var diye birşey söyleyemiyeceğim ben şarkısı güzel olan daha güzel olan kim varsa onu seçerim
Dua Lipa'yı seviyorum. Ç güçlü bir sesi var. Stüdyo kalitesinde canlı performansı var hatunun bizde konuşulan tek şey görünüşü
Dua lipa bana neden aşırısı seksi biri geliyor kadın dediğin böyle olur diye geliyor laaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Kesin dua lipa olur. Her yerde goruyorum kadini. Millet oyun nickine bile dua lipa yaziyor ya. Belli bir kitleye hitap ettiginden olsa gerek.
4ünün sesini toplasak Adele'in 10'da 1'i etmez ama güzel kıvırıyorlar. Bu da onlar için başarı sayılır. (!)
Anne Marie yok ama onu seçerdim olsaydı. Onun dışında Cardi B ye bayılırım
Hiç birini tanımıyorum ama bunlar güzellikleri ile baya bir hayran toplar dünyada
Adriana grande daha önce dinledim sanırım öyle hatırlıyorum fena değildi c diyorum
Ariana haricinde hepsi düşüşe gececek. İggy azalea sohretinde olacaklar goreceksiniz
bir yerlere yaranarak yükselen ucuz insanlar işte ne yıldızı
ariana zaten harika bir sanatci sesi cok güzel, Camilla Cabelloda cok iyi, Dua lipa git gide parliyor zaten. bide kpop Şu an yükselmede.
Hiçbirinde Rihanna ya da Beyonce potansiyeli yok. Olsa anında belli olurdu.
Şahsen hiç ilgilenmiyorum. Ben gecmistekiler ile idare etmeye çalışıyorum.
Dua Lipa kesinlikle :) ikinci tercihimde grande olurdu :)
Dua Lipa için dua ediyorum. Geleceğin parlak yıldızı olsun :D
Ariana bence. Sesi muazzam ve çoğu sanatçının seslerini de taklit edebiliyor
Sonuncusunu tanımıyorum demekki yeterince dunyaca unlu değil oguzden dualipa
Aleyna nerede okurken çok emindim aslında burada olduğuna 😀
Dua Lipa uzun zamandır bu sektöre gelmiş geçmiş en iyi şarkıcı.
Favorim Aleyna tilki. O zeki ve başarılı bir kız. Dünyaca ünlü bir yıldız olacak.
dua nın sesi daha iyi gibi hepsi yıldız olurda dua bir tık önde olur
cardi b cok gorur oldum ve baya da tutuyor klipleri müzikleri.. ama tek başına ne iş yapabilir bilmiyorum
yok böyle yıldızlık kalsın bunlar yıldızın y'si olamaz.
Dua ve ariana muhteşemler diğerlerini bimiyorum zaten
Dua lipa gibi geliyor hem ismi de star ismi gibi hem şarkıları da güzel iyi gidiyor. Ariana grande diyince kendimi kahve istiyorum gibi hissediyorum
Hiç biri dünyanın geleceği arasında yer almıyor gelecekte yer alan şeyler; Genetiği değiştirilmiş insan, teknoloji, yapay zeka
cardı b
bence nıckı mınajdan daha ıyı ve dua lıpada pop muzıgınde cok ıyı
Comilo iyi soyluyor dua lipa fizigiyle bir adim onde
dua daha önü açık gibi aniden parladı daha da yolu var diğerleri bayadır bilinen isimler
Tanımıyorum bu şahısları
Sahsen dua lipa hayranıyım
Şu kadına hayran olanları anlamıyorum buyrun ülkemizin doğusunda bu kadından bin kat güzeller mevcut
Tamam işte doğuda onun gibi çok
Dua lipa. Konu tartışmaya kapalı
O ilgimi çekti
Çokta bilgim yok
net dua lipa farklı güzel bir ses tonu var bence
Cardo b harika bedeni
Ay ne biliyim hiç biri
%51 lik arkadaşı seçmişim.
Camila ile Dua Lipa rakip olabilir.
Dua lipayi seviyom tek
Dua lipa çünkü o bizden biri Diyarbakır lı 😂😂😂
Dua Lipa 10 adım önde.