Güzellik & Bakım Güzellikleriyle göz kamaştıran bu ünlülerden hangisi favoriniz? Ali112364 Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Barbara Palvin Angelina Jolie Bella hadid Jennifer Lawrence Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl . ... Güzellikleriyle göz kamaştıran bu ünlülerden hangisi favoriniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Angelina Jolie 0 0 Yorumla
KaramelMacchiato_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Angelina Jolie'nin gençliği derdim :D Angelina dedim ama genç olarak bakacaksak Barbara Palvin 0 0 Yorumla
TEMBELKEDİ1as Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Angelinanın gençliği burada olan bütün kadınları tokatlar. 1 3 Yorumla emirsavli +1 yıl Açıp baktım harbiden öyleymiş Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl @emirsavli Öyle olmasaydı zaten dünyanın en yakışıklı erkeği olan Brad Pit ona aşık olmazdı. Yorumla emirsavli +1 yıl Aynen sanırım o 2 çiftin üstüne daha iyisi gelmedi Yorumla
melina_97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çocukluğumdan beri en en ennn beğendiğim Angelina 🫶🏻 Gerisi onun yanında bir hiç, benim düşüncem. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sanki alacak da 😂 Katniss im aşkım hepsinden daha güzel hem karakteri hem yüzü herşeyi çokzellll 0 4 Yorumla Bayabozukhatun +1 yıl Sizinde bunların tipini abartmakta üstünüze yeminle. Sıradışı bişey yok yani Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Üstüme ne Yorumla Bayabozukhatun +1 yıl Yok yani abartıldiklari kadar güzel yüze sahip değiller Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bence de. Yorumla
MRPalace Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Angelina Jolie dedim çünkü olgun seviyorum. 0 0 Yorumla
Bayabozukhatun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzelde ama çok poflanacak biseyleri Yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Angelina Jolie
Angelina Jolie'nin gençliği derdim :D Angelina dedim ama genç olarak bakacaksak Barbara Palvin
Angelinanın gençliği burada olan bütün kadınları tokatlar.
Açıp baktım harbiden öyleymiş
@emirsavli Öyle olmasaydı zaten dünyanın en yakışıklı erkeği olan Brad Pit ona aşık olmazdı.
Aynen sanırım o 2 çiftin üstüne daha iyisi gelmedi
Çocukluğumdan beri en en ennn beğendiğim Angelina 🫶🏻 Gerisi onun yanında bir hiç, benim düşüncem.
Sanki alacak da 😂 Katniss im aşkım hepsinden daha güzel hem karakteri hem yüzü herşeyi çokzellll
Sizinde bunların tipini abartmakta üstünüze yeminle. Sıradışı bişey yok yani
Üstüme ne
Yok yani abartıldiklari kadar güzel yüze sahip değiller
Bence de.
Barbara bir başka
Angelina Jolie dedim çünkü olgun seviyorum.
Güzelde ama çok poflanacak biseyleri Yok
Angelina Jolie
Barbara Palvin
Barbara
Angelina Jolie
BArbara bence
Angelina