Hangisi geleceğin yıldızı?
Bebe Rexha
Dua Lipa
Camila Cabello
Ariana Grande
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ariana grande zaten şu an da da bir star camilla cabello o kadar bağlı değiim ou çıkara bilirim bebe rexha da ban duru önver adında slaka bir kızı andırıyor o yüzden sevmiyorum ama sesi iyi no broken hearts live yaz falan me myself live falan acaip ses ama dua diyprım bu yüzden güzel şarkılar çıkarmaya devam ederse oalbileceğini sanıyorum
Dua Lipa ile Anne Marie son dönemlerde çıkan en iyilerinden ikisi Ariana falan zaten daha ne kadar tanınsın ve star olsun :D
Geleceğin demek biraz fazla bence yani kendi tarzlarında zaten zirveye oynayacakları yaştalar. 30lara doğru düşüşe geçiyo artık yeni nesilde. Eskisi gibi gittikçe yükselmiyo kaliteler ya da popülarite. Ama aralarında benim favorim Dua Lipa ama sorunun cevabı olarak Grande
Ariana iyi çıkış yapıyor seviliyorda ama onda eksik olan bir şey var dua nında farklı bir tarzı var ama olucaksa camila Cabello olur fifth harmony deyken daha belliydi onun star olacağı
Cevap
79Cevap
Hiç birinde, Bir Beyonce ve ya bir Shakira veya Christiana aguilara Star ışığını göremiyorum nedense.
Camila Cabello bu aralar baya yol kat etti. İleride çok daha fazla parlayacaktır
Diyorsun
Açıkçası hiç birisinin dunya starı olabileceklerini düşünmüyorum Britney Spears’ın bile harcandığını gördükten sonra.
Tabiki Camilla. Çünkü kadının sesi yüzü fiziği her hali beni çağrıştırıyor. Ve tabi ki de samimi buluyorum. Şabsi hesabını takip edebilirsiniz.
Bunlar gelecekte kalmaz bence. Kendi tahminim. Çünkü birsürü yeni şarkıcı çıkıyor. Eskiden BTS yoktu mesela.
Ariana Grande şimdi de yıldız olduğu için Dua Lipa diyorum :D
En sondaki kızı takip ettiğim için bastım. Çünkü aslında hiçbirini de tanımıyorum
Tüm media dua lipa nin üzerinden yürüyor yani onu özellikle star yapacaklar.
Aralarından şu an piyasayı domine eden Ariana spotify'da en çok izlenen ariana o yüzden ariananın şu an bike star olduğunu düşünüyorum
Ariana aralarından en çok yükseleni seviyorum ama camillayıda çok başarılı buluyorum çokta tatlı
O konuda fikrim yok ama hepside birbirinden tatlı😂😂
Pek sevmem ama. Ariana çok ünlü. Zaten star olmuş. Bu listeye koymak mantıksız.
Ama bir Beyonce, Lady Gaga, Rihanna değil.
Brrra tittititiredim fena karilar ne cakilir bunlara be bassssican binalra bassssss hakkindir
Bebe Rexha ılk kez gördüm ilginçtir. Sağlam hatunmuş :)
Aleyna Tilki neden niçin nasıl yok bu kategorilerde :D
En guzeli camila bence yüzü diğerlerine göre çok fazla güzel
Dua Lipa’ya ne kadar hayran olsam da Ariana Grande geleceğim yıldızı gibi gözüküyor (Ayrıca hepsi birbirinden başarılı)
Hiç biri. Çünkü hepsi erkekler tarafından kullanılıp atılacak. O yüzden kadınların kaderi hep böyle.
@Betül677 niye gerçekleri suratınıza “şşşaaakkk" diye yazınca niye zorunuza gidiyor. Kendizi seks objesi olarak eekeklere sunan yine sizsiniz.
@Betül677 ne dersen de bu gerçeği değiştirmez. Maalesef günümüz ortamında kadınlar artık bir eşya konumuna geldi. Al kullan at böyle bir şey oldunuz
Bunlardan Dua Lipa daha parlak duruyor ama favorim Aleyna Tilki. ❤️❤️
Camilo Cabello dedim.
Hiç birisini tanımıyorum, ismi ve kendi hoşuma gitti.
Bu yüzden seçtim.
arına grande dedım kız cok guzel ve hızlı yukselıyor
bebe rexa de gerı kalır yanı yok ama arına nın ynaında solda sıfır kalıyor
Mesaj atar mısın?
Ariana zaten star bu listeye koymana gerek yoktu. Bebe Rexha pek dinlemem. Camilla bir kaç şarkısını seviyorum. Ama Dua Lipanın gelecekte daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu yüzden Dua Lipa)
Bazıları hani star olmadan star olur ya... ha işte Ariana Granda tam öyle!!! :)
Star ama başka bir star olur bunlardan anladınız...
Şu sıralar en çok Bebe Rexha'yı seviyorum. Bence o. :)
ariana grande şimdi de hemen hemen star sayılabilir
Hiçbirini tanimiyom demek ki o kadarda unlu degillermis
Hepsi birbirinden çirkin.. boya sürmeseler korkarsın
Dua lipay'la beraber olmak için btn organlarımı feda edebilirim
Dua lipa dedim.. Bu arada bene ne tatliymis oyle :)
Bana göre hiçbiri sevmiyorum sanatçı ya
Sultann3363☺☺😁
camila'dan hiç haz etmem ama o olacak gibi duruyor
Camila Cabello çok tatlı kadınmış.
Bebe Rexha Ajda Pekkan'a benziyor
Tabi ki Diyarbakırlı Dua’mız ❤️
Yıldız Argun yok seceneklerde banane
Bilmem, daha Seksi geldi😂
Ariana en büyük star olur
Camila daha akıllı sanki 😉 umut var.
Favorim esmer güzeli Dua Lipa 😍
Dua lipa daha ilerde bence ama değişebilirde
dua lipa gibi duruyo ama ariana grande de olabilir
Bebeleri severiz :D d
Ya Camila ile Bebe arasında kaldım.😐
Dua Lipa demek istiyorum ama kendini bozmamalı.
dua lipo haricindekileri duymadım kesin o parlar
Hiçbiri c. aguelera etmez ya da Beyonce
Hiç birini tanımıyorum.
Ariana olabilir sanki
Birinci ve üçüncü olabilir
dua lipa çok kadınsı bayıldım resmen...
Billie Elish bence 😍
Aleyna Tilki nerde sjshsjh 😂😂😂
Ariana çocuk gibi duruyo 😂
Dua Lipa bence sesini çok güzel buluyorum
ariana grande daha tanıdık sima geldi.
Dua lipa