"People" dergisi 2018 yılına damga vuran erkekleri açıkladı. Oyuncu Idris Elba, People tarafından “yaşayan en seksi erkeği” seçildi. Bradley Cooper, Ryan Gosling, Alec Baldwin, Tim McGraw gibi ünlü isimler de listede yer buldu. Peki size gören dünyanın en seksi erkeği kim?
2018'in en seksi erkeği Idris Elba seçildi! Size göre dünyanın en seksi erkeği kim?
Will Smith ve Idris Elba. Ikiside çok iyi ve şekil insanlar. Ikisine de sakal çok güzel gidiyor.
BENCE bu "renkli" insanların tarzları bize göre daha yaratıcı. Hele hele Will Smith, Ice Cube, Pharrell Williams... Adamlar şekil, önlerinden çekil ;) :D
En seksi erkek kimdir bilemem. Bir erkeğin seksi olup olmadığını ben değil kadınlar bilir. Basarili bir oyuncu kendisi. Jeniffer Aniston yaşlandı gitti ama halen en seksi kadın seçiyorlar. Yani seçicilerin kriterleri neler onu bilmek lazım. Yoksa zenci fantezisi mi var adamların
Seçildi... Belirlendi... kim seçiyor? Kaç kişilik bir grup? Çoğunluğun görüşünü yansıtıyor gibi neden gösteriliyor? güzellik göreceli kavramdır kime göre yakışıklı? Tabldot gibi önümüze koyuyorlar biz de sorgulamadan yiyiyoruz. Zaten ondan bu halde değil miyiz?
Seksilik birazda cinsel çekim anlamında kullanılır tamamen tip ve vücut ile alakalı orantılı bir yüz ve sağlam ve güzel bir anatomi yapısına sahip bir vücut..
Kime gore neye gore seciliyor bu merak ettm ayrica bu adamin neresi seksi ya sjsksk sanirsam bu adam secilince hic rakibi yokmus ya da para filan vermistir ben bu adamin secilecegine inanmiyorum
@isparos demek istediğim şu ki: dünyaca ünlü bir dergi anket yapmış bu adam yaşayan en seksi adam seçilmiş ama buradaki bay bayanlara bakılırsa basit halktan bir insan gibi görmüşler ki bence bu imaj bizimkilerinde ten rengi ön yargısı çok güçlü oldugunu gösteriyor. burada aykırı bir kaç kişiden birisi sen sin. bence senin bu toplumdan üst perdede bir estetik anlayışın var onu demek istedim
En İyi Cevaplar