Kaptan Amerika'yı oynayan Chris Evans, People dergisi tarafindan en seksi erkek olarak secilmis

ben sahsen people dergisini tebrik ediyorum harika bi secim olmus
Kaptan Amerika'yı oynayan Chris Evans, People dergisi tarafindan en seksi erkek olarak secilmis

ben sahsen people dergisini tebrik ediyorum harika bi secim olmus
Maymun g**tü gibi tüysüz gezen bu tipi, bir dergi seçti diye neye dayanarak 2022 nin en seksi erkeği olduğu kabul ediliyor. Mkkk sanki Birleşmiş Milletler genel kurulu, gezegendeki 4 milyar erkeği almış kıyaslayıp seçmiş gibi algı yapılmaya çalışılıyor. 🤣. (birde bunlara özenti yerli versiyonları var kadın gibi tüysüz geziyorlar, erkeklikleri şüpheli. Çünkü erkekte kıl testesteron ile doğrudan alakalıdır 😎👍🏻)
Çok doğru bir seçim olduğunu düşünmüyorum.
Evet yakışıklı bir adam ama abartılacak seviyelerde değil hele ki yaşayan en en yakışıklı, çekici erkek hiç değil.
Bende seksiyim
Yakışıklı, karizmatik ve fazlasiyla seksi. Gerçekten ilk defa doğru bir seçim yapmışlar. Adam bakmaya doyamıcağın bir tablo gibi. Izlerken buyülüyor. Böyle bir manzarayı, yağmur altında bile saatlerce seyredebilirim. 🔥🔥❤
Cevap
22Cevap
Bence henry cavil olmalıydı
Kıllı şempanze kılıklı erkekleri daha erkeksi bulan kezban Türk kızları ne düşünüyor ben onu çok merak ettim
Seçmişse seçmiştir yapacak bir şey yok 😄
Uzaktan ekmek bandırın 😄
dergi secti diye seksi mi oluyor kime gore neye gore secilmis zevk meselesi birinin begendigini oteki begenmez bence bu arkadas kadinsi bu tip erkekleri asiri itici ve kadinsi buluyorum adam kadindan daha kadin yani erkek dedigin sert killi olur bu ne ya kari gibi
sen erkek degil kiz seviyorsun belli ki
canim misin ya derken? baska bir sey demek istedin herhalde
@Tuğçe0806 gayet hos?
@Tuğçe0806 anladim da benim anlamadigim neden kadinsi erkekleri seviyorsunuz bu arkadas kadinsi adamda kil yok erkeksi hic bir ozelligi yok sadece kas yapmis o da film icindir herhalde kas onemsiz zeka daha onemli kas degil gecici cunku
Bazı kızlar böyle kılsız östrojen deposu ***nono**şları seviyorlar biseks ya da lezbiyen olmalılar 🤣
@Tuğçe0806 onu demek istemedim tabii ki abartiliyor dunyada o kadar cok seksi erkek var ki cogunluk ne diyor ona bakmak lazim derginin yaptigi secimle en seksi erkek secilmez belli ki tarafli manipule edilmis kasitli yapilmis bu secim reklamini yaptirmis bu arkadas
@DreamGhosters aynen oyle ben de onu dedim zaten saldiriya ugradim
Boş ver onlar sesini çok çıkarmaya çalışarak sanki kalabalıklarmış gibi gözükmeye çalışan bir avuç azınlıklar. 🤣 Erkeklik = Testesteron = göstergesi kıldır. 😎
@DreamGhosters aynen
Vücudu manzara gibi aç izle ama Baby face. Elendi
Vücudu iyi de yüzü fazla bebeksi.
aynen kari gibi erkek dedigin sert olur
@__hillsMooNn__ kese kağıdı geçirirsin
@DareDevil_ peşimi bırak
@__hillsMooNn__ biliyorum o şarkiyi
Beni gormedilerki henuz, bu secim gecersizdir
Dürüst olmak gerekirse çok iyi şekillendirilmiş bir vücudu var.
Mantıklı bir seçim :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
Sexse düşkunsun ıleride eşinle Swingers veya cuckcold evliligin olsun ister mısın
Bence daha Seksi erkekler var bana göre mesela en Seksi Tom Holland
aynen oyle zevk meselesi
yerli olsa adı ya boğaç olurdu ya da buğra 😆
harika bi secim olmus
Normal ama bence hayır bu olmamalı
Vücudu güzel de yüzü pek öyle gelmedi
Sinema sektörürün en seksi olabilir. Tebrikler.
Bi süperman değil. Harry Cavil olmalıydı
Doğru seçim
Doğru seçim: ))
Bayağı iyi buldum
kıllı versiyonu var
Haklı aga
Yüzüm için bir şey diyemem ama vücut benim gibu
iyi seçim
Bilemiyorum erkeklere ilgi duymadığım için 😄
Gaye benziyo..
Güzel seçim
Ben olsam ben kazanirdim fndjdjsjskssmms