Dünyanın en çok satan kadın, moda ve güzellik dergisi Glamour tarafından ünlü oyuncu Tom Hardy bu yıl dünyanın en seksi erkeği seçildi. Listede Jamie Dornan, Kit Harington, Chris Hemsworth, David Beckham, Robert Pattinson gibi ünlü isimler de yer almakta. 2018'in en seksi erkeği unvanını alan Tom Hardy seksi buluyor musunuz? Size göre dünyanın en seksi erkeği kim?
2018'in en seksi erkeği Tom Hardy seçildi! Size göre dünyanın en seksi ünlü erkeği kim?
Buradaki fotoğraflarda hiç yakışıklı görünmüyor, ilk başta tanıyamadım hatta ancak araştırınca buldum ki Legend filminin başrol oyuncusuymuş, o filmde çok beğenmiştim. Oradaki haline göre yorum yaparsam isabetli bir sonuç olmuş gerçekten. 😊
O gercekten mi şaka yapıyor olmalısın Tom Hardy de zaten ozianne denen bir kezbanin kendisine 10 tane bı şey vermesini bekliyodu tüh qaribimin hayalleri yıkıldı tipini si*kim senin sen git aynada bı kendine bak sonra gel Tom Hardye laf et o*ç zaten adam biseksüel sizin gibi abaza Kezban değil
O gercekten mi şaka yapıyor olmalısın Tom Hardy de zaten ozianne denen bir kezbanin kendisine 10 tane bı şey vermesini bekliyodu tüh qaribimin hayalleri yıkıldı şimdi
En İyi Cevaplar